Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #salewa

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

3 treff

Fjellskoene som tar deg frem overalt

Fottøyet er blant det aller viktigste utstyret du tar på deg på tur. Her er de beste fjellskoene du kan velge i 2018, pluss noen tips til hvordan du finner akkurat de riktige skoene for deg.

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #mammut #hoka-one-one #salomon #keen #la-sportiva #salewa #aku #the-north-face #arcteryx #scarpa #hanwag #lowa #timberland #merrell #meindl

Salewa Mountain Trainer Mid GTX

Mountain Trainer Mid GTX fra Salewa beskrives av Active Traveller som en mellomting mellom en lett fjellstøvel og det vi vil kalle en fjellsko. Modellen får skryt for å være komfortabel, men den litt mer løse formen gjør at den ikke gir like god ankelstøtte som andre fjellsko. De fleste testerne konkluderer med at Mountain Trainer Mid GTX kan brukes til lette turer, men at de ikke bør brukes på veldig røft underlag og teknisk vanskelige fjellturer.

Outdoor Magazine mener i tillegg at støvelen er for solid for de lette fjellturene støvlene bør brukes til, mens Wired for Adventure er uenig og mener at støvelen er en av markedets beste støvler for kvinner.

Detaljer

Type: Fjellsko
Passform: Vanlig
Vekt på damemodell: 1330 g (Str. 38)

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #salewa

Salewa Crow GTX

Crow GTX fra Salewa er en middels god sko, tilpasset sommertemperaturer på fjellet. Alpin mener støvlene er for dyre for det du får, mens Wilderness Magazine er mer fornøyd. Sistnevnte mener støvlene passer best på ujevn bakke og stein, men at de er for løse til at man kan bruke dem i bratt terreng.

Detaljer

Type: Lett fjellstøvel
Passform: Vanlig
Vekt på damemodell: 570 g (Str. 38)
Vekt på herremodell: 660 g (Str. 42)

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #salewa