Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #scarpa

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

3 treff

Fjellskoene som tar deg frem overalt

Fottøyet er blant det aller viktigste utstyret du tar på deg på tur. Her er de beste fjellskoene du kan velge i 2018, pluss noen tips til hvordan du finner akkurat de riktige skoene for deg.

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #mammut #hoka-one-one #salomon #keen #la-sportiva #salewa #aku #the-north-face #arcteryx #scarpa #hanwag #lowa #timberland #merrell #meindl

Scarpa Zen Pro

Zen Pro fra Scarpa passer godt til tøffe turer over røft terreng. De er stive og gir god støtte hvis du har ryggsekk på, samtidig som sålen gir godt feste mot underlaget. Skoene er noe tunge til å være lette fjellsko, men de kan brukes til å gå tur med. Ønsker du å bruke dem mye i byen eller til lette gåturer på sommeren, kan de oppleves for tunge. Siden de sitter godt på foten, kan de også brukes til lett klatring. Satser du derimot mye på klatring, vil du bli mer fornøyd med et par sko som er mer presise og mindre klumpete enn Zen Pro.

Obs! Denne modellen er en hybridsko mellom anmarsjsko og lette fjellsko, og er derfor stivere enn de andre lave fjellskoene i denne testen

Detaljer

Type: Lav fjellsko
Passform: Vanlig til smal
Vekt på damemodell: 410 g (Str. 38)
Vekt på herremodell: 480 g (Str. 42)

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #scarpa

Scarpa R-Evolution GTX

R-Evolution GTX bruker Scarpas Sock Fit Technology for at skoen skal sitte så godt som mulig på foten. Dette ligner på innersokken som Arc'teryx er kjent for, men Scarpa lanserte Sock Fit-teknologien sin før Arc'teryx kom med sin egen versjon. Snøresystemet til R-Evolution fungerer godt, mens skoene ellers er komfortable å ha på. De gir også god beskyttelse og støtte, samtidig som de er vanntette og kommer med en såle fra Vibram.

Outdoor Magazine er fornøyd med støvlene og mener de gjerne kan brukes på vanskelig terreng og alpinturer, mens Gear Institute synes støvlene er for klumpete i forhold til konkurrentene.

Detaljer

Type: Lett fjellstøvel
Passform: Vanlig
Vekt på damemodell: 540 g (Str. 38)
Vekt på herremodell: 660 g (Str. 43)

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #scarpa