Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #lowa

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Tursko til skog og mark

Tursko brukes på enklere turer og passer best med en lett eller middels tung sekk på ryggen. Sjekk om du bør gå for tursko eller fjellsko, og se hvilke modeller som gjør det best i test.

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #salomon #keen #merrell #tursko #lave-fjellsko #hanwag #hoka-one-one #la-sportiva #jack-wolfskin #adidas #lowa #helly-hansen #the-north-face

Fjellskoene som tar deg frem overalt

Fottøyet er blant det aller viktigste utstyret du tar på deg på tur. Her er de beste fjellskoene du kan velge i 2018, pluss noen tips til hvordan du finner akkurat de riktige skoene for deg.

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #mammut #hoka-one-one #salomon #keen #la-sportiva #salewa #aku #the-north-face #arcteryx #scarpa #hanwag #lowa #timberland #merrell #meindl

Lowa Sirkos GTX

Lowa Sirkos GTX får skryt for å være svært komfortabel. Den er romslig, samtidig som den holder foten godt fast. Ellers fremstår skoen stødig og pålitelig, også på ujevnt underlag. Den holder deg stabil og har godt grep mot underlaget, også i gjørme. Ellers er skoen vanntett, pustende og med god støtdemping. Den trekkes for vekt og for at den ikke har en tåkappe. Testerne er noe bekymret for holdbarheten, men har ikke opplevd problemer selv i løpet av testperioden.

Detaljer

Type: Lett tursko
Passform: Smal
Vekt på damemodell: 340 g (Str. 38)
Vekt på herremodell: 425 g (Str. 42)

Les saken

#tursko #lave-fjellsko #fjellsko #lowa

Lowa Renegade GTX Mid

Lowa Renegade får delte tilbakemeldinger fra testerne. Mens Outdoor Gear Lab og Consumentenbond er kritiske og mener skoene er for klumpete og glatte, mener både Outdoor Magazine og Wired for Adventure at dette er et par flotte fjellsko som kan brukes til alt unntatt det tøffeste terrenget. Det er likevel ingen tvil om at disse skoene er populære, og at de gir valuta for pengene dersom du ikke skal begi deg ut i det vanskelige terrenget. Blant annet får de svært god score av Outdoor Gear Lab, selv om testerne mente de aller beste skoene var hakket bedre enn Lowa Renegade Mid GTX.

Detaljer

Type: Vanlig fjellsko
Passform: Vanlig
Vekt på damemodell: 440 g (Str. 38)
Vekt på herremodell: 550 g (Str. 42)

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #lowa