Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Billig og best – her er årets aktivitetsarmbånd

Dyrest er ikke nødvendigvis best. Årets testvinner er faktisk blant de billigste armbåndene.

Annonse

Best i test

Det beste aktivitetsarmbåndet i 2020 er Xiaomi Mi Band 4. Armbåndet får poeng for stilig og stilrent design og at det sitter godt rundt håndleddet. Det kan måle mange treningsformer, slik som sykling, løping og svømming, og armbåndet har smartklokke-funksjoner. Ikke minst har det veldig lang batteritid, da produsenten lover hele 20 dager. På toppen av det hele er dette armbåndet et av dem til lavest pris i hele testen.

Nestemann på lista er Honor Band 5, som gjør det bra hos flere testere. Armbåndet har en sterk og detaljrik skjerm som svarer bra på berøring, mange funksjoner og treningsmålere, samt en spesielt god søvnmåler. Blant tingene trukket fram som er negative er at det er noe kronglete å motta meldinger og varsler, pluss at armbåndet må være koblet til lader for å kunne skrus på.

Slik fungerer Test.no

Vi oppsummerer alle tester innen et tema og regner ut en samlescore mellom 0 og 100 for hvert produkt. Les mer

Dynamisk resultatliste

Vi oppdaterer listen etter hvert som det kommer nye tester og produkter i kategorien.

Tips oss gjerne om du kjenner til tester som ikke er tatt med.

Kan du mye om disse populære tekniske duppedittene fra før, kan du gå rett til resultatlisten. Hvis du fortsatt lurer på hva som egentlig skiller et aktivitetsarmbånd fra en smartklokke eller en pulsklokke, kan du fortsette å lese litt til.

Ulike typer aktivitetsarmbånd

Overgangen mellom aktivitetsarmbånd, pulsklokke og smartklokke er glidende. I hovedsak vil et aktivitetsarmbånd være en enklere variant av de to andre, men stadig nye og oppgraderte modeller kommer på markedet og visker ut forskjellene.

Fellestrekket for aktivitetsmålerne er at de har mer fokus på fysisk aktivitet enn smart- og pulsklokker, og de refereres derfor ofte til som treningsarmbånd, selv om de gjerne sitter på håndleddet hele dagen.

Dersom du ikke finner produktet du ønsker informasjon om i denne testen kan du sjekke ut testene våre av pulsklokker med GPS, eller smartklokker (legg merke til at denne er fra 2018).

Funksjon

Hva du skal bruke armbåndet til avgjør også hva du burde se etter. Er du glad i sofaen og trenger litt ekstra motivasjon, er det mange av aktivitetsmålerne som tilbyr motivasjonsvarsler og treningstips.

Er du derimot svært aktiv, vil et armbånd med pulsmåler være ideelt for nøyaktig måling av aktivitetsnivået ditt. I dag har de aller fleste aktivitetsarmbånd en slik funksjon. Er du aktiv i vannet, er mange av armbåndene vanntette, mens andre tåler kun skylling, dusj eller regn. Om aktivitetsmåleren er vanntett eller ikke er beskrevet under spesifikasjoner under hvert produkt.

Flere av aktivitetsarmbåndene har ikke innebygd GPS, men kan bruke GPSen som er i smarttelefonen din. Om du ønsker et armbånd med innebygd GPS, kan du sjekke om den har dette under spesifikasjoner i produktbeskrivelsene.

Allsidig: Aktivitetsarmbåndet kan brukes til mange ulike treningsformer, for eksempel sykling.

Er du av typen som liker å trene ulike aktiviteter som løping, sykling, svømming osv, kan du velge et armbånd som automatisk innstiller seg etter hvilken aktivitet du gjør, for det kan fort bli irriterende å måtte stille inn dette manuelt.

Ønsker du en pulsklokke for trening? Her finner du den beste pulsklokken med GPS.

Batteritid

Batteritiden varierer mye mellom de ulike aktivitetsklokkene, da de varer i alt fra et par dager til flere uker.

Hvordan og hvor hyppig du bruker armbåndet avgjør også batteritiden. Om armbåndet kontinuerlig måler pulsen vil dette ta mye batteri, og det samme gjelder GPS, varslinger fra mobil og søvnmåling.

Xiaomi Mi Band 4

84/100

Spesifikasjoner:

Batteritid: 20 dager.
Vanntett: Ja.
Bluetooth: Ja.
Innebygd GPS: Nei.

Xiaomi Mi Band 4 har et rent og enkelt design, med en flott fargeskjerm. Armbåndet sitter komfortabelt på håndleddet, så komfortabelt at man ikke merker at man har det på ifølge Techradar. Band 4 har en stor berøringsskjerm med en knapp under, og her sitter også pulsmåleren. Skjermen føles responsiv og presis, bemerker Techradar. Skjermen vekkes også ved å vri på håndleddet.

Band 4 er vanntett, så den kan bli med i dusjen og på svømmetur. For å måle pulsen kontinuerlig må du aktivere dette, noe som vil gå hardt utover batteritiden. Start den dermed heller når du skal trene, og få resultatene i Mi Fit-appen. Band 4 har ikke innebygd GPS, men benytter seg av telefonens til å spore distansen du beveger deg. Techradar trekker aktivitetsarmbåndet for at man ikke kan bruke både stoppeklokke og alarm samtidig som du trener, da hovedskjermen blir låst under treningsovervåking.

Armbåndet måler søvn og tar i mot varsler, tekstmeldinger, alarmer og påminnelser. Det bruker Bluetooth 5, som er kompatibel med telefoner som har Android 4.4 eller høyere og iPhone med iOS 9 eller høyere. Dette armbåndet passer for dem som er på jakt etter en aktivitetsmåler som har enkle smartklokkefunksjoner til en billig penge.

Totalscore: 84/100

Basert på 3 tester. Pris fra 315,-

Pris fra 315,-

TechRadar (2019)

Xiaomis nye aktivitetsmåler er et glimrende alternativ til Fitbit. Les saken

88
Tech Advisor (2019)

The enhanced colour AMOLED panel alone makes it worth the upgrade, though it won't entirely replace a smartwatch or smartphone for notifications. Les saken

88
Wareable (2019)

The best budget fitness tracker just got even better. Les saken

75
Honor Band 5

78/100

Spesifikasjoner:

Batteritid: 7 dager.
Vanntett: Ja.
Bluetooth: Ja.
Innebygd GPS: Nei.

Honor Band 5 er designmessig helt identisk med Honor 4. Ifølge Trusted Reviews kjennes armbåndet lett og mykt mot huden. Skjermen er fargesterk, og tekst og informasjon er lett å lese. Den svarer også bra på berøring.

Det er enkelt nok å motta varsler på armbåndet, men Trusted Reviews synes det lugget litt når de skulle sjekke varslinger mottatt tidligere, som blir lagret under «meldinger». Her tok det nemlig litt tid for varslene og laste inn. Techradar er også misfornøyde med at man her ikke kan se hele meldingen, men kun overskrift og første setning. Band 5 måler hjerterytmen, og kan også måle oksygenlevelet i blodet, en funksjon som heter SpO2. Denne funksjonen er muligens mest i bruk hos dem som driver med aktiv idrett, og ikke mosjonister.

Armbåndet er vanntett ned til 50 meter. Dersom løping eller gåing er det du driver med mest, vil dette armbåndet være noe for deg. Ellers måler den for eksempel innendørs roing, cross-trening og sykling. Den måler nøyaktig utendørs som innendørs. Batteriet skal ifølge produsenten vare i 14 dager, men testeren fra Trusted Reviews måtte finne laderen etter litt over en uke. Techradar bemerker at dersom du skrur armbåndet av, får du ikke skrudd det på igjen uten at det er tilkoblet lader. Kan være litt irriterende dersom du liker å skru av alt av elektronikk før du skal på kino for eksempel, og dermed ikke får skrudd det på igjen før du har tilgang til laderen. Søvnmåleren fungerer svært godt, og gir et detaljert innblikk i søvnmønster.

Alt i alt er dette et bra aktivitetsarmbånd, med mange funksjoner og en flott skjerm, skriver Trusted Reviews. De trekker også fram søvnmåleren som spesielt god.

Totalscore: 78/100

Basert på 4 tester. Pris fra 585,-

Pris fra 585,-

Trusted Reviews (2019)

Honor has crafted a device that sacrifices very little and is sure to give its competitors a run for their money. Les saken

88
TechRadar (2019)

The Honor Band 5 is a small, but steady, step up from the Honor Band 4 in many regards. Les saken

75
Tech Advisor (2019)

Despite being an iterative upgrade, the Honor Band 5 provides nearly everything a beginner could ask for. Les saken

75
Wareable (2019)

A seriously budget fitness tracker that delivers the goods. Les saken

75

75/100

Spesifikasjoner:

Batteritid: 7 dager.
Vanntett: Ja.
Bluetooth: Ja.
Innebygd GPS: Nei.

Samsung Galaxy Fit har en stor og detaljrik berøringsskjerm. Designet ellers stikker seg lite ut, og kan lett skjules under ermet. Måleren veier svært lite og føles lett og komfortabel på håndleddet, skriver Digital Trends. Det er kun én knapp, på siden av skjermen, og denne fungerer som en tilbakeknapp. Skjermen responderer bra, det eneste å trekke for er at et lett trykk på skjermen ikke vekker den, man må trykke på knappen på siden. Armbåndet mottar varslinger og meldinger, og disse kan også besvares ved hjelp av et utvalg forhåndslagde svar.

Når det gjelder aktivitetsmålingen, kan Galaxy Fit automatisk starte seks ulike treningsformer, men det er hele 90 ulike å velge mellom via Samsung Health-appen. Man kan velge å sette pulsmåleren til å måle kontinuerlig, og dersom den finner pulsen din unormalt høy under hvile vil den sende en varsling. Her er det ingen innebygd GPS, så for dette formålet må du koble til telefonen din. Det samme gjelder musikk. Søvn måles også gjennom armbåndet, og ifølge Digital Trends måler den svært nøyaktig. For å studere dataene nøyere bruker man Samsung Health-appen.

Ifølge produsenten skal batteriet vare i en uke, men Digital Trends er ikke helt enig i dette. Ved normal, aktiv bruk, varte batteriet rundt tre dager. Armbåndet kan brukes under svømming. Alt i alt er Galaxy Fit et aktivitetsarmbånd for dem som trener litt, men ikke for de aller ivrigste.

Totalscore: 75/100

Basert på 3 tester. Pris fra 360,-

Pris fra 360,-

Digital Trends (2019)

Samsung's $99 fitness tracker takes on Fitbit. Can it keep pace? Les saken

75
Wareable (2019)

Samsung's fitness tracker slims down on price and design, but not on features. Les saken

75
Samsung Gear Fit 2 Pro

75/100

Spesifikasjoner:

Batteritid: 4 dager.
Vanntett: Ja.
Bluetooth: Ja.
Innebygd GPS: Ja.

Samsung Gear Fit 2 Pro har innebygd GPS, måler mange ulike treningsformer, samt søvn. Testfakta mener den har en overlegen skjerm blant deres testede modeller, og også flest funksjoner. Den får full score på sistnevnte. Den er derimot dårligere på å måle brente kalorier.

Consumer Reports skriver at armbåndet er lett å bruke. Du kan svare på anrop, sende tekstmeldinger, dele dine skritt og starte konkurranser med venner som er registrerte som Samsung Health-kontakter på telefonen din.

Totalscore: 75/100

Basert på 2 tester. Pris fra 799,-

Pris fra 799,-

Huawei Band 4

75/100

Spesifikasjoner:

Batteritid: 7 dager.
Vanntett: Ja.
Bluetooth: Ja.
Innebygd GPS: Nei.

Huawei Band 4 er et enkelt aktivitetsarmbånd med et smalt design. Under skjermen er det en knapp som vekker armbåndet, og den fungerer som en tilbakeknapp i menyene. Tech Advisor legger merke til en spesielt smart ladeløsning, der den ene delen av armbåndet kan tas av, og den andre kan plugges rett i en USB-port. Treningsmåleren sitter komfortabelt på håndleddet. Den mangler innebygd GPS, så her må du bruke telefonen din når du vil løpe eller sykle ute. Ellers måler den skritt, distanse, kalorier brent og puls. Selv med sistnevnte på kontinuerlig, varte batteriet en uke.

Tech Advisor synes måleren er nøyaktig, og bruker du den sammen med Huaweis Health-app får du mer ut av den. Dessverre fungerer den best med Huawei-telefoner, da noen av funksjonene kun er tilgjengelig for disse. Når det er sagt kan du, om du har iPhone, koble Huaweis app med Apples Health-app, slik at disse fungerer sammen.

Alt i alt er dette en basic, men bra treningsmåler, ifølge Tech Advisor. De gir spesielt plusspoeng for lang batteritid, en innebygd lader og at den sitter bra på håndleddet.

Totalscore: 75/100

Basert på 1 test. Pris fra 807,-

Pris fra 807,-

Tech Advisor (2019)

This affordable fitness tracker is a fine alternative to the cheapest Fitbits. Les saken

75
Amazfit Bip

75/100

Spesifikasjoner:

Batteritid: 720 timer.
Vanntett: Ja.
Bluetooth: Ja.
Innebygd GPS: Ja.

Amazfit Bip er til forveksling lik en smartklokke, nærmere bestemt en Apple Watch. Ikke la deg lure av dette derimot, til tross for utseendet er dette en aktivitetsmåler. Man navigerer via berøringsskjermen, men måleren vekkes ved å trykke på knappen på siden. Armbåndet kan brukes til de fleste treningsformer, og kommer med en innebygd GPS med barometer og kompass. Den største styrken ligger derimot i batteritiden. Ved normal bruk ligger den på hele 30 dager, og ved minimal bruk og ved funksjoner som varslinger av, i 45 dager. Altså milevis foran de fleste konkurrentene. Ifølge Techradar hadde batteriprosenten kun falt til 36% etter nesten to uker med intensiv bruk, blant annet med GPS. Når det gjelder varslinger og meldinger er det imidlertid lite man får gjort med dem annet enn å lese på skjermen, da man ikke kan svare.

Amazfit Bip passer for dem som ønsker en aktivitetsmåler som ser ut som en Apple Watch, uten å betale like mye. Her er det rikelig med funksjoner, og det største plusset er den lange batteritiden. Om du ønsker å svare på meldinger og det er viktig for deg med varslinger, burde du muligens velge et annet alternativ.

Totalscore: 75/100

Basert på 1 test. Pris fra 712,-

Pris fra 712,-

TechRadar (2019)

The Bip is all about battery and value. Les saken

75
Fitbit Charge 3

74/100

Spesifikasjoner:

Batteritid: 7 dager.
Vanntett: Ja.
Bluetooth: Ja.
Innebygd GPS: Nei.

Fitbit Charge 3 har den samme rektangulære skjermen og design på båndet som forgjengeren Charge 2, men designet er også noe forandret. Den nye versjonen er litt tynnere på armleddet, og den er også lettere da den er lagd av aluminium i stedet for rustfritt stål. Det er verdt å merke seg at det ikke er noen knapper å trykke på, alt går via berøringsskjermen. Skjermen er 40% større enn Charge 2. Funksjonaliteten er også oppgradert, da Charge 3 i mye større grad enn Charge 2 er i stand til å motta varsler fra apper på telefonen din og andre tredjeparter.

Alle mulighetene for aktivitetsmåling du forventer er å finne, for eksempel pulsovervåking, utendørs løping, tredemølleløping, vektløftning, sykling og intervalltrening, en guide til pusteøvelser, i tillegg til en svømmemåler. Alt dette måler armbåndet automatisk, slik at du ikke trenger å sette i gang en trening for at det skal starte å måle deg. Armbåndet har ingen innebygd GPS, men du kan koble den til telefonen din.

Du har også mulighet for å måle søvnen din, da Charge 3 gir deg innsikt i din REM, lette og dype søvn. Det er også en stille alarm-funksjon, som innebærer at armbåndet forsiktig vibrerer rundt håndleddet ditt for å vekke deg. Digital Trends lot seg spesielt imponere over den lange batteritiden, da den varer 7 dager selv med mye bruk og med varslinger på.

Techradar synes dette er et bra aktivitetsarmbånd med tanke på pris. Den gjør det den lover, men er nok ikke for de mest treningsglade menneskene. Om du er en som liker å mosjonere et par ganger i uka derimot, vil den være et godt alternativ. Digital Trends er langt på vei enig, og trekker fram smartklokke-lignende funksjoner, godt batteri, og fine funksjoner til trening som argumenter for at denne måleren er verdt pengene.

Totalscore: 74/100

Basert på 9 tester. Pris fra 1 290,-

Pris fra 1 290,-

Tech Advisor (2019)

We loved the Charge 2 and this update makes our favourite activity tracker even better. Les saken

88
Which? (2019)

This is a great fitness tracker. Les saken

77
Wareable (2020)

Updated: Still the top fitness tracker – for now. Les saken

75
TechRadar (2019)

Taking charge of your fitness. Les saken

75

Vis alle tester (+4)

Digital Trends (2019)

The Fitbit Charge 3's battery lasts so long, you'll lose the charging cable. Les saken

75
Tom's Guide (2019)

A swim-proof design, improved touchscreen and potential for deeper sleep insights make the Fitbit Charge 3 the best all-around fitness tracker for the money. Les saken

75
CNET (2018)

Fitbit's improved general-fitness tracker does just about everything well, and covers most everyday needs, including phone notifications. Les saken

63
Garmin Vivosport

74/100

Spesifikasjoner:

Batteritid: 7 dager.
Vanntett: Ja.
Bluetooth: Ja.
Innebygd GPS: Ja.

Garmin Vivosport er smal og smidig, om noe kjedelig designmessig. Silikonbåndet er lett og bøyelig, og det er komfortabelt på håndleddet, ifølge Which. Det måler daglige aktiviteter, slik som skritt, distanse og kalorier brent. Ellers måler det treningsaktiviteter som sykling, løping og styrke, samt mer stillegående aktiviteter som søvn. Her er det også innebygd GPS, så du kan la telefonen ligge hjemme på joggeturen. Måleren er vanntett ned til 50 meter, slik at du kan svømme og dusje med den. Hjerterytmen blir også målt.

Garmin Vivosport kan motta varsler, meldinger og e-post. Navigasjon er ganske enkelt, og menyene er logiske. Imidlertid er skjermen veldig liten, men responsiv, ifølge Which. Alphr trekker også for at skjermen er liten, og mener at navigasjonen dermed blir kronglete. De synes også at armbåndet litt vel tykt, da skjermen stikker 10,9 mm ut, hvor en iPhone X til sammenligning er 7,7 mm tykk.

Batteriet varer i 7 og en halv dag med normalt bruk, noe som er bra. Dette armbåndet vil passe bra for de fleste, med mindre du er ute etter et armbånd med noe mer ekstravagant design, eller om du vil ha en stor skjerm. Det har et fint utvalg funksjoner og er ellers komfortabelt å ha på, skriver Which.

Totalscore: 74/100

Basert på 2 tester. Pris fra 1 055,-

Pris fra 1 055,-

Alphr (2018)

The Garmin Vivosport doesn’t really do much wrong, but it’s not my favourite fitness tracker. Les saken

75
Which? (2019)

The Garmin Vivosport has some high-end features, it tracks accurately and it’s reasonably straightforward to use. Les saken

72
Fitbit Inspire HR

73/100

Spesifikasjoner:

Batteritid: 5 dager.
Vanntett: Ja.
Bluetooth: Ja.
Innebygd GPS: Nei.

Fitbit Inspire HR er et smidig og lett aktivitestarmbånd. Det følger med et silikonbånd, men du kan endre til en rekke ulike bånd om du ønsker det. På høyre side er det en knapp du kan bruke for å vekke armbåndet, og den tar deg til hjemskjermen. Ellers bruker du berøringsskjermen for å navigere. Techradar bemerker at skjermen er lite følsom og lite intuitiv, noe som kan føre til frustrasjon. Digital Trends på sin side mener skjermen er enkel å bruke.

Fitbit Inspire HR er vanntett ned til 50 meter, som betyr at du kan dusje og svømme med den. Den måler lengde og hurtighet under svømming. Armbåndet starter automatisk å måle aktivitet når du starter å trene, den måler også søvn og puls. Techradar mener dette er det mest vellykkede armbåndet i det billigere sjiktet fra Fitbit. Det måler avstand løpt, fart, hjerterytme, kalorier brent, steg og tid gjennom en serie menyer som er enkle å bla i. For å få GPS må du koble det til telefonen. Batteritiden er som lovet, fem dager.

Med den hyggelige prisen tatt i betraktning, er dette et godt armbånd, mener Techradar. Den kan gjøre mye, men ikke alt, så om du er en som trener mye er det kanskje ikke for deg.

Totalscore: 73/100

Basert på 8 tester. Pris fra 879,-

Pris fra 879,-

Tech Advisor (2019)

The Fitbit Inspire HR offers a decent set of fitness features at an affordable price - and its heart monitor takes things to the next level. Les saken

88
TechRadar (2019)

Inspiration to get off the sofa. Les saken

75
Trusted Reviews (2019)

Fitbit's new basic fitness tracker checks the right boxes for a budget-friendly price. Les saken

75
Wareable (2019)

One of the best value fitness trackers you can put on your wrist. Les saken

75
Which? (2019)

This slimline wrist fitness tracker is comfortable to wear, intuitive to use, and straightforward to sync with your phone app. Les saken

73

Vis alle tester (+3)

Digital Trends (2019)

Fitbit’s Inspire HR fitness tracker nails the basics and keeps the price low. Les saken

63
Tom's Guide (2019)

Fitbit's Inspire HR is an entry-level fitness tracker that covers the basics of health and fitness tracking, but is otherwise underwhelming. Les saken

63
Huawei Band 3 Pro

71/100

Spesifikasjoner:

Batteritid: 7 dager.
Vanntett: Ja.
Bluetooth: Ja.
Innebygd GPS: Ja.

Huawei Band 3 Pro er et aktivitetsarmbånd i lavprisklassen, som har funksjoner som vanligvis er å finne hos langt dyrere produsenter. Designmessig har Huawei også mye å fare med. Armbåndet har børstet aluminium på toppen, og skjermen er av glass, ikke plastikk. Dette bør gjøre den godt rustet til å stå i mot potensiel skraping. Likevel er ikke Techrader hundre prosent fornøyde, da de mener armbåndet er litt klumpete, og den heller ikke føles like komfortabel på håndleddet som for eksempel konkurrenten Fitbit.

Band 3 Pro navigeres enkelt ved bruk av berøringsskjermen, samt en knapp under skjermen. Armbåndet dekker det mest grunnleggende av aktiviteter, som puls, søvn og trening. Det er i den siste kategorien den imponerer mest. Her er det nemlig innebygd GPS, og den er temmelig nøyaktig. Her får man også nyttig data som hjerterytme, hastighet, tid, distanse, forbrente kalorier og steg per minutt.

Band 3 Pro har støtte for varsler fra tredjeparter, du kan sette på alarmer. Techradar lar seg imponere av den gode batteritiden som er 5 dager ved bruk av GPS (7 ifølge produsenten), men hele 10 dager uten. Alt i alt, armbåndet fra Huawei er ikke perfekt, men du får mye for pengene. Lang batteritid, bra skjerm og en lang liste med funksjoner gjør opp for det noe klumpete designet.

Totalscore: 71/100

Basert på 3 tester. Pris fra 729,-

Pris fra 729,-

TechRadar (2019)

Style and substance on a budget. Les saken

75
Pocket-lint (2019)

If what you're looking for in a fitness tracker is something that's affordable and packed with as many features as is possible, the Band 3 Pro is a good choice. Les saken

75
Polar A370

64/100

Spesifikasjoner:

Batteritid: 4 dager.
Vanntett: Ja.
Bluetooth: Ja.
Innebygd GPS: Nei.

Polar A370 er god på å måle steg og puls, men er ikke like nøyaktig når det gjelder kalorier brent, ifølge Testfakta. Den har ikke innebygd GPS, men kan bruke telefonens. Armbåndet er ifølge Testfakta enkelt å bruke, og lades ved mikro-usb. Alphr er derimot ikke like fornøyde, og er negative når det gjelder brukervennligheten. Ikke synes de armbåndet er spesielt komfortabelt på håndleddet heller.

Alphr er også misfornøyde med nøyaktigheten på måling av distanse, noe som kan ha med å gjøre at A370 ikke har innebygd GPS, men benytter seg av smarttelefonen din. Alt i alt er dette armbåndet ikke verdt prisen, da du kan få tak i bedre modeller i samme prisklasse.

Totalscore: 64/100

Basert på 3 tester. Pris fra 951,-

Pris fra 951,-

Alphr (2018)

Uncomfortable, chunky and pricy for its features, the Polar A370 is an easy pass. Les saken

50
Honor Band 4

63/100

Spesifikasjoner:

Batteritid: 6 dager.
Vanntett: Nei.
Bluetooth: Ja.
Innebygd GPS: Nei.

Honor Band 4 er et smalt og lett aktivitetsarmbånd. Den lille sirkelen nederst på skjermen reagerer på berøring, og det samme gjør resten av skjermen. Armbåndet er komfortabelt å ha på seg. Det trekkes imidlertid for at det ikke er helt vanntett, da produsenten anbefaler å ikke ha det på i dusjen.

Honor Band 4 er enkel å navigere, med opptil flere hjemskjermer du blar gjennom ved å sveipe opp og ned. Den måler aktivitet, hjerterytme, daglige skritt og søvn. Du får også varsler og meldinger fra telefonen om du ønsker det, men Techradar er skuffet over at man ikke kan svare på medingene. Det er også litt kronglete å navigere i varslene. Armbåndet har ikke innebygd GPS, og kan heller ikke bruke telefonens GPS. Når det er sagt virker det som at det måler aktivitet og antall kilometer svært nøyaktig.

Ifølge produsenten skal Honor Band 4 vare opp til 17 dager, men dette er kun når man skrur av noen av de mest avanserte funksjonene, slik som søvnmåling og kontinuerlig pulsmonitorering. Med disse aktivert varte batteriet ifølge Techradar seks dager. Alt i alt er dette et bra alternativ dersom du er ute etter et aktivitetsarmbånd som ikke koster skjorta, men det er noen ting som skurrer. Blant annet at man ikke kan svare på meldinger, og at det ikke kan kobles til GPS.

Totalscore: 63/100

Basert på 1 test. Pris fra 468,-

Pris fra 468,-

TechRadar (2019)

Want a Fitbit, but cheaper? Les saken

63
#aktivitetsarmbånd #fitbit #samsung #garmin #polar #xiaomi #huawei #honor #amazfit

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Alle kategorier
Teknologi
Hus og Hage
Motor
Sport og Fritid
Mat og Drikke
Barn