Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #hyundai

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

3 treff

Motor2017

Kan nye elbiler konkurrere med Tesla?

Nordmenn er på verdenstoppen når det gjelder kjøp av elbiler, og det kommer stadig nyere og bedre modeller. Så hvilken bør du egentlig investere i?

Les saken

#elbil #bil #nissan #mercedes #mercedes-benz #volkswagen #vw #renault #hyundai #bmw #tesla #tesla-motors #smart #opel
Motor2016

Finn elbilen som passer deg

Elbilmarkedet i Norge er godt, og det kommer stadig nye modeller og produsenter på banen. Her får du oversikten over de beste elbilene på markedet.

Les saken

#elbil #bil #bmw #nissan #mercedes #mercedes-benz #volkswagen #vw #kia #tesla-motors #tesla #renault #mitsubishi #peugeot #citroen #hyundai #smart #opel #ford

Hyundai IONIQ Elbil

Hyundai IONIQ Elbil ble kåret til Årets Bil 2017 av Dagbladet, DinSide og Autofil, samt vinner av Teknikens Världs Stora Bilpris 2017. Forbrukerrådet mener også Hyundai gir deg en av de beste garantiene. IONIQ er en behagelig og praktisk elbil som har gode kjøreegenskaper. Den har bra med utstyr, og flere mener den er forholdsvis billig. Den får noe trekk for at kvalitetsfølelsen ikke er helt optimal. Takhøyden kan bli litt lav i baksetene, men det skal være god plass til familie med tre barn. Broom opplevde faktisk forbruk på 1,25 kWh/mil under forhold som ikke var optimale, noe som er relativt lavt. Flere er imidlertid misforsnøyde med lang leveringstid. Ioniq er også tilgjengelig som hybrid og ladbar hybrid.

Euro NCAP mener Ioniq Elbil er én av tre Best in Class Cars of 2016. Den er generelt trygg og sikker, men sikkerhetstesten viser imidlertid at nakke- og brystbeskyttelse for barn i baksetet burde vært bedre ved frontkollisjon. Beskyttelse for voksne mot nakkesleng i baksetet, samt brystkassebeskyttelse i bakre passasjersete ved frontkollisjon, burde også vært høyere.

Motoreffekt: 88 kW/120 hk
Dreiemoment: 295 Nm
Batterikapasitet (brutto): 28 kWh
Batterikapasitet (netto): Ikke oppgitt
Oppgitt rekkevidde (NEDC / EPA): 280 / 200 km
Hurtiglading (DC): Combo (CCS), 70 kW (tar ca. 30 minutter fra 0 til 80 % med en 50 kW-hurtiglader, eller ca 20 minutter med en 100 kW-hurtiglader)
Normallading (AC): 6,6 kW (tar ca. 4,5 time med 32A, Type 2-ladekabel og veggboks/stolpe)
Sitteplasser: 5
Bagasjerom: 350 liter
Oppgitt forbruk (blandet kjøring, NEDC): 1,15 kWh/mil
Topphastighet: 165 km/t
Akselerasjon 0-100 km/t: 9,9 sek
Annet: Standard sikkerhetspakke med ryggekamera, AEB (Autonomous Emergency Braking), filskiftevarsler, aktiv filskifteassistent (LKAS), BSD (Blind Spot detector), parkeringssensor bak, elektronisk parkeringsbrems med autohold funksjon, bakkestartassistanse og SCC (Smart Cruise Control), oppvarmbart multifunksjonsratt, navigasjonssystem, Android Auto og Apple Car Play

Les saken

#elbil #bil #hyundai