Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #tesla

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

7 treff

Motor2016

Finn elbilen som passer deg

Elbilmarkedet i Norge er godt, og det kommer stadig nye modeller og produsenter på banen. Her får du oversikten over de beste elbilene på markedet.

Les saken

#elbil #bil #bmw #nissan #mercedes #mercedes-benz #volkswagen #vw #kia #tesla-motors #tesla #renault #mitsubishi #peugeot #citroen #hyundai

Tesla Model X P90D

Tesla Model X P90D er Teslas SUV med firehjulstrekk og plass til 7 seter, men likevel er den svært rask og lettkjørt. Den har godt med utstyr, har gode kjøreegenskaper og er komfortabel å kjøre. Den har generelt god plass, men kan oppleves som noe trang i de bakerst setene. Bagasjerommet er stort når de bakerste setene legges ned. De selvåpnende dørene er stilige, men kan være irriterende og by på noen problemer i små garasjer. De gjør også at du ikke kan bruke takboks på bilen, men den kan trekke tilhenger og har mulighet for autopilot. Hurtiglades på Teslas ladestasjoner. Den har batterikapasitet på 90 kWh og en oppgitt rekkevidde på 467 km (1,84 kWh/mil), men VG brukte 3 kWh/mil på langturen sin. P90D har noe kortere rekkevidde enn Model X 90D, da Performance-utgaven bruker mer strøm grunnet kraftigere motor. Ble avløst av Model X P100D etter kort tid i 2016.

Les saken

#elbil #bil #tesla #tesla-motors

Tesla Model X 90D

Tesla Model X 90D er veldig lik Model X P90D, men denne versjonen er uten Performance Edition. Det betyr at den har litt mindre motorkraft og bruker litt lengre tid fra 0-100 km/t enn P90D, men denne versjonen har noe lengre rekkevidde. Her er rekkevidden på 489 km og batterikapasiteten er på 90 kWh. Model X 90D er meget rask, komfortabel å kjøre, og den har ren luft grunnet luftfilter. Den har stor frontrute og selvåpnende vingedører, men dørene irriterer ved å åpne seg uten at du ønsker det når du beveger deg frem og tilbake rundt bilen. Den kan trekke tilhenger, er stor og har god plass med 7 seter. Kan bestilles med autopilot. Hurtiglades på Teslas ladestasjoner.

Les saken

#elbil #bil #tesla #tesla-motors

Tesla Model S P90D

Tesla Model S P90D er etterkommeren etter S P85D. Den har Ludicrous-mode og klarer 0-100 km/t på 3 sekunder. Elbilen har firehjulsdrift, med én elmotor på bakakselen og én på forakselen. Dagens Nyheter mener den burde hatt bedre utsikt bakover. Komfort og baksete er langt fra optimalt, og den får trekk for den høye prisen. Ellers får den full pott når det gjelder kjøreegenskaper, design, plass og sikkerhet. Den har batterikapasitet på 90 kWh og en oppgitt rekkevidde på 520 km, men Dagens Nyheter målte den til 350 km. Kan hurtiglades på Tesla-ladestasjoner. Modellen er erstattet av Model S P100D fra 2016.

Les saken

#elbil #bil #tesla #tesla-motors

Tesla Model S P85D (firehjulsdrift)

Tesla Model S P85D har firehjulsdrift, batterikapasitet på 85 kWH og en oppgitt rekkevidde på 480 km. Den har imponerende krefter, god plass og komfort. Det trekker ikke ned at den i tillegg ser bra ut. Den får noe trekk for høy pris og kvalitetsinntrykket sett i sammenheng med prisen. Kan hurtiglades på Tesla-ladere og med adapter kan den lades på CHAdeMO-hurtigladere. Fra 2016 er Tesla Model S P85D blitt avløst av Tesla Model S P90D. Tilgjengelige modeller i S-serien med firehjulstrekk er nå 60D, 75D og 90D.

Les saken

#elbil #bil #tesla-motors #tesla

Tesla Model S P85 (bakhjulsdrift)

Tesla Model S P85 imponerer både med egenskapene på veien, plass i bilen, kraft og rekkevidde. Elbilen får noe trekk for kvalitetsinntrykket med tanke på den høye prisen. Denne versjonen har bakhjulstrekk. Batterikapasitet på 85 kWh og oppgitt rekkevidde på 502 km. Kan hurtiglades på Tesla-ladere og med adapter kan den lades på CHAdeMO-hurtigladere. Fra 2016 må man på bruktbilmarkedet hvis man ønsker seg en Tesla Model S P85. Tilgjengelige nybiler i S-serien med bakhjulsdrift er nå Model S 60 og 75.

Les saken

#elbil #bil #tesla-motors #tesla
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.