Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #nissan

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

5 treff

Motor2016

Finn elbilen som passer deg

Elbilmarkedet i Norge er godt, og det kommer stadig nye modeller og produsenter på banen. Her får du oversikten over de beste elbilene på markedet.

Les saken

#elbil #bil #bmw #nissan #mercedes #mercedes-benz #volkswagen #vw #kia #tesla-motors #tesla #renault #mitsubishi #peugeot #citroen #hyundai

Nissan Leaf 30 kWh

Nissan Leaf 30 kWh er den nyeste versjonen av Nissan Leaf som har bedre batteri og forlenget rekkevidde til 250 kilometer. Det er behagelig å kjøre og har gode egenskaper på veien. Den generelle kvalitetsfølelsen er ikke på topp, men det er en praktisk elbil som er forholdsvis romslig. Netto batterikapasitet er på 27,2 kWh. Hurtiglades med CHAdeMO-hurtiglader.

Les saken

#elbil #bil #nissan

Nissan Leaf 24 kWh

Nissan Leaf 24 kWh er en trygg og behagelig bil med rekkevidde på ca. 200 kilometer og gode egenskaper på veien. Den har god plass, men den mangler litt på kvalitetsinntrykket. Netto batterikapasitet er på 21,6 kWh. Hurtiglades med CHAdeMO-hurtiglader.

Les saken

#elbil #bil #nissan

Nissan e-NV200 Evalia

Nissan e-NV200 Evalia svakeste punkt er resultatene fra Euro NCAP med kun 3 stjerner. Den gir ingen kvalitetsfølelse og har litt for kort rekkevidde. Til gjengjeld har den svært god plass, med inntil 7 seter hvis den ikke skal brukes som varebil. Den har batterikapasitet på 24 kWh og oppgitt rekkevidde på 170 km. CHAdeMO-hurtiglading.

Les saken

#elbil #bil #nissan
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.