Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #lydplanke

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

30 treff

Stor test av lydplanker - flat design og fyldig lyd

Ønsker du bedre lyd fra TV-en, kan en lydplanke være løsningen. Den er spesielt designet for å passe til flatskjermer, og velger du riktig lydplanke du kan få tilnærmet kinolyd rett hjem i stua.

Les saken

#lydplanke #lg #harmankardon #focal #definitivetechnology #arcam #yamaha #sonos #klipsch #panasonic #jbl #denon #sony #samsung #bose #philips #libratone #monitoraudio #orbitsound #polk

Yamaha YSP-5600

Yamaha YSP-5600 er en lydplanke med mulighet for multiromsfunksjon, og om man kobler til en subwoofer er lyden meget bra med klangen av surround og god dynamikk. Den får skryt for design, byggekvalitet og brukervennlighet. Prisen og størrelsen som begge oppleves litt i største laget trekker ned poengscoren.

Les saken

#lydplanke #yamaha

Yamaha YSP-2500

Yamaha YSP-2500 får skryt for pent design, god byggekvalitet og kraftig lyd. Surround-effekten er varierende ettersom hvordan rommet er formet, og sammen med en svak subwoofer trekker dette ned på poengsummen. Flere mener at lydplanken er vel verdt prisen.

Les saken

#lydplanke #yamaha

Yamaha Yas 203

Yamaha Yas 203 får skryt for å gi god verdi for pengene med bra lyd og brukervennlighet. Designet er pent, og med en subwoofer får du tilnærmet surround-lyd hjemme i stua. Den får minuspoeng for at den har få innstillinger, og den støtter ikke HDMI-format.

Les saken

#lydplanke #yamaha

Sony HT-NT5

Sony HT-NT5 får skryt for design, byggekvalitet og brukervennlighet. Lyden har bra balanse og bassen fungerer godt. Surroundlyden holder ikke helt mål, og anmelderne mener man kan få mer for pengene hos konkurrentene.

Les saken

#lydplanke #sony

Sony HT-CT770

Sony HT-CT770 er lydplanken som får skryt av anmelderne for god film- og TV-lyd, men til musikklytting egner deg seg dårlig. Subwooferen fungerer godt, men den får noe trekk for ikke å simulere surroundlyd.

Les saken

#lydplanke #sony

Sonos Playbar

Sonos Playbar er en lydplanke med subwoofer som får skryt for meget god lyd, og den gir god verdi for pengene. Anmelderne likte spesielt godt brukervennligheten og designet. Flere av anmelderne mener at Sonos ikke lengre har et like stort forsprang foran konkurrentene som de en gang hadde. Lydplanken kommer ikke med fjernkontroll og har kun en lydinngang.

Les saken

#lydplanke #sonos

Samsung HW-J8500

Samsung HW-J8500 er flaggskipmodellen blant Samsungs lydplanker. Anmelderne er begeistret for designet, brukervennligheten og byggekvaliteten. Lyden får skryt for å fungere like godt til film som musikk, og subwooferen fungerer bra. Noen minuspoeng blir likevel tildelt lydplanken for høy pris og kun en HDMI inngang. Anmelderne mener også at lydplanken fortsatt ikke når helt opp til de andre produktene i premiumklassen.

Les saken

#lydplanke #samsung

Samsung HW-J7500

Samsung HW-J7500 er en buet lydplanke som er laget med tanke på å passe til Samsungs buede TV-er. Formen på lydplanken kan oppleves som noe begrensende for bruken, og lyden her helt grei. Flere anmeldere mener at om man har råd bør man bruke litt mer på HW-J8500- modellen ettersom den gir mer for pengene. Utenom det får lydplanken skryt for brukervennlighet og god bass. Kun en HDMI-inngang trekker ned helhetsinntrykket.

Les saken

#lydplanke #samsung

Q Acoustics Media 4

Q Acoustics Media 4 får gode omtaler for lyden, både med tanke på bass, dynamikk og volum. Design og byggekvalitet oppleves som svært bra, men lydplanken mangler HDMI, og har få innstillingsmuligheter.

Les saken

#lydplanke #qacoustics

Polk N1

Polk N1 ble laget for å være en gaming-lydplanke, men anmelderne mener den fungerer like godt, om ikke bedre, for film og TV. Den får skryt for god dynamikk og høyt volum og ren lyd. Minuspoeng tildeles for designet, få innstillingsmuligheter og bassen som er svak.

Les saken

#lydplanke #polk

Philips HTL5140

Philips HTL5140 er en lydplanke som gir god verdi for pengene. Den har et enkelt og pent design, og den er lett å sette opp. Lyden er meget god for film og TV, men det er noe uenighet rundt hvorvidt den egner seg for musikk og lavt volum.

Les saken

#lydplanke #philips

Philips Fidelio B5

Philips Fidelio B5 er en lydplanke med avtakbare høyttalere som også kan brukes alene som Bluetooth-høyttalere. Den gir derfor mulighet for både stereo og surroundlyd hjemme i stua. Ros blir gitt for smart design, mange innstillingsmuligheter og brukervennlighet. Noe trekk får den for at den er stor, og prisen er høy.

Les saken

#lydplanke #philips

Panasonic SC-HTB485

Panasonic SC-HTB485 er en lydplanke med bra tilkoblingsmuligheter og ok lyd. Byggekvaliteten på subwooferen og fjernkontrollen trekker ned, mens design og brukervennlighet gir plusspoeng fra anmelderne.

Les saken

#lydplanke #panasonic

Orbitsound M10

Orbitsound M10 er en lydplanke som får skryt for bra stereolyd og solid bass. Minuspoeng tildeles da den mangler HDMI-inngang, og volumet ikke går høyt nok særlig ved bruk av Bluetooth. Lydplanken får også god omtale for brukervennlighet og enkel installering.

Les saken

#lydplanke #orbitsound

Monitor Audio ASB-2

Monitor Audio ASB-2 var en av de første premium-lydplankene på markedet. Den får skryt for god lyd, solid byggekvalitet og brukervennlighet. den har ikke Bluetooth og dette trekker ned, men den har tre HDMI-innganger og den støtter AirPlay. Selv om den ikke har separat subwoofer, får den gode skussmål for bassen.

Les saken

#lydplanke #monitoraudio

Libratone Diva

Libratone Diva er en lydplanke trukket i italiensk ullstoff. Den får skryt for flott lyd, pent design og brukervennlighet. Volumet kunne ha vært høyere, og den får trekk for ikke å ha subwoofer-utgang. Lydplanken støtter både NFC, AirPlay, SpotifyConnect og Bluetooth. Trekk i poeng for den også fordi den kommer uten fjernkontroll og for høy pris.

Les saken

#lydplanke #libratone

LG NB5540

LG NB5540 er en supersmal lydplanke som er trådløst koblet til en subwoofer. Den får ros for sitt pene og minimalistiske design, og lyden anses også å være meget god. Bassen og subwooferen lever ikke opp til forventningene for prisnivået, men brukervennligheten gir ekstra plusspoeng.

Les saken

#lydplanke #lg

LG LAS550H

LG LAS550H får skryt for god lyd, og gjør TV-lyden mye bedre. Det er delte meninger om hvorvidt den egner seg for musikkavspilling, og en upraktisk fjernkontroll trekker også ned poengscoren.

Les saken

#lydplanke #lg

LG HS9

LG HS9 får skryt for bra brukervennlighet og pent design. Den gir mulighet for multiromsanlegg, og lydnivået går høyt. Selve lyden er ikke på nivå med de beste på markedet, og det er i hovedsak derfor den får minuspoeng i testene.

Les saken

#lydplanke #lg

Klipsch R-10B

Klipsch R-10B er en lydplanke som får skryt for fyldig lyd og god brukervennlighet. Bassen er kraftig, men overtoner er ikke helt overbevisende. Det mangler også ekstrautstyr i følge anmelderne.

Les saken

#lydplanke #klipsch

JBL Cinema SB350

JBL Cinema SB350 er en pent designet lydplanke som scorer greit på lydkvaliteten, men middels brukervennlighet og upraktisk fjernkontroll trekker ned. Lydplanken kan benyttes med Bluetooth.

Les saken

#lydplanke #jbl

Harman Kardon Sabre SB 35

Harman Kardon Sabre SB 35 er en tynn lydplanke som kun veier 2,6 kilo. Den får skryt for elegant design og brukervennlighet. Lyden er balansert og fin i overtonene, men dårlig dynamikk trekker ned. Særlig ved høyt volum faller dynamikken igjennom og da hjelper heller ikke subwooferen som følger med.

Les saken

#lydplanke #harmankardon

Focal Dimension Sound Bar

Focal Dimension Sound Bar er en lydplanke som funker best om man også kjøper subwooferen som hører til. Lydbildet er stort og åpent med bra bass, og den får skryt for design og kvalitet. Prisen oppleves som noe høy, og kvaliteten på fjernkontrollen trekker også ned poengsummen.

Les saken

#lydplanke #focal

Denon DHT-S514

Denon DHT-S514 er en lydplanke som får skryt for balansert og fyldig lyd for TV, men på musikkfronten når den ikke helt opp, særlig de høye frekvensene faller igjennom. Den får noe trekk for at den mangler display, og for at lyden kunne vært høyere.

Les saken

#lydplanke #denon

Definitive Technology W Studio

Definitive Technology W Studio er en lydplanke som er laget for å gi superb lyd, men den når ikke helt det målet, i følge anmelderne. Subwooferen integreres ikke ordentlig i lyden, og fjernkontrollen er ikke optimal. Selv om den kan spille av fra Tidal, er den ellers mangelfull hva gjelder oppkoblingsmuligheter.

Les saken

#lydplanke #definitivetechnology

Dali Kubik One

Dali Kubik One er massiv og solid bygget, men får også ros for lekker design. Lydplanken har meget god lyd, og får skryt for balanse, dynamikk og god bass. Den har subwoofer-inngang, men mangler HDMI. Dårlig fjernkontroll og høy pris er i hovedsak grunnen til at den ikke får topscore av anmelderne.

Les saken

#lydplanke #dali

Cambridge Audio TVB2

Cambridge Audio TVB2 får skryt for flott lyd og solid bass. Lydplanken har tre HDMI-utganger og Bluetooth tilkobling. Den får ros for pent design, men konkurransen er hard, og flere mener at andre alternativer gir mer for pengene.

Les saken

#lydplanke #cambridge

Bose Solo 5

Bose Solo 5 er en lydplanke med innebygd subwoofer, og den får skryt for enkelt og stilrent design. Lyden holder dessverre ikke mål, og anmelderne er skuffet over dynamikken, bassen og lydbildet. Brukervennligheten er det også delte meninger om. Det følger med en universal-fjernkontroll, og den kompakte størrelsen gjør at den er lett å plassere.

Les saken

#lydplanke #bose

Arcam Solo Bar

Arcam Solo Bar anbefales å kjøpes i kombinasjon med en subwoofer. Velger du den tilhørende Solo Sub er fortsatt ikke lyden bra nok til å gi full score hos anmelderne som mener lyden mangler dynamikk, oppløsning og styrke. Også fjernkontrollen trekker ned poengscoren.

Les saken

#lydplanke #arcam