Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #polk

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Sjekk hvilke ørepropper med ledning som er best

Skal du ha nye ørepropper er det mange modeller i ulike prisklasser på markedet. Noen gir mye for pengene, mens andre er det best å holde seg unna.

Les saken

#ørepropper #apple #atomicfloyd #bangogolufsen #bose #bowersandwilkins #focal #jaysfour #jbl #kef #koss #klipsch #marshall #monster #polk #rha #sennheiser #shure #skullcandy #solrepublic

Stor test av lydplanker - flat design og fyldig lyd

Ønsker du bedre lyd fra TV-en, kan en lydplanke være løsningen. Den er spesielt designet for å passe til flatskjermer, og velger du riktig lydplanke du kan få tilnærmet kinolyd rett hjem i stua.

Les saken

#lydplanke #lg #harmankardon #focal #definitivetechnology #arcam #yamaha #sonos #klipsch #panasonic #jbl #denon #sony #samsung #bose #philips #libratone #monitoraudio #orbitsound #polk

Polk Nue Voe

Polk Nue Voe er et par stilige ørepropper med skilpaddemønster, og de får skryt for bra lydkvalitet samt mye bra ekstra tilbehør. Dessverre er de kun kompatible med iOS, og designet går noe på bekostning av kvaliteten.

Les saken

#ørepropper #polk

Polk N1

Polk N1 ble laget for å være en gaming-lydplanke, men anmelderne mener den fungerer like godt, om ikke bedre, for film og TV. Den får skryt for god dynamikk og høyt volum og ren lyd. Minuspoeng tildeles for designet, få innstillingsmuligheter og bassen som er svak.

Les saken

#lydplanke #polk