Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #amazfit

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

7 treff

Billig og best – her er årets aktivitetsarmbånd

Dyrest er ikke nødvendigvis best. Årets testvinner er faktisk blant de billigste armbåndene.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #fitbit #samsung #garmin #polar #xiaomi #huawei #honor #amazfit

Vi har tatt pulsen på de beste GPS-klokkene

Garmin befester statusen sin som suverent ledende på markedet for pulsklokker med innebygget GPS.

Les saken

#pulsklokke #garmin #fitbit #suunto #tomtom #apple #polar #amazfit #coros

Amazfit Verge Lite

For sin beskjedne pris får Amazfit Verge Lite mye skryt for å ha en rekke gode funksjoner i en så billig klokke. For deg som ikke ønsker å bruke mye penger på en GPS-klokke, og som ikke stiller så veldig mye krav utover akkurat de mest grunnleggende funksjonene, er testerne enige i at dette er et bra kjøp.

Les saken

#pulsklokke #amazfit

Amazfit Stratos

Amazfit Stratos blir av flere av testerne trukket frem som en klokke som gir svært mye for pengene. Den har god batteritid og støtter musikk, men som de andre klokkemodellene til Amazfit får også Stratos kritikk for å ha en svært dårlig skjerm. GPSen kan være noe ustabil, og det trekkes frem at det er irriterende at bare GPS-treningsøkter kan synkroniseres til Strava. Med andre ord vil du ikke få kudos for tredemølleøktene dine med Amazfit Stratos.

Les saken

#pulsklokke #amazfit

Amazfit Pace

Amazfit Pace får skryt for å ha et svært godt batteri som man kan gå lenge uten å lade, men en dårlig skjerm og svært upresis GPS- og pulsmåling trekker denne klokken et godt stykke ned på listen. Testerne er uenige i om designet er pent eller stygt.

Les saken

#pulsklokke #amazfit

Amazfit GTR

Amazfit GTR fra Amazone har ifølge testerne ett soleklart fortrinn overfor konkurrentene sine i form av at den er langt billigere. Prisen kommer imidlertid ikke helt uten ulemper: Det er ikke mulig å differensiere mellom andre aktiviteter som ikke er løping, og den medfølgende appen er ennå ikke helt i toppklassen.

Les saken

#pulsklokke #amazfit

Amazfit Bip

Spesifikasjoner:

Batteritid: 720 timer.
Vanntett: Ja.
Bluetooth: Ja.
Innebygd GPS: Ja.

Amazfit Bip er til forveksling lik en smartklokke, nærmere bestemt en Apple Watch. Ikke la deg lure av dette derimot, til tross for utseendet er dette en aktivitetsmåler. Man navigerer via berøringsskjermen, men måleren vekkes ved å trykke på knappen på siden. Armbåndet kan brukes til de fleste treningsformer, og kommer med en innebygd GPS med barometer og kompass. Den største styrken ligger derimot i batteritiden. Ved normal bruk ligger den på hele 30 dager, og ved minimal bruk og ved funksjoner som varslinger av, i 45 dager. Altså milevis foran de fleste konkurrentene. Ifølge Techradar hadde batteriprosenten kun falt til 36% etter nesten to uker med intensiv bruk, blant annet med GPS. Når det gjelder varslinger og meldinger er det imidlertid lite man får gjort med dem annet enn å lese på skjermen, da man ikke kan svare.

Amazfit Bip passer for dem som ønsker en aktivitetsmåler som ser ut som en Apple Watch, uten å betale like mye. Her er det rikelig med funksjoner, og det største plusset er den lange batteritiden. Om du ønsker å svare på meldinger og det er viktig for deg med varslinger, burde du muligens velge et annet alternativ.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #amazfit