Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #amazfit

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

5 treff

Vi har tatt pulsen på de beste GPS-klokkene i 2019

Garmin befester statusen sin som suverent ledende på markedet for pulsklokker med innebygget GPS.

Les saken

#pulsklokke #garmin #fitbit #suunto #tomtom #apple #polar #amazfit #coros

Amazfit Verge Lite

For sin beskjedne pris får Amazfit Verge Lite mye skryt for å ha en rekke gode funksjoner i en så billig klokke. For deg som ikke ønsker å bruke mye penger på en GPS-klokke, og som ikke stiller så veldig mye krav utover akkurat de mest grunnleggende funksjonene, er testerne enige i at dette er et bra kjøp.

Les saken

#pulsklokke #amazfit

Amazfit Stratos

Amazfit Stratos blir av flere av testerne trukket frem som en klokke som gir svært mye for pengene. Den har god batteritid og støtter musikk, men som de andre klokkemodellene til Amazfit får også Stratos kritikk for å ha en svært dårlig skjerm. GPSen kan være noe ustabil, og det trekkes frem at det er irriterende at bare GPS-treningsøkter kan synkroniseres til Strava. Med andre ord vil du ikke få kudos for tredemølleøktene dine med Amazfit Stratos.

Les saken

#pulsklokke #amazfit

Amazfit Pace

Amazfit Pace får skryt for å ha et svært godt batteri som man kan gå lenge uten å lade, men en dårlig skjerm og svært upresis GPS- og pulsmåling trekker denne klokken et godt stykke ned på listen. Testerne er uenige i om designet er pent eller stygt.

Les saken

#pulsklokke #amazfit

Amazfit GTR

Amazfit GTR fra Amazone har ifølge testerne ett soleklart fortrinn overfor konkurrentene sine i form av at den er langt billigere. Prisen kommer imidlertid ikke helt uten ulemper: Det er ikke mulig å differensiere mellom andre aktiviteter som ikke er løping, og den medfølgende appen er ennå ikke helt i toppklassen.

Les saken

#pulsklokke #amazfit
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.