Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #vitamix

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Blender-vinneren er kåret! Sjekk 2018-testen

Miksing, hakking og knusing er noen av egenskapene vi ønsker at en blender har. Sjekk hvilke blendere som passer til din bruk og les om hva du bør tenke på før du kjøper det geniale kjøkkenapparatet til ditt hjem.

Les saken

#blender #jtc # kitchenaid #kitchenaid #braun #bosch #sage #wilfa #witt-by-kuvings #bodum #magimix #philips #obh-nordica #oster #electrolux #kenwood # kenwood #blendtec #vitamix #nutribullet

Dette er markedets beste blendere

De er perfekte når du skal lage smoothie, men de beste blenderne er også geniale til flere andre oppgaver på kjøkkenet. Sjekk hvilke som passer ditt bruk, enten du vil ha en vanlig blender eller en såkalt nutribullet-blender.

Les saken

#blender #jtc #kitchenaid #braun #wilfa #bodum #magimix #philips #obh-nordica #electrolux #kenwood #blendtec #vitamix #nutribullet #nutri-ninja #magic-bullet

Vitamix Professional Series 750 Blender

Vitamix Professional Series 750 Blender får høy score i nesten alle testkriterier. Den er svært god til å lage smoothier, pureer, kverne kaffe og knuse is. Den lager jevnt nøttesmør, men massen fester seg litt til kolben og må løsnes med slikkepott fra tid til annen. Den er helt grei når det gjelder støy. Blenderen er lett å bruke og sette sammen, men én kilde trengte litt tid på å lære seg å bruke innstillingene på basen. Blenderen trekkes noe for høy pris. Den har 1200W motor og en plastkolbe på 2L. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Les saken

#blender #vitamix

Vitamix Ascent A3500

Vitamix Ascent A3500 har en motor på 1400W, 2,0L kolbe og laserskårne knivblad i rustfritt stål. De fleste mener at den koster for mye i forhold til høyteknologien den vil ha skryt for, og trekkes for det. De fleste er også enige om at den knuser is bra, men noen mener at den lager for mye støy. Den kan ikke vaskes i oppvaskmaskin, men lett å vaske opp for hånd. Blenderen gir en fluffy smoothie og glatt suppe, pestoen blir også jevn før oppgitt tid - men nøttene til nøttesmør smuldres ikke raskt nok. Den klarer alt i alt de fleste blendertestene, men trekkes for prisen.

Les saken

#blender #vitamix