Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #blender

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

36 treff

Blender-vinneren er kåret! Sjekk 2018-testen

Miksing, hakking og knusing er noen av egenskapene vi ønsker at en blender har. Sjekk hvilke blendere som passer til din bruk og les om hva du bør tenke på før du kjøper det geniale kjøkkenapparatet til ditt hjem.

Les saken

#blender #jtc # kitchenaid #kitchenaid #braun #bosch #sage #wilfa #witt-by-kuvings #bodum #magimix #philips #obh-nordica #oster #electrolux #kenwood # kenwood #blendtec #vitamix #nutribullet

Dette er markedets beste blendere

De er perfekte når du skal lage smoothie, men de beste blenderne er også geniale til flere andre oppgaver på kjøkkenet. Sjekk hvilke som passer ditt bruk, enten du vil ha en vanlig blender eller en såkalt nutribullet-blender.

Les saken

#blender #jtc #kitchenaid #braun #wilfa #bodum #magimix #philips #obh-nordica #electrolux #kenwood #blendtec #vitamix #nutribullet #nutri-ninja #magic-bullet

Witt by Kuvings V1000 Hvit Vakuum Blender

Witt by Kuvings V1000 Hvit Vakuum Blender har en motor på 1500W, Tritankanne på 1,3L og er passe høylytt, med den lyddempende kuppelen. Den klarer så vidt istesten, med kun noen isbiter at gangen, mener Aftonbladet. Den klarer parmesan- og pestotesten, pestoen blir litt grov og en del ost blir igjen rundt kanna - men det er enkelt å skrape ut restene. Suppen blir veldig glatt og kremete. Havren blir ikke blendet ordentlig i den ellers luftige smoothien. Tar tid å vaske vekk restene av pestoen for hånd. Konklusjonen er at det finnes blendere til en bedre pris - hvis ikke oksidasjonen står på spill.

Les saken

#blender #witt-by-kuvings

Wilfa BL-1200

Wilfa BL-1200 har gode blenderegenskaper og er en mester til å knuse is, men den støyer mye. Den har en motor på 1200W og det følger med en 1,8L glasskolbe med god merking. Blenderen er svært lett å rengjøre og sette sammen, men ellers kunne brukervennligheten vært bedre.

Les saken

#blender #wilfa

Vitamix Professional Series 750 Blender

Vitamix Professional Series 750 Blender får høy score i nesten alle testkriterier. Den er svært god til å lage smoothier, pureer, kverne kaffe og knuse is. Den lager jevnt nøttesmør, men massen fester seg litt til kolben og må løsnes med slikkepott fra tid til annen. Den er helt grei når det gjelder støy. Blenderen er lett å bruke og sette sammen, men én kilde trengte litt tid på å lære seg å bruke innstillingene på basen. Blenderen trekkes noe for høy pris. Den har 1200W motor og en plastkolbe på 2L. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Les saken

#blender #vitamix

Vitamix Ascent A3500

Vitamix Ascent A3500 har en motor på 1400W, 2,0L kolbe og laserskårne knivblad i rustfritt stål. De fleste mener at den koster for mye i forhold til høyteknologien den vil ha skryt for, og trekkes for det. De fleste er også enige om at den knuser is bra, men noen mener at den lager for mye støy. Den kan ikke vaskes i oppvaskmaskin, men lett å vaske opp for hånd. Blenderen gir en fluffy smoothie og glatt suppe, pestoen blir også jevn før oppgitt tid - men nøttene til nøttesmør smuldres ikke raskt nok. Den klarer alt i alt de fleste blendertestene, men trekkes for prisen.

Les saken

#blender #vitamix

Sage by Heston Blumenthal blender BBL910 UK

Sage by Heston Blumenthal blender BBL910 UK har en motor på 2200W, Tritankanne på 2L og er middels høylytt til tross for den kraftige motoren, mener de fleste. Blenderen knuser is på halvparten av tiden som er angitt,og suppe og smoothie blir velmikset og fluffy. Parmesan smuldres lett, pestoen blir jevn og samles rundt rund kniven - de glatte veggene i kanna gjør at det er lett å skrape ut alt. De fleste mener også at oppvasken går knirkefritt. Med nesten toppkarakter hos de aller fleste kom blenderen ut som best i test hos Aftonbladet.

Les saken

#blender #sage

Philips Innergizer HR 3868/00

Philips Innergizer HR 3868/00 har en motor på 2000W og en Tritankanne på 2,0L. Til tross for den sterke motoren må det til to runder for å knuse isen i denne maskinen ifølge Aftonbladets test. Lydnivået blir dempet kuppelen, som oppleves klønete, på. Den klarer parmesantesten, men pestoen blir ikke helt bra, mener de flere testkilder. Ifølge Aftonbladet blir smoothien helt miserabel, mens Which og Taenk mener at smoothien blir fin. Suppen blir kremete, men først etter 4 minutter ifølge Aftonbladet. Blenderen er lett å vaske opp for hånd. Alt i alt er blenderen for den som setter pris på dempet lydnivå. Den får minuspoeng for at den er for stor og dyr i forhold til de generelle blenderegenskapene.

Les saken

#blender #philips

Philips Avance Problend HR 3655

Philips Avance Problend HR 3655 har en 1400W motor og kommer med en 2L glasskolbe. Lyden er høy, men ikke så høy at en ikke klarer å høre tankene sine, ifølge Aftonbladet som testet blenderen. Maskinen trekkes for å ikke lage en helt jevn pesto, eller smoothie. Suppa blir helt ok kremete. Føttene suger seg fast der de plasseres, og kan oppleves som irriterende hvis man vil flytte rundt på maskinen. Den er lett å vaske til tross for at kolben er litt kronglete å håndtere. Maskinen får pluss for den rimelige prisen og passer den som setter pris deretter.

Les saken

#blender #philips

Philips Avance Collection HR 2195

Philips Avance Collection HR 2195 har høy kapasitet og beveger ikke på seg under bruk. Den er brukervennlig og kan vaskes enkelt. Trekkes litt for tung kolbe. Blenderen kommer med en 2L glasskolbe og motoren yter 900W. Den kalles også Philips Problend 6 HR2195.

Les saken

#blender #philips

Philips Avance Collection HR 2095

Philips Avance Collection HR 2095 har en 700W motor og kommer med en 2L glasskolbe. Den gir jevnt over gode resultater, men kunne vært bedre på isknusing. Blenderen er enkel å montere, men den bruker mye strøm og blir varm når den må jobbe hardt. Den har relativt lavt støynivå. Noen mener blenderen er robust, mens andre mener konstruksjonen ikke er topp. Alle løse deler kan puttes i oppvaskmaskinen.

Les saken

#blender #philips

Oster Versa Pro Series Blender 1400

Oster Versa Pro Series Blender 1400 har en motor på 1400W, og en 1,9L Tritan-kolbe. Blenderen får plusspoeng for å ikke være altfor høylytt. Den gjør en solid jobb med å knuse isen, blende smoothien fluffy og suppa glatt og jevn. Den trekkes for å etterlate seg enkelte biter igjen fra smoothien, men kolben er lett å vaske for hånd. Alt i alt så klarer den de fleste blendertester med lavt støynivå og til en rimelig pris.

Les saken

#blender #oster

OBH Nordica Ultimate Blend 7766

OBH Nordica Ultimate Blend 7766 har en motor på 1500W og en Tritankanne på 2,0L. Den knuser is på kun 30 sekunder, men bråker veldig mener de fleste testkildene. Smoothie- og suppetesten gir jevnt og glatt resultat. Parmesanosten smuldres lett på noen få sekunder, pestoen blir mikset dårlig, men det er enkelt å skrape ut rester fra kanna og blande sammen alt i etterkant. Smoothien blir glatt og finkornete, suppa likeså. Den er lett å vaske for hånd, alle delene tåler oppvask. Alt i alt er blenderen for den som vil ofre høyt støynivå, men likevel få mye for pengene.

Les saken

#blender #obh-nordica

OBH Nordica Blender Pro Mix 6638

OBH Nordica Blender Pro Mix 6638 har en motor på 1000W og en glasskolbe som rommer 1,75L. Den er enkel å bruke og beveger seg ikke på benken under bruk, men den støyer mye. Den er jobber tregt og blenderegenskapene er generelt ikke gode nok.

Les saken

#blender #obh-nordica

NutriBullet 600

Porsjonsblender: NutriBullet 600 er brukervennlig og forholdsvis effektiv. De fleste løse delene kan vaskes i oppvaskmaskin, men bladene må vaskes for hånd. Anerkjente Which? mener den passer perfekt når man skal lage smoothie, pesto og suppe, men den er i utgangspunktet ikke laget for å takle varm væske. Selv om den er god på å knuse is i smoothie, får den trekk for å knuse rene isbiter for dårlig. Blenderen har 600W motor og kommer med én 0,7L kolbe og to kolber på 0,3L, samt to lokk og et avtagbart håndtak til de minste kolbene.

Les saken

#blender #nutribullet

NutriBullet 1200

Porsjonsblender: NutriBullet 1200 leverer en motor på 1200W, har en kolbe på 0,9L, to mindre kolber med lokk til og et avtagbart håndtak til de minste kolbene. Den er utmerket å lage smoothie med, is, suppe, og passerer pestotesten helt greit mener Which?. Den får trekk for å knuse isen dårlig, høy støy og får også trekk for at den er dyr sammenlignet med hva den bør levere. Goodhousekeeping er også enig i at den er dyr og legger til at koppene er klumpete å holde rundt. Den er alt i alt en brukervennlig blender, men det finnes blendere til en bedre pris.

Les saken

#blender #nutribullet

Nutri Ninja Pro BL450

Porsjonsblender: Nutri Ninja Pro BL450 er bedre enn de fleste andre nutribullet-blendere til å knuse is, og den er god på å lage supper og smoothier. Den er brukervennlig og rengjøres enkelt. Alle løse deler kan vaskes i oppvaskmaskin. Får trekk for at kolben må holdes manuelt nede hele tiden mens den blender. Noen mener den støyer for mye. Den har 900W motor og kommer med to kolber (0,5L og 0,65L) med lokk.

Les saken

#blender #nutribullet #nutri-ninja

Nutri Ninja Blendmax Duo

Nutri Ninja Blendmax Duo har en motor på 1600W, en Tritan-kolbe på 2,3L der det medfølger to "Smoothie to go"-kanner. Den klarer å knuse isen veldig godt, mikser smoothien så den blir fluffy, men får ikke suppen til å bli helt glatt i konsistensen. Maskinen har ikke en knapp-funksjon for suppe, og det kan konkluderes med at det ikke er en suppe-blender i første omgang. Det er lett å vaske av rester fra kolben, lett å håndtere oppvasken av blenderen siden delene kan puttes opp i vaskemaskinen. Blenderen får plusspoeng for de praktiske ekstra-kannene og at den kan brukes til større og mindre selskaper.

Les saken

#blender #nutribullet #nutri-ninja

Nutri Ninja Auto IQ BL480

Porsjonsblender: Nutri Ninja Auto IQ BL480 er brukervennlig og enkel å rengjøre, men noen mener den støyer mye og kan bevege seg bortover benken når den er i bruk. Noen mener den passer perfekt til smoothier, pesto og supper, mens andre hevder den takler disse oppgavene for dårlig. Den knuser ren is for dårlig, men er god som kaffekvern. Den har 1000W motor og kommer med to kolber på 0,5L og 0,65L med lokk. Alle løse deler kan vaskes i oppvaskmaskin.

Les saken

#blender #nutribullet #nutri-ninja

Magimix Le Blender 11610

Magimix Le Blender 11610 er stillegående og gir et nesten perfekt blenderesultat, men den 1,8L glasskolben som følger med er tung. Den er grei å bruke og enkel å rengjøre. Blenderen har en 1200W motor. Det generelle kvalitetsinntrykket på konstruksjonen kunne vært bedre.

Les saken

#blender #magimix

Magic Bullet

Porsjonsblender: Magic Bullet har en 200W motor som blir for svak til mange jobber. Den knuser is dårlig, men den lager grei pesto, smoothie og supper. Den får pluss for å være lett og at de løse delene kan vaskes i oppvaskmaskin. Blenderen kommer med flere kolber og kopper med lokk, og den største blenderkolben er på 0,6L. Brukervennligheten kunne vært bedre, og den jobber også for tregt.

Les saken

#blender #nutribullet #magic-bullet

KitchenAid Magnetic Drive Blender 5KSB5080

KitchenAid Magnetic Drive Blender 5KSB5080 får trekk for høy pris. Blenderen har 1300W motor og kommer med en 1,75L BPA-fri plastkolbe. Den lager fine supper og smoothier, men den støyer mye, er stor og kan være litt kronglete å bruke. Det tar svært lang tid å lage nøttesmør. Noen mener den knuser is lett, mens andre hevder den bruker lang tid på is og andre harde, tøffe ingredienser. Noen kilder skriver at det er en av de beste blenderne på markedet, mens andre ikke er overbevist.

Les saken

#blender #kitchenaid

KitchenAid Artisan 5KSB5553

KitchenAid Artisan 5KSB5553 er en solid maskin, men blenderegenskapene skuffer. Den er gjennomsnittlig til smoothier, supper og hakking, men er veldig god på å rive ost og blende babymat. Noen mener den er veldig god på isknusing, mens andre mener den takler dette dårlig. Den har bare 550W motor og kommer med to glasskolber på 1,5L og 0,75L. Helt grei når det gjelder støy og rengjøring, men den generelle brukervennligheten kunne vært bedre.

Les saken

#blender #kitchenaid

KitchenAid 5-Speed Diamond Blender

KitchenAid 5-Speed Diamond Blender er en pålitelig og rimelig blender i vintagedesign. Motoren er svakere enn markedets sterkeste blendere, den kan derfor bruke litt lenger tid og støyer en del. Men med tre rustfrie kniver og 5 hastigheter får den jobben gjort. Den har også en Intelli-speed funksjon som automatisk tilpasser hastigheten etter ingrediensene. KitchenAid 5-Speed Diamond Blender har en 1,75L plastkolbe som kan puttes i oppvaskmaskinen. Den tar ikke mye plass i bredde, men er forholdsvis høy, 42 cm. Oppsummert er dette en god budsjettblender som gir mye valuta for pengene.

Les saken

#blender # kitchenaid

Kenwood kMix BLX50

Kenwood kMix BLX50 har en motor på 800W og en glasskolbe som rommer 1,6L. Den har god kapasitet, men må bruke litt ekstra tid på å knuse frosne bær med godt resultat. Den får plusspoeng for prisen, men trekkes for at beholderen burde vært større og at lokket burde vært enklere å ta av.

Les saken

#blender #kenwood

Kenwood Blend-XPro BLP900BK

Kenwood Blend-XPro BLP900BK har en motor på 1 600 W og en glasskolbe som rommer 2,0 L. Selv om den har god kapasitet knuser den is ganske dårlig. Pestoen blir kremete, men legger igjen en del av parmesanosten langs kantene. Smoothien blir jevn og suppa fluffy. Blenderen får minus for høyt støynivå, og at det er vanskelig å vaske av fett og matrester i bunnen av kannen. Lokket på denne burde være letter å få av. Plusspoeng for at havren i smoothien blir velmikset. Blenderen passer for dem som er glad i smoothies.

Les saken

#blender # kenwood

JTC Omniblend V TM-800

JTC Omniblend V TM-800 kommer med en 2L kolbe og har en 950W motor. Den har god byggekvalitet, er rask og lett å bruke. Den er kraftfull og gir nærmest perfekt resultat på smoothie, supper, isknusing og nøttesmør, men kan bevege seg litt på kjøkkenbenken under bruk. Blenderen er stor og høy. Noen opplever at den bråker for mye, mens andre mener den er stillegående. Kan ikke vaskes i oppvaskmaskin.

Les saken

#blender #jtc

Hamilton Beach Professional 58911

Hamilton Beach Professional har en motor på 1400 W og en glasskolbe som rommer 1,8 L. Den knuser isen godt uten problemer. Pestoen blir kremete og blandes godt sammen, men mye av røren setter seg fast i lokket. Smoothien blir jevn og suppa fluffy, men gjerne etter en god stund. Poengsummen trekkes ned for det høye støynivået, og for at den bruker lang tid før suppa blir kremete. Det tar tid å vaske bort olivenoljefett for hånd, men mindre fete råvarer er enklere å skylle vekk. Denne blenderen passer de som ønsker å knuse is og orker det høye støyet som følger med.

Les saken

#blender #hamilton beach

Electrolux Masterpiece Collection ESB9300

Electrolux Masterpiece Collection ESB9300 er robust og beveger seg ikke på benken under bruk. Den takler is i smoothier godt, men den er ikke optimal til suppelaging og har litt problemer med de store bitene. Blenderen har en 1200W motor og en stor glasskolbe på 2,2L. Den trekkes litt for prisen.

Les saken

#blender #electrolux

Clas Ohlson Coline Blender

Clas Ohlson Coline Blender har en motor på 800W og Aftonbladet mener at støynivået under isknusingen forvandles til en ubehagelig lyd. Blenderen leverer ikke hele veien når det kommer til smoothie- og pestotesten, men suppa blir glatt og fin. Det kommer med en 1,5L glasskolbe som er generelt ganske enkel å vaske, pestofettet fra lokket er vanskeligere å få vekk fra lokket. Blenderen passer den som først og fremst vil ha en billig maskin, og satser kun på supper og smoothier. Den er på nivå med en stavmikser.

Les saken

#blender #clas ohlson

Braun PowerBlend 7 JB7192

Braun PowerBlend 7 JB7192 har en motor på 1000W der Aftonbladet mener at isknusingen i blenderen er så dårlig at det blir patetisk. Blenderen er for de som liker grov pesto, der både smoothie og suppa blir noenlunde glatt. Amerikanske Goodhousekeeping mener at den er for dyr og at kolben er vanskelig å plassere på plass. Den gir ikke fra seg høy støy, kommer med en 1,6L glasskolbe og medfølger to "Smoothie to go"-kanner. Blenderen er for deg som bytter ut høy støy mot grov pesto.

Les saken

#blender #braun

Braun JB 3060

Braun JB 3060 har en motor på 800W og noen mener den mangler kraft til de vanskeligste jobbene, som for eksempel frosne bær. Andre mener den er effektiv og veldig god på smoothier og isknusing. Den er brukervennlig, men den støyer for mye. Kommer med en 1,75L glasskolbe.

Les saken

#blender #braun

Bosch Blender Vita Boost MMBH6P6B

Bosch Blender Vita Boost MMBH6P6B har en motor på 1600W og en Tritankolbe på 2L. Majoriteten mener at blenderen er høylytt og at det tar lang tid før isen knuses. Den gir en noenlunde hakket parmesan og pestoen blir ok mikset. Siden kolben er lett å håndtere er det lett å skrape ut restene fra kolben. Smoothien blir meget velmikset og fluffy, suppa blir varm og glatt. De fleste mener at rengjøringen etter pestoen er lett og noen mener det motsatte. Alt i alt funker denne fint for den som prioriterer smoothie og suppe.

Les saken

#blender #bosch

Bodum Bistro 11303 Blender

Bodum Bistro 11303 Blender er brukervennlig og forholdsvis stillegående, men motoren er på bare 500W. Den takler de enkle blenderoppgavene greit, som enkle smoothier og supper, men har problemer med for eksempel isknusing og kaffekverning. Lokket er litt vanskelig å ta av og har lett for å søle. Den har en kolbe i plastikk som rommer 1,25L.

Les saken

#blender #bodum

Blendtec Designer 725

Blendtec Designer 725 får svært god score fra tre av testkildene, mens en annen kilde opplevde at gummien på kolben ble ødelagt etter kort tid og gjorde blenderen ubrukelig. Foruten denne feilen, hevder alle kildene at blenderen har masse krefter og presterer svært godt. Den har 1725W motor og kommer med BPA-fri plastkolbe. Den er brukervennlig og enkel å vaske, men kan ikke vaskes i vaskemaskin. Får trekk for høy pris.

Les saken

#blender #blendtec

Blendtec Classic 575

Blendtec Classic 575 er brukervennlig og god til de fleste oppgaver, men den knuser rene isbiter for dårlig og støyer for mye. Den har en 1560W motor og kommer med 2L BPA-fri kolbe.

Les saken

#blender #blendtec