Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #nutribullet

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

8 treff

Blender-vinneren er kåret! Sjekk 2018-testen

Miksing, hakking og knusing er noen av egenskapene vi ønsker at en blender har. Sjekk hvilke blendere som passer til din bruk og les om hva du bør tenke på før du kjøper det geniale kjøkkenapparatet til ditt hjem.

Les saken

#blender #jtc # kitchenaid #kitchenaid #braun #bosch #sage #wilfa #witt-by-kuvings #bodum #magimix #philips #obh-nordica #oster #electrolux #kenwood # kenwood #blendtec #vitamix #nutribullet

Dette er markedets beste blendere

De er perfekte når du skal lage smoothie, men de beste blenderne er også geniale til flere andre oppgaver på kjøkkenet. Sjekk hvilke som passer ditt bruk, enten du vil ha en vanlig blender eller en såkalt nutribullet-blender.

Les saken

#blender #jtc #kitchenaid #braun #wilfa #bodum #magimix #philips #obh-nordica #electrolux #kenwood #blendtec #vitamix #nutribullet #nutri-ninja #magic-bullet

NutriBullet 600

Porsjonsblender: NutriBullet 600 er brukervennlig og forholdsvis effektiv. De fleste løse delene kan vaskes i oppvaskmaskin, men bladene må vaskes for hånd. Anerkjente Which? mener den passer perfekt når man skal lage smoothie, pesto og suppe, men den er i utgangspunktet ikke laget for å takle varm væske. Selv om den er god på å knuse is i smoothie, får den trekk for å knuse rene isbiter for dårlig. Blenderen har 600W motor og kommer med én 0,7L kolbe og to kolber på 0,3L, samt to lokk og et avtagbart håndtak til de minste kolbene.

Les saken

#blender #nutribullet

NutriBullet 1200

Porsjonsblender: NutriBullet 1200 leverer en motor på 1200W, har en kolbe på 0,9L, to mindre kolber med lokk til og et avtagbart håndtak til de minste kolbene. Den er utmerket å lage smoothie med, is, suppe, og passerer pestotesten helt greit mener Which?. Den får trekk for å knuse isen dårlig, høy støy og får også trekk for at den er dyr sammenlignet med hva den bør levere. Goodhousekeeping er også enig i at den er dyr og legger til at koppene er klumpete å holde rundt. Den er alt i alt en brukervennlig blender, men det finnes blendere til en bedre pris.

Les saken

#blender #nutribullet

Nutri Ninja Pro BL450

Porsjonsblender: Nutri Ninja Pro BL450 er bedre enn de fleste andre nutribullet-blendere til å knuse is, og den er god på å lage supper og smoothier. Den er brukervennlig og rengjøres enkelt. Alle løse deler kan vaskes i oppvaskmaskin. Får trekk for at kolben må holdes manuelt nede hele tiden mens den blender. Noen mener den støyer for mye. Den har 900W motor og kommer med to kolber (0,5L og 0,65L) med lokk.

Les saken

#blender #nutribullet #nutri-ninja

Nutri Ninja Blendmax Duo

Nutri Ninja Blendmax Duo har en motor på 1600W, en Tritan-kolbe på 2,3L der det medfølger to "Smoothie to go"-kanner. Den klarer å knuse isen veldig godt, mikser smoothien så den blir fluffy, men får ikke suppen til å bli helt glatt i konsistensen. Maskinen har ikke en knapp-funksjon for suppe, og det kan konkluderes med at det ikke er en suppe-blender i første omgang. Det er lett å vaske av rester fra kolben, lett å håndtere oppvasken av blenderen siden delene kan puttes opp i vaskemaskinen. Blenderen får plusspoeng for de praktiske ekstra-kannene og at den kan brukes til større og mindre selskaper.

Les saken

#blender #nutribullet #nutri-ninja

Nutri Ninja Auto IQ BL480

Porsjonsblender: Nutri Ninja Auto IQ BL480 er brukervennlig og enkel å rengjøre, men noen mener den støyer mye og kan bevege seg bortover benken når den er i bruk. Noen mener den passer perfekt til smoothier, pesto og supper, mens andre hevder den takler disse oppgavene for dårlig. Den knuser ren is for dårlig, men er god som kaffekvern. Den har 1000W motor og kommer med to kolber på 0,5L og 0,65L med lokk. Alle løse deler kan vaskes i oppvaskmaskin.

Les saken

#blender #nutribullet #nutri-ninja

Magic Bullet

Porsjonsblender: Magic Bullet har en 200W motor som blir for svak til mange jobber. Den knuser is dårlig, men den lager grei pesto, smoothie og supper. Den får pluss for å være lett og at de løse delene kan vaskes i oppvaskmaskin. Blenderen kommer med flere kolber og kopper med lokk, og den største blenderkolben er på 0,6L. Brukervennligheten kunne vært bedre, og den jobber også for tregt.

Les saken

#blender #nutribullet #magic-bullet