Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Godt og blanda juleøl

Fra å bli drukket til ære for de hedenske gudene til å bli drukket ved nåtidens julefeiring – brygging av juleøl har en lang tradisjon her til lands. Uansett om du skal ha øl til ribbe, lutefisk, pinnekjøtt eller julekakene, i denne samletesten vil du finne den som passer best.

Les saken

#juleøl #nøgne-ø #st-hallvard #mack #ringnes #ec-dahls #arendals-bryggeri #en-liten-øl #7-fjell-bryggeri #kinn-bryggeri #aass-bryggeri #nøisom #berentsens-brygghus #hunsfos-bryggeri #sagene-bryggeri #klokk-og-co #voss-bryggeri #tonga-gardsbryggeri #hansa-borg-bryggerier #lofotpils

De Tvende Munken VI

Alkoholprosent: 6,5. De Tvende Munken VI har en blomsterduft med hint av banan skriver DN. VG mener den dufter av kjeks, gjær og noe kjemisk. Smaken er sødmefull og fyldig, lett krydret ifølge DN, VG mener den smaker syrlig røde bær, umoden frukt, karamell, høy, kjeks og treverk. Ølen har også smak av ingefær og allehånde. Passer til ribbe skriver DN, VG vil ha den til fugl.

Les saken

#juleøl #arendals-bryggeri

Arendal 1839 Juleøl Ekstra Stærk

Alkoholprosent: 8. Arendal 1839 Juleøl Ekstra Stærk dufter av banan, karamell og nøtter. Den er fyldig og kremet. Ettersmaken er maltpreget. Ølen passer godt til pinnekjøtt.

Les saken

#juleøl #arendals-bryggeri