Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Godt og blanda juleøl

Fra å bli drukket til ære for de hedenske gudene til å bli drukket ved nåtidens julefeiring – brygging av juleøl har en lang tradisjon her til lands. Uansett om du skal ha øl til ribbe, lutefisk, pinnekjøtt eller julekakene, i denne samletesten vil du finne den som passer best.

Les saken

#juleøl #nøgne-ø #st-hallvard #mack #ringnes #ec-dahls #arendals-bryggeri #en-liten-øl #7-fjell-bryggeri #kinn-bryggeri #aass-bryggeri #nøisom #berentsens-brygghus #hunsfos-bryggeri #sagene-bryggeri #klokk-og-co #voss-bryggeri #tonga-gardsbryggeri #hansa-borg-bryggerier #lofotpils

Hunsfos Juleøl

Alkoholprosent: 4,6. Hunsfos Juleøl dufter av kanel, kardemomme, kakao, vanilje og pepperkaker. Den smaker av tobakk, julekake, vanilje og kanel med noe humle. Denne ølen passer best til karamellpudding.

Les saken

#juleøl #hunsfos-bryggeri

Hunsfos Bryggeri Julewit

Alkoholprosent: 5,3. Hunsfos Bryggeri Julewit har en duft av krydder og kanel mener DN. VG legger til en duft av koriander, hvete, sitrus, malt, gjær, frukt og banan. Den lukter også av tørket frukt og røkt tre. Ifølge DN er smaken bløt med hint av muskatnøtt og nellikk, mens VG finner smak av hvetebolle, gul melom, tropisk, brød, urter og banan. Passer best til ribbe skriver DN, mens VG vil ha den til juletorsk.

Les saken

#juleøl #hunsfos-bryggeri