Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #en-liten-øl

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

5 treff

Godt og blanda juleøl

Fra å bli drukket til ære for de hedenske gudene til å bli drukket ved nåtidens julefeiring – brygging av juleøl har en lang tradisjon her til lands. Uansett om du skal ha øl til ribbe, lutefisk, pinnekjøtt eller julekakene, i denne samletesten vil du finne den som passer best.

Les saken

#juleøl #nøgne-ø #st-hallvard #mack #ringnes #ec-dahls #arendals-bryggeri #en-liten-øl #7-fjell-bryggeri #kinn-bryggeri #aass-bryggeri #nøisom #berentsens-brygghus #hunsfos-bryggeri #sagene-bryggeri #klokk-og-co #voss-bryggeri #tonga-gardsbryggeri #hansa-borg-bryggerier #lofotpils

En Liten Øl Safir Julebrygg

Alkoholprosent: 4,7. En Liten Øl Safir Julebrygg dufter av sjokolade, marsipan, sirup og nøtter. Den smaker toffee, humle, nøtter og sjokolade, og har en lang, bitter ettersmak. Denne ølen passer til ribbe og spekemat.

Les saken

#juleøl #en-liten-øl

En Liten Øl Rubin Julebokk

En Liten Øl Rubin Julebokk har en duft av malt, vørter og nellik. Ølen er bløt og kremete på smak, har en lett sødme og er balansert.

Alkoholprosent: 7 %
Passer til: Ribbe

Les saken

#juleøl #en-liten-øl

En Liten Øl Ryolitt (2019)

Ølakademiet mener dette er et perfekt balansert og silkemykt øl. Fyldig, men ikke for søtt og med lukt av kokos, vanilje, krem og lakris. Smaken er preget av nøtter og sjokolade i tillegg til kokos og vanilje.

Alkoholprosent: 11 %
Passer til: Avec eller konfekt

Les saken

#juleøl #en-liten-øl