Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #nøgne-ø

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

5 treff

Godt og blanda juleøl

Fra å bli drukket til ære for de hedenske gudene til å bli drukket ved nåtidens julefeiring – brygging av juleøl har en lang tradisjon her til lands. Uansett om du skal ha øl til ribbe, lutefisk, pinnekjøtt eller julekakene, i denne samletesten vil du finne den som passer best.

Les saken

#juleøl #nøgne-ø #st-hallvard #mack #ringnes #ec-dahls #arendals-bryggeri #en-liten-øl #7-fjell-bryggeri #kinn-bryggeri #aass-bryggeri #nøisom #berentsens-brygghus #hunsfos-bryggeri #sagene-bryggeri #klokk-og-co #voss-bryggeri #tonga-gardsbryggeri #hansa-borg-bryggerier #lofotpils

Nøgne Ø Rød Jul

Alkoholprosent: 8. Nøgne Ø Rød Jul dufter av vørter og malt og krydder. Den er rik og kremete på smak. Hint av kaffe med lett bitter finish. Passer til røkt kjøtt.

Les saken

#juleøl #nøgne-ø

Nøgne Ø Julequad

Alkoholprosent: 10. Nøgne Ø Julequad dufter av mørk sjokolade og karamell. Den er fyldig med god maltsødme. Den passer godt til julekosen, med hint av lakris. God lengde.

Les saken

#juleøl #nøgne-ø

Nøgne Ø Hvit Jul

Alkoholprosent: 4,5. Nøgne Ø Hvit Jul skiller seg ut ved at det er en lys, strågul øl. Den dufter bittert av korianderfrø, nellik og sitrus. Ølen er god, men ikke spesielt julete mener testpanelet fra Dagbladet.

Les saken

#juleøl #nøgne-ø

Nøgne Ø God Jul

Alkoholprosent: 8,5. Nøgne Ø God Jul dufter av kaffe og mørk sjokolade. Den er fyldig og kjennes kremete i munnen. Ettersmaken er behagelig. Denne passer til røkt pinnekjøtt.

Les saken

#juleøl #nøgne-ø
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.