Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #nøgne-ø

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

10 treff

Godt og blanda juleøl

Fra å bli drukket til ære for de hedenske gudene til å bli drukket ved nåtidens julefeiring – brygging av juleøl har en lang tradisjon her til lands. Uansett om du skal ha øl til ribbe, lutefisk, pinnekjøtt eller julekakene, i denne samletesten vil du finne den som passer best.

Les saken

#juleøl #nøgne-ø #st-hallvard #mack #ringnes #ec-dahls #arendals-bryggeri #en-liten-øl #7-fjell-bryggeri #kinn-bryggeri #aass-bryggeri #nøisom #berentsens-brygghus #hunsfos-bryggeri #sagene-bryggeri #klokk-og-co #voss-bryggeri #tonga-gardsbryggeri #hansa-borg-bryggerier #lofotpils

Nøgne Ø Svart Jul

Med en aromatisk lukt av kaffe og mørk sjokolade i kombinasjon med en smaksrik og bløt munnfølelse lar DN seg imponere.

Alkoholprosent: 10 %
Passer til: Sjokolade og julekos

Les saken

#juleøl #nøgne-ø

Nøgne Ø Rød Jul

Nøgne Ø Rød Jul dufter av vørter og malt og krydder. Den er rik og kremete på smak. Hint av kaffe med lett bitter finish. Alkoholprosent: 8 %
Passer til: Røkt kjøtt

Les saken

#juleøl #nøgne-ø

Nøgne Ø Julequad

Nøgne Ø Julequad dufter av mørk sjokolade og karamell. Den er fyldig med god maltsødme. Den passer godt til julekosen, med hint av lakris mener DN. Ølakademiet på sin side kaller denne et perfekt juleøl som er balansert med fine kryddertoner.

Alkoholprosent: 10 %
Passer til: Pepperkaker og blåmuggost

Les saken

#juleøl #nøgne-ø

Nøgne Ø Julefri

Dette alkoholfrie juleølet til Nøgne Ø har en kraftig lukt, men en noe lettere smak. Dagbladet kommenterer på en god fylde og kaller det en smaksbombe. Ølakademiet på sin side kaller det en revolusjon innen alkoholfritt øl. Smaker og lukter jul og er meget godt balansert.

Alkoholprosent: 0 %
Passer til: Alle julens desserter, sylte eller alene

Les saken

#juleøl #nøgne-ø

Nøgne Ø Hvit Jul (2019)

Nøgne Ø Hvit Jul skiller seg ut ved at det er en lys, strågul øl. Lukt av appelsinskall, koriander og hubba bubba. Dagbladet mener at her er du så langt unna du kommer klassisk juleøl.

Alkoholprosent: 4,5 %
Passer til: Torsk med klassisk tilbehør

Les saken

#juleøl #nøgne-ø

Nøgne Ø Hvit Jul

Alkoholprosent: 4,5. Nøgne Ø Hvit Jul skiller seg ut ved at det er en lys, strågul øl. Den dufter bittert av korianderfrø, nellik og sitrus. Ølen er god, men ikke spesielt julete mener testpanelet fra Dagbladet.

Les saken

#juleøl #nøgne-ø

Nøgne Ø God Jul

Alkoholprosent: 8,5. Nøgne Ø God Jul dufter av kaffe og mørk sjokolade. Den er fyldig og kjennes kremete i munnen. Ettersmaken er behagelig. Denne passer til røkt pinnekjøtt.

Les saken

#juleøl #nøgne-ø

Nøgne Ø God Jul (2019)

DN mener årets God Jul fra Nøgne Ø har en mørk og søt smak og balansert bitterhet selv om den er kraftig. Lukter tørket frukt, maltekstrakt og sjokolade.

Alkoholprosent: 8,5 %
Passer til: Røkt kjøtt

Les saken

#juleøl #nøgne-ø