Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #aass-bryggeri

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

9 treff

Godt og blanda juleøl

Fra å bli drukket til ære for de hedenske gudene til å bli drukket ved nåtidens julefeiring – brygging av juleøl har en lang tradisjon her til lands. Uansett om du skal ha øl til ribbe, lutefisk, pinnekjøtt eller julekakene, i denne samletesten vil du finne den som passer best.

Les saken

#juleøl #nøgne-ø #st-hallvard #mack #ringnes #ec-dahls #arendals-bryggeri #en-liten-øl #7-fjell-bryggeri #kinn-bryggeri #aass-bryggeri #nøisom #berentsens-brygghus #hunsfos-bryggeri #sagene-bryggeri #klokk-og-co #voss-bryggeri #tonga-gardsbryggeri #hansa-borg-bryggerier #lofotpils

Bryggerhuset Juleøl Lussekatt Trippel

Alkoholprosent: 8. Bryggerhuset Juleøl Lussekatt Trippel dufter av gurkemeie, marsipan og safran. Den er søt, rik på smak og lett krydret. Ettersmaken er tørr. Denne ølen passer til marsipan skriver DN, mens VG ikke har noen anbefaling. VG skriver også at ølen har for mye krydder og framstår ubalansert.

Les saken

#juleøl #aass-bryggeri

Aass Uten Juleøl

Et klart og rødbrunt alkoholfritt juleøl fra Aass med kraftig og tiltalende duft. Dagbladet skryter av en god munnfølelse og at det er søtt uten å bli kvalmende.

Alkoholprosent: 0 %
Passer til: Klassisk julemat

Les saken

#juleøl #aass-bryggeri

Aas Juleøl Vellagret (2019)

Vellagret Juleøl fra Aass gjør en god figur, også i år, mener Apéritif. Med lukt av marsipan, lakrisrot og krydder og en god fylde og fin sødme i smaken er det et godt juleøl. Apéritif anbefaler imidlertid å lagre det til neste år for å få en enda rundere smak.

Alkolprosent: 9 %
Passer til: Kraftig julemat

Les saken

#juleøl #aass-bryggeri

Aass Juleøl Vellagret

Alkoholprosent: 9. Aass Juleøl Vellagret har en duft av krydder og karamell mener DN. VG synes den dufter sherryeddik, plomme, tørket frukt, karamell og appelsin. Den er fyldig og rik med en lett bitterhet, og smaker karamell, toffee, tørket frukt, appelsin og julekrydder. DN mener ølen passer best til røkt kjøtt, mens VG vil ha den til julekakene.

Les saken

#juleøl #aass-bryggeri

Aass Juleøl (2019)

Årets juleøl fra Aass er mørkt, gyllenbrunt og mye skum. Dagbladet mener det smaker av smør og føles fett og ubehagelig å drikke.

Alkoholprosent: 4,7 %
Passer til: Ingen anbefaling

Les saken

#juleøl #aass-bryggeri

Aass Juleøl

Alkoholprosent: 4,7. Aass Juleøl dufter ifølge VG røde bær, knekk og malt. Smaken er syrlig med innslag av sitrus og knekk. Denne ølen passer til ribbe. Dagbladet synes den dufter søtlig med utpreget gjærduft, med hint av smørkaramell og vanilje. Smaken er bitrere enn forventet, med noe sødme. Ølen er greit balansert. Noe skurrer litt ifølge Dagbladet.

Les saken

#juleøl #aass-bryggeri

Aass Bryggerimesterens Juleøl

Alkoholprosent: 4,7. Aass Bryggerimesterens Juleøl er en øl med mørkebrun farge og gyllent skum. Den dufter av popkorn og karamell. Smaken er søt, med hint av larisrot, toffee og britisk christmas pudding. Dette er en mektig øl med god fylde. Krydderet gjør den søt, uten å virke kvalmende.

Les saken

#juleøl #aass-bryggeri