Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #st-hallvard

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

5 treff

Godt og blanda juleøl

Fra å bli drukket til ære for de hedenske gudene til å bli drukket ved nåtidens julefeiring – brygging av juleøl har en lang tradisjon her til lands. Uansett om du skal ha øl til ribbe, lutefisk, pinnekjøtt eller julekakene, i denne samletesten vil du finne den som passer best.

Les saken

#juleøl #nøgne-ø #st-hallvard #mack #ringnes #ec-dahls #arendals-bryggeri #en-liten-øl #7-fjell-bryggeri #kinn-bryggeri #aass-bryggeri #nøisom #berentsens-brygghus #hunsfos-bryggeri #sagene-bryggeri #klokk-og-co #voss-bryggeri #tonga-gardsbryggeri #hansa-borg-bryggerier #lofotpils

St. Hallvards Reserve-Jul (2019)

Årets reserve-jul fra St. Hallvards bryggeri lukter banan og karamell, er fint balansert og preges av mye maltsødme mener DN.

Alkoholprosent: 9 %
Passer til: Røkt pinnekjøtt og ost

Les saken

#juleøl #st-hallvard

St. Hallvards Reservejul

Alkoholprosent: 9. St. Hallvard Reservejul har en duft av karamell, nøtter og tørket frukt, med hint av tørket appelsinskall ifølge DN. VG legger til svisker, røde bær og sirup. Den er fyldig og har en lang ettersmak, men fine krydrede toner. Ølen smaker karamell, malt, knekk, røde bær, nøtter, svisker og moden frukt. Den passer godt til både ribbe og pinnekjøtt.

Les saken

#juleøl #st-hallvard

St. Hallvards Bakjul

Alkoholprosent: 4,7. St. Hallvard Bakjul har en mørk farge, og dufter av syrlige bær, kaffe, kardemomme, cola og vanilja. Den smaker tropiske frukter, røyk, sjokolade og kirsebær. Denne ølen er balansert og god med avrundet bitterhet.

Les saken

#juleøl #st-hallvard