Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #kinn-bryggeri

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

8 treff

Godt og blanda juleøl

Fra å bli drukket til ære for de hedenske gudene til å bli drukket ved nåtidens julefeiring – brygging av juleøl har en lang tradisjon her til lands. Uansett om du skal ha øl til ribbe, lutefisk, pinnekjøtt eller julekakene, i denne samletesten vil du finne den som passer best.

Les saken

#juleøl #nøgne-ø #st-hallvard #mack #ringnes #ec-dahls #arendals-bryggeri #en-liten-øl #7-fjell-bryggeri #kinn-bryggeri #aass-bryggeri #nøisom #berentsens-brygghus #hunsfos-bryggeri #sagene-bryggeri #klokk-og-co #voss-bryggeri #tonga-gardsbryggeri #hansa-borg-bryggerier #lofotpils

Kinn Tomasmesse (2019)

Årets Tomasmesse fra Kinn smaker og lukter ristede nøtter og karamell. Ølet har en balansert sødme og fin lengde mener DN.

Alkoholprosent: 10,5 %
Passer til: Julekos

Les saken

#juleøl #kinn-bryggeri

Kinn Tomasmesse

Alkoholprosent: 10,5. Kinn Tomasmesse har en duft av nøtter, karamell, tørket frukt, mandelessens og safran. Den smaker av ristede nøtter og karamell, samt plomme og kirsebær. Sødmen er balansert, med god friskhet. Passer best til julekosen.

Les saken

#juleøl #kinn-bryggeri

Kinn Solsnu (2019)

DN kommenterer at årets solsnu fra Kinn er lett krydret med en tørr avslutning. Lukten er preget av tropiske frukter, lær og malt. Dagbladet kommenterer at det har sitrus-takter og et lett maltpreg, uten å være for søtt.

Alkoholprosent: 7,5 %
Passer til: Svinestek

Les saken

#juleøl #kinn-bryggeri

Kinn Solsnu

Alkoholprosent: 7,5. Kinn Solsnu dufter ifølge DN lær og malt og har hint av tre. Den er lett krydret og maltpreget. VG synes den dufter frukt, appelsin, tropisk, gjær, pepper og karve. Smaker av eple, hvete, sitrus, og stikkelsbær, melon og honning. Ølen har fin fylde og har en tørr avslutning mener DN, VG er ikke like fornøyde og kaller det et annerledes juleøl. DN skriver at ølen passer til ribbe, mens VG vil drikke den til fisk og fugl.

Les saken

#juleøl #kinn-bryggeri

Kinn Julefred

Alkoholprosent: 7. Kinn Julefred har en duft av karamell og lakris, er lett balansert når det gjelder sødme og smak ifølge DN. VG mener den dufter sjokolade, kaffe, mokka og røkt malt, og at den smaker det samme. DN synes den passer til røkt pinnekjøtt, mens VG vil drikke den alene. Dagbladet mener denne ølen dufter godt, men at det ikke er mye jul å spore blant lakris og høy. De mener ølen har en middels bitterhet, med en godt balansert ettersmak. Likevel blir ølen hakket for tynn, og hadde kledd mer fylde og alkoholstyrke. Dagbladet mener denne ikke egner seg alene, men til fet mat.

Les saken

#juleøl #kinn-bryggeri

Kinn Advent

Alkoholprosent: 6. Kinn Advent lukter av tobakk og lær ifølge DN. VG synes den dufter nøytralt med et hint av malt, karamell og nellik. Ølen smaker humle, nøtter, julekrydder, nellik, kaffe og pepper. Både DN og VG mener den har en tørr avslutning. Den passer best til pepperkaker.

Les saken

#juleøl #kinn-bryggeri