Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #haandbryggeriet

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

11 treff

Godt og blanda juleøl

Fra å bli drukket til ære for de hedenske gudene til å bli drukket ved nåtidens julefeiring – brygging av juleøl har en lang tradisjon her til lands. Uansett om du skal ha øl til ribbe, lutefisk, pinnekjøtt eller julekakene, i denne samletesten vil du finne den som passer best.

Les saken

#juleøl #nøgne-ø #st-hallvard #mack #ringnes #ec-dahls #arendals-bryggeri #en-liten-øl #7-fjell-bryggeri #kinn-bryggeri #aass-bryggeri #nøisom #berentsens-brygghus #hunsfos-bryggeri #sagene-bryggeri #klokk-og-co #voss-bryggeri #tonga-gardsbryggeri #hansa-borg-bryggerier #lofotpils

Mjøderiet Julemjød

Mjøderiet imponerer med denne julemjøden ifølge DN. Med lukt av julekrydder, honning og appelsin og lang ettersmak er dette et søtt alternativ.

Alkoholprosent: 12 %
Passer til: Julens oster og honningkake

Les saken

#juleøl #haandbryggeriet

Haandbryggeriet Norse Yule

Norse Yule fra Haandbryggeriet lukter blant annet søt lakris, tørket frukt og mørk sjokolade. Det er et fyldig øl med et røstet preg og litt brent bitterhet i ettersmaken mener DN. Ølakademiet kommenterer at det er et komplekst øl som er både fyldig og varmende med en kjempegod smak.

Alkoholprosent: 8 %
Passer til: Sjokolade eller avec

Les saken

#juleøl #haandbryggeriet

Haandbryggeriet Nissefar

Nissefar fra Haandbryggeriet er et lett røyket juleøl som lukter gule krydder, røyk og mørk sjokolade. Apéritif mener den smaker deilig av sort pepper og kakao.

Alkoholprosent: 7 %
Passer til: Storfe

Les saken

#juleøl #haandbryggeriet

Haandbryggeriet Nissebrygg Juleøl

Et brunsvart juleøl med en smak som Dagbladet mener er litt for enkel. Dagbladet etterlyser mer fylde og sødme.

Alkoholprosent: 4,5 %
Passer til: Pinnekjøtt

Les saken

#juleøl #haandbryggeriet

Haandbryggeriet Nissebrygg

Alkoholprosent: 4,5. Haandbryggeriet Nissebrygg har en uklar, mørk brun farge. Den dufter av maltekstrakt, honning, sirup og ost. Ølen har smak av tropiske frukter, pepper, kandissukker, vørter og lette krydderier. Denne passser til ost. Dagbladet er mer kritisk i sin vurdering, og mener ølen er besk og litt vandig. Testpanelet der synes heller ikke den dufter godt, men at det er et snev av vørter og honning, og ganske tamt.

Les saken

#juleøl #haandbryggeriet

Haandbryggeriet Halvor's Jul

DN mener Halvors Jul fra Haandbryggeriet har en kompleks duft preget av karve, tørket frukt, karamell og fat. I ettersmaken er det dessuten preg av lakris.

Alkoholprosent: 8 %
Passer til: Julekos og tørre kaker

Les saken

#juleøl #haandbryggeriet

Haandbryggeriet Fatlagret JuleStout (2019)

Fatlagret JuleStout fra Haandbryggeriet lukter ifølge DN av mørk sjokolade, vanilje og kaffe. Munnfølelsen er fyldig og kremet. DN kommenterer også på lang og sødmefull ettersmak. Ølakademiet mener det er et godt juleøl som også kan nytes året rundt. Flott balanse og rik på smak.

Alkoholprosent: 12 %
Passer til: Sjokolade alene eller til hygge foran peisen

Les saken

#juleøl #haandbryggeriet

Haandbryggeriet Fatlagret Bestefar

Fatlagret Bestefar fra Haandbryggeriet har en smak preget av nøtter og karamell med en balansert sødme ifølge DN. Avslutningen er dessuten preget av en lett bitterhet.

Alkoholprosent: 9 %
Passer til: Julekosen

Les saken

#juleøl #haandbryggeriet

Haandbryggeriet Even S'more X-mas

Med en fyldig og sødmefull øl som smaker melkesjokolade lar DN seg imponere av Haandbryggeriet. Stikkord er mørk sjokolade, vanilje, fat, kaffe og en lang søt ettersmak.

Alkoholprosent: 11 %
Passer til: Sjokolade, julekaker og julekos

Les saken

#juleøl #haandbryggeriet