Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Amazfit Bip

Spesifikasjoner:

Batteritid: 720 timer.
Vanntett: Ja.
Bluetooth: Ja.
Innebygd GPS: Ja.

Amazfit Bip er til forveksling lik en smartklokke, nærmere bestemt en Apple Watch. Ikke la deg lure av dette derimot, til tross for utseendet er dette en aktivitetsmåler. Man navigerer via berøringsskjermen, men måleren vekkes ved å trykke på knappen på siden. Armbåndet kan brukes til de fleste treningsformer, og kommer med en innebygd GPS med barometer og kompass. Den største styrken ligger derimot i batteritiden. Ved normal bruk ligger den på hele 30 dager, og ved minimal bruk og ved funksjoner som varslinger av, i 45 dager. Altså milevis foran de fleste konkurrentene. Ifølge Techradar hadde batteriprosenten kun falt til 36% etter nesten to uker med intensiv bruk, blant annet med GPS. Når det gjelder varslinger og meldinger er det imidlertid lite man får gjort med dem annet enn å lese på skjermen, da man ikke kan svare.

Amazfit Bip passer for dem som ønsker en aktivitetsmåler som ser ut som en Apple Watch, uten å betale like mye. Her er det rikelig med funksjoner, og det største plusset er den lange batteritiden. Om du ønsker å svare på meldinger og det er viktig for deg med varslinger, burde du muligens velge et annet alternativ.

Under kan du lese mer om hvordan Amazfit Bip er blitt tatt imot av testkildene.

75/100

Testresultat

Amazfit Bip

Resultatet er basert på 1 test

TechRadar (2019)

The Bip is all about battery and value. Les saken

75
#aktivitetsarmbånd #amazfit

Billig og best – her er årets aktivitetsarmbånd

Dyrest er ikke nødvendigvis best. Årets testvinner er faktisk blant de billigste armbåndene. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Resultater: Billig og best – her er årets aktivitetsarmbånd