Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Godt og blanda juleøl

Fra å bli drukket til ære for de hedenske gudene til å bli drukket ved nåtidens julefeiring – brygging av juleøl har en lang tradisjon her til lands. Uansett om du skal ha øl til ribbe, lutefisk, pinnekjøtt eller julekakene, i denne samletesten vil du finne den som passer best.

Les saken

#juleøl #nøgne-ø #st-hallvard #mack #ringnes #ec-dahls #arendals-bryggeri #en-liten-øl #7-fjell-bryggeri #kinn-bryggeri #aass-bryggeri #nøisom #berentsens-brygghus #hunsfos-bryggeri #sagene-bryggeri #klokk-og-co #voss-bryggeri #tonga-gardsbryggeri #hansa-borg-bryggerier #lofotpils

Skifjorden Heimlengt

Alkoholprosent: 4,7. Skifjorden Heimlengt er gylden oransje med fint skum. Den dufter appelsin, sitrus, ingefær, krydder og stikkelsbær. Smaken er preget av bitterhet og humle, sitrus og gress. Ølen passer til pinnekjøtt og fenalår.

Les saken

#juleøl #skifjorden-bryggeri

Skifjorden Heim Til Jul

Alkoholprosent: 5,5. Skifjorden Heim Til Jul er klar og gylden i fargen. Den dufter karamell, sagflis og krydder. Smaken er preget av karamell, grønn te, tørket frukt og krydder. Denne ølen passer til pinnekjøtt.

Les saken

#juleøl #skifjorden-bryggeri