Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #solrepublic

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Trådløse ørepropper for trening

Er du på jakt etter trådløse øreplugger finnes det mange varianter å velge mellom og det er ikke alltid like lett å finne ut hvilke som er best. Derfor har vi samlet sammen alle testene vi fant, slik at du enkelt kan finne de øretelefonene som er best i test, og som passer best til din bruk.

Les saken

#ørepropper #beats #blueant #bose #jabra #jaybird #jbl #jlab #monster #motosurround #skullcandy #solrepublic #sony #aftershokz

Sjekk hvilke ørepropper med ledning som er best

Skal du ha nye ørepropper er det mange modeller i ulike prisklasser på markedet. Noen gir mye for pengene, mens andre er det best å holde seg unna.

Les saken

#ørepropper #apple #atomicfloyd #bangogolufsen #bose #bowersandwilkins #focal #jaysfour #jbl #kef #koss #klipsch #marshall #monster #polk #rha #sennheiser #shure #skullcandy #solrepublic

Sol Republic’s Relays Sport

Sol Republic’s Relays Sport er treningsørepropper som får skryt for god passform og som sitter godt i ørene. Øreproppene er vann- og svetteresistente, og de har bra passiv lydblokkering. De kommer i fire ulike farger, og to versjoner som er kompatible med Android og iOS. Bassen kunne vært sterkere, lyden bedre balansert og ledningen gir en del støy.

Les saken

#ørepropper #solrepublic

Sol Republic Shadow

Sol Republic Shadow er trådløse ørepropper som er beregnet for trening. Passformen oppleves som dårlig, de mangler vinger og flere anmeldere hevder at de faller ut av ørene under aktivitet. Den passive støyblokkeringen kunne væt bedre, og bassen er ikke kraftfull nok. Dette til tross, proppene er rimelige i forhold til konkurrentene, og designet er både pent og komfortabelt. Batteritiden er på 8 timer, og det er hverken dårlig eller eksepsjonelt bra for denne produktkategorien.

Les saken

#ørepropper #solrepublic