Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #shure

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

4 treff

Sjekk hvilke ørepropper med ledning som er best

Skal du ha nye ørepropper er det mange modeller i ulike prisklasser på markedet. Noen gir mye for pengene, mens andre er det best å holde seg unna.

Les saken

#ørepropper #apple #atomicfloyd #bangogolufsen #bose #bowersandwilkins #focal #jaysfour #jbl #kef #koss #klipsch #marshall #monster #polk #rha #sennheiser #shure #skullcandy #solrepublic

Hodetelefoner som yter musikken rettferdighet

Skal du kjøpe nye hodetelefoner er det mange å velge mellom. Kjøp av nye hodetelefoner blir fort en investering, og da kan det være greit å vite hvilke som er best.

Les saken

#hodetelefoner #philips #shure #bose #oppo #denon #sony #sennheiser #beats #solo #dr-dre #audio-technica #pioneer #akg #bowers-and-wilkins #grado #bang-og-olufsen

Shure SRH1540

Over-ear: Shure SRH1540 får skryt for lydkvaliteten, og selv om de er store, lukkede klokker, veier hodetelefonene overraskende lite. De er behagelige og har god kvalitet, men får noe trekk for høy pris og at de ikke har mikrofon.

Les saken

#hodetelefoner #shure

Shure SE112

Shure SE112 er ørepropper med grei lyd og solid byggekvalitet. Bassen kunne vært tyngre, og volumet når ikke helt opp. Den passive støydempingen fungerer utmerket, men ledningen har verken mikrofon eller kontroll.

Les saken

#ørepropper #shure
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.