Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #shure

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

6 treff

Sony lager fremdeles de beste trådløse hodetelefonene

Det er ingen endringer på tronen i årets samletest av trådløse hodetelefoner, men to ganske ukjente utfordrere biter godt fra seg.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #bang-og-olufsen #bose #marshall #sony #jabra #bang #jbl #sennheiser #shure #kygo #beyerdynamic #beats

Sjekk hvilke ørepropper med ledning som er best

Skal du ha nye ørepropper er det mange modeller i ulike prisklasser på markedet. Noen gir mye for pengene, mens andre er det best å holde seg unna.

Les saken

#ørepropper #apple #atomicfloyd #bangogolufsen #bose #bowersandwilkins #focal #jaysfour #jbl #kef #koss #klipsch #marshall #monster #polk #rha #sennheiser #shure #skullcandy #solrepublic

Hodetelefoner som yter musikken rettferdighet

Skal du kjøpe nye hodetelefoner er det mange å velge mellom. Kjøp av nye hodetelefoner blir fort en investering, og da kan det være greit å vite hvilke som er best.

Les saken

#hodetelefoner #philips #shure #bose #oppo #denon #sony #sennheiser #beats #solo #dr-dre #audio-technica #pioneer #akg #bowers-and-wilkins #grado #bang-og-olufsen

Shure SRH1540

Over-ear: Shure SRH1540 får skryt for lydkvaliteten, og selv om de er store, lukkede klokker, veier hodetelefonene overraskende lite. De er behagelige og har god kvalitet, men får noe trekk for høy pris og at de ikke har mikrofon.

Les saken

#hodetelefoner #shure

Shure SE112

Shure SE112 er ørepropper med grei lyd og solid byggekvalitet. Bassen kunne vært tyngre, og volumet når ikke helt opp. Den passive støydempingen fungerer utmerket, men ledningen har verken mikrofon eller kontroll.

Les saken

#ørepropper #shure

Shure Aonic 50

Shure er et forholdsvis nytt merke i Norge innenfor hodetelefon-segmentet, og får svært mye skryt for å levere lyd helt i toppsjiktet. Dessverre trekker mange av testerne frem dårlig støykansellering og et klumpete design som negative sider ved Shure Aonic 50.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Nei, støyreduserende
Batteritid: 20 timer
Tilkobling: Bluetooth 5.0
Kodek: SBC, AAC, aptX, aptX HD, LDAC, apt-X-LL
Vekt: 334 gram

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #shure