Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #skullcandy

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

7 treff

Trådløse ørepropper for trening

Er du på jakt etter trådløse øreplugger finnes det mange varianter å velge mellom og det er ikke alltid like lett å finne ut hvilke som er best. Derfor har vi samlet sammen alle testene vi fant, slik at du enkelt kan finne de øretelefonene som er best i test, og som passer best til din bruk.

Les saken

#ørepropper #beats #blueant #bose #jabra #jaybird #jbl #jlab #monster #motosurround #skullcandy #solrepublic #sony #aftershokz

Sjekk hvilke ørepropper med ledning som er best

Skal du ha nye ørepropper er det mange modeller i ulike prisklasser på markedet. Noen gir mye for pengene, mens andre er det best å holde seg unna.

Les saken

#ørepropper #apple #atomicfloyd #bangogolufsen #bose #bowersandwilkins #focal #jaysfour #jbl #kef #koss #klipsch #marshall #monster #polk #rha #sennheiser #shure #skullcandy #solrepublic

Skullcandy Smokin’ Buds 2

Skullcandy Smokin’ Buds 2 er trådløse ørepropper som gir mye lyd for pengene og har solid bass. Som prislappen hentyder er lyden noe dårligere enn gjennomsnittet, og kabelen som går mellom proppene støyer en del når den berøres, hvilket er upraktisk om du skal bruke dem til trening. De har 6 timers batteritid, og gir god verdi for pengene.

Les saken

#ørepropper #skullcandy

Skullcandy Method wireless

Skullcandy Method Wireless egner seg spesielt godt for trening, og lydkvaliteten er helt grei med tanke på prisnivået. Øreproppene er svetteresistente og sitter godt i ørene, men bassen kan bli dominerende og det følger med lite tilbehør.

Les saken

#ørepropper #skullcandy

Skullcandy Method

Skullcandy Method er ørepropper med grei lydkvalitet og bra bass. De er svetteresistente og sitter godt i ørene, i tillegg er de billige og man får mye for pengene.

Les saken

#ørepropper #skullcandy

Skullcandy Grind Wireless

Skullcandy sine hodetelefoner leverer valuta for pengene både når det kommer til lyd, komfort, design og funksjonalitet. Prisen er det lite å si på når det er snakk om trådløse hodetelefoner.

Type: On-ear
Aktiv støyreduksjon: Nei
Batteritid: 12 timer

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #skullcandy
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.