Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #monster

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

7 treff

Trådløse ørepropper for trening

Er du på jakt etter trådløse øreplugger finnes det mange varianter å velge mellom og det er ikke alltid like lett å finne ut hvilke som er best. Derfor har vi samlet sammen alle testene vi fant, slik at du enkelt kan finne de øretelefonene som er best i test, og som passer best til din bruk.

Les saken

#ørepropper #beats #blueant #bose #jabra #jaybird #jbl #jlab #monster #motosurround #skullcandy #solrepublic #sony #aftershokz

Sjekk hvilke ørepropper med ledning som er best

Skal du ha nye ørepropper er det mange modeller i ulike prisklasser på markedet. Noen gir mye for pengene, mens andre er det best å holde seg unna.

Les saken

#ørepropper #apple #atomicfloyd #bangogolufsen #bose #bowersandwilkins #focal #jaysfour #jbl #kef #koss #klipsch #marshall #monster #polk #rha #sennheiser #shure #skullcandy #solrepublic

Monster iSport SuperSlim

Monster iSport SuperSlim er tynne og lette trådløse ørepropper som egner seg godt for trening. Lyden får ros for god bass og fin balanse. Pluggene er behagelige og kan lett justeres med medfølgende vinger og gummipropper. Prisen er noe stiv, men flere anmeldere mener lydkvaliteten er verdt pengene. Proppene tåler å bli skylt i vann etter endt treningsøkt.

Les saken

#ørepropper #monster

Monster iSport Strive

Monster iSport Strive er ørepropper for iOS, og de får skryt for komfort og de sitter godt på øret. De går ikke helt inn i øregangen, og om du løper ute kan du få med deg det som skjer i omgivelsene, men det kan også oppleves som at de lekker lyd. Lyden får ikke spesielt mye skryt, og i denne prisklassen finnes det langt bedre alternativer. Kontrollen kan ikke regulere volumet og det kommer mye støy fra kabelen.

Les saken

#ørepropper #monster

Monster iSport Intensity

Monster iSport Intensity er ørepropper beregnet for trening. De egner seg særlig godt for utendørstrening da de ikke går inn i selve øregangen, men tillater lyd å lekke inn og ut. Om man ser dette som en fordel eller ulempe kommer derfor an på brukssituasjonen. Ledningen er flat slik at den ikke vikler seg, og kontrollen har også mikrofon. Lydkvaliteten får skryt, selv om den ikke når helt opp til de beste i klassen. Flere anmeldere mener de er verdt prisen.

Les saken

#ørepropper #monster

Monster Element Wireless On-Ear

Monster sin nye toppmodell innenfor trådløse hodetelefoner leverer solid basslyd og et detaljert lydbilde. Batterilevetiden er også god der den klokkes inn på rundt ett døgn avspillingstid. Dog trekker plast-byggekvaliteten inntryket noe ned med tanke på den heller stive prisen på høretelefonene.

Type: Over-ear
Aktiv støyreduksjon: Nei
Batteritid: 24 timer

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #monster