Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Samsung Galaxy Fit

Spesifikasjoner:

Batteritid: 7 dager.
Vanntett: Ja.
Bluetooth: Ja.
Innebygd GPS: Nei.

Samsung Galaxy Fit har en stor og detaljrik berøringsskjerm. Designet ellers stikker seg lite ut, og kan lett skjules under ermet. Måleren veier svært lite og føles lett og komfortabel på håndleddet, skriver Digital Trends. Det er kun én knapp, på siden av skjermen, og denne fungerer som en tilbakeknapp. Skjermen responderer bra, det eneste å trekke for er at et lett trykk på skjermen ikke vekker den, man må trykke på knappen på siden. Armbåndet mottar varslinger og meldinger, og disse kan også besvares ved hjelp av et utvalg forhåndslagde svar.

Når det gjelder aktivitetsmålingen, kan Galaxy Fit automatisk starte seks ulike treningsformer, men det er hele 90 ulike å velge mellom via Samsung Health-appen. Man kan velge å sette pulsmåleren til å måle kontinuerlig, og dersom den finner pulsen din unormalt høy under hvile vil den sende en varsling. Her er det ingen innebygd GPS, så for dette formålet må du koble til telefonen din. Det samme gjelder musikk. Søvn måles også gjennom armbåndet, og ifølge Digital Trends måler den svært nøyaktig. For å studere dataene nøyere bruker man Samsung Health-appen.

Ifølge produsenten skal batteriet vare i en uke, men Digital Trends er ikke helt enig i dette. Ved normal, aktiv bruk, varte batteriet rundt tre dager. Armbåndet kan brukes under svømming. Alt i alt er Galaxy Fit et aktivitetsarmbånd for dem som trener litt, men ikke for de aller ivrigste.

Under kan du lese mer om hvordan Samsung Galaxy Fit er blitt tatt imot av testkildene.

75/100

Testresultat

Samsung Galaxy Fit

Resultatet er basert på 3 tester

Digital Trends (2019)

Samsung's $99 fitness tracker takes on Fitbit. Can it keep pace? Les saken

75
Wareable (2019)

Samsung's fitness tracker slims down on price and design, but not on features. Les saken

75
#aktivitetsarmbånd #samsung

Billig og best – her er årets aktivitetsarmbånd

Dyrest er ikke nødvendigvis best. Årets testvinner er faktisk blant de billigste armbåndene. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Resultater: Billig og best – her er årets aktivitetsarmbånd