Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Garmin Vivosport

Spesifikasjoner:

Batteritid: 7 dager.
Vanntett: Ja.
Bluetooth: Ja.
Innebygd GPS: Ja.

Garmin Vivosport er smal og smidig, om noe kjedelig designmessig. Silikonbåndet er lett og bøyelig, og det er komfortabelt på håndleddet, ifølge Which. Det måler daglige aktiviteter, slik som skritt, distanse og kalorier brent. Ellers måler det treningsaktiviteter som sykling, løping og styrke, samt mer stillegående aktiviteter som søvn. Her er det også innebygd GPS, så du kan la telefonen ligge hjemme på joggeturen. Måleren er vanntett ned til 50 meter, slik at du kan svømme og dusje med den. Hjerterytmen blir også målt.

Garmin Vivosport kan motta varsler, meldinger og e-post. Navigasjon er ganske enkelt, og menyene er logiske. Imidlertid er skjermen veldig liten, men responsiv, ifølge Which. Alphr trekker også for at skjermen er liten, og mener at navigasjonen dermed blir kronglete. De synes også at armbåndet litt vel tykt, da skjermen stikker 10,9 mm ut, hvor en iPhone X til sammenligning er 7,7 mm tykk.

Batteriet varer i 7 og en halv dag med normalt bruk, noe som er bra. Dette armbåndet vil passe bra for de fleste, med mindre du er ute etter et armbånd med noe mer ekstravagant design, eller om du vil ha en stor skjerm. Det har et fint utvalg funksjoner og er ellers komfortabelt å ha på, skriver Which.

Under kan du lese mer om hvordan Garmin Vivosport er blitt tatt imot av testkildene.

74/100

Testresultat

Garmin Vivosport

Resultatet er basert på 2 tester

Alphr (2018)

The Garmin Vivosport doesn’t really do much wrong, but it’s not my favourite fitness tracker. Les saken

75
Which? (2019)

The Garmin Vivosport has some high-end features, it tracks accurately and it’s reasonably straightforward to use. Les saken

72
#aktivitetsarmbånd #garmin

Billig og best – her er årets aktivitetsarmbånd

Dyrest er ikke nødvendigvis best. Årets testvinner er faktisk blant de billigste armbåndene. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Resultater: Billig og best – her er årets aktivitetsarmbånd