Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Xiaomi Mi Band 4

Spesifikasjoner:

Batteritid: 20 dager.
Vanntett: Ja.
Bluetooth: Ja.
Innebygd GPS: Nei.

Xiaomi Mi Band 4 har et rent og enkelt design, med en flott fargeskjerm. Armbåndet sitter komfortabelt på håndleddet, så komfortabelt at man ikke merker at man har det på ifølge Techradar. Band 4 har en stor berøringsskjerm med en knapp under, og her sitter også pulsmåleren. Skjermen føles responsiv og presis, bemerker Techradar. Skjermen vekkes også ved å vri på håndleddet.

Band 4 er vanntett, så den kan bli med i dusjen og på svømmetur. For å måle pulsen kontinuerlig må du aktivere dette, noe som vil gå hardt utover batteritiden. Start den dermed heller når du skal trene, og få resultatene i Mi Fit-appen. Band 4 har ikke innebygd GPS, men benytter seg av telefonens til å spore distansen du beveger deg. Techradar trekker aktivitetsarmbåndet for at man ikke kan bruke både stoppeklokke og alarm samtidig som du trener, da hovedskjermen blir låst under treningsovervåking.

Armbåndet måler søvn og tar i mot varsler, tekstmeldinger, alarmer og påminnelser. Det bruker Bluetooth 5, som er kompatibel med telefoner som har Android 4.4 eller høyere og iPhone med iOS 9 eller høyere. Dette armbåndet passer for dem som er på jakt etter en aktivitetsmåler som har enkle smartklokkefunksjoner til en billig penge.

Under kan du lese mer om hvordan Xiaomi Mi Band 4 er blitt tatt imot av testkildene.

84/100

Testresultat

Xiaomi Mi Band 4

Resultatet er basert på 3 tester

TechRadar (2019)

Xiaomis nye aktivitetsmåler er et glimrende alternativ til Fitbit. Les saken

88
Tech Advisor (2019)

The enhanced colour AMOLED panel alone makes it worth the upgrade, though it won't entirely replace a smartwatch or smartphone for notifications. Les saken

88
Wareable (2019)

The best budget fitness tracker just got even better. Les saken

75
#aktivitetsarmbånd #xiaomi

Billig og best – her er årets aktivitetsarmbånd

Dyrest er ikke nødvendigvis best. Årets testvinner er faktisk blant de billigste armbåndene. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Resultater: Billig og best – her er årets aktivitetsarmbånd