Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Honor Band 5

Spesifikasjoner:

Batteritid: 7 dager.
Vanntett: Ja.
Bluetooth: Ja.
Innebygd GPS: Nei.

Honor Band 5 er designmessig helt identisk med Honor 4. Ifølge Trusted Reviews kjennes armbåndet lett og mykt mot huden. Skjermen er fargesterk, og tekst og informasjon er lett å lese. Den svarer også bra på berøring.

Det er enkelt nok å motta varsler på armbåndet, men Trusted Reviews synes det lugget litt når de skulle sjekke varslinger mottatt tidligere, som blir lagret under «meldinger». Her tok det nemlig litt tid for varslene og laste inn. Techradar er også misfornøyde med at man her ikke kan se hele meldingen, men kun overskrift og første setning. Band 5 måler hjerterytmen, og kan også måle oksygenlevelet i blodet, en funksjon som heter SpO2. Denne funksjonen er muligens mest i bruk hos dem som driver med aktiv idrett, og ikke mosjonister.

Armbåndet er vanntett ned til 50 meter. Dersom løping eller gåing er det du driver med mest, vil dette armbåndet være noe for deg. Ellers måler den for eksempel innendørs roing, cross-trening og sykling. Den måler nøyaktig utendørs som innendørs. Batteriet skal ifølge produsenten vare i 14 dager, men testeren fra Trusted Reviews måtte finne laderen etter litt over en uke. Techradar bemerker at dersom du skrur armbåndet av, får du ikke skrudd det på igjen uten at det er tilkoblet lader. Kan være litt irriterende dersom du liker å skru av alt av elektronikk før du skal på kino for eksempel, og dermed ikke får skrudd det på igjen før du har tilgang til laderen. Søvnmåleren fungerer svært godt, og gir et detaljert innblikk i søvnmønster.

Alt i alt er dette et bra aktivitetsarmbånd, med mange funksjoner og en flott skjerm, skriver Trusted Reviews. De trekker også fram søvnmåleren som spesielt god.

Under kan du lese mer om hvordan Honor Band 5 er blitt tatt imot av testkildene.

78/100

Testresultat

Honor Band 5

Resultatet er basert på 4 tester

Trusted Reviews (2019)

Honor has crafted a device that sacrifices very little and is sure to give its competitors a run for their money. Les saken

88
TechRadar (2019)

The Honor Band 5 is a small, but steady, step up from the Honor Band 4 in many regards. Les saken

75
Tech Advisor (2019)

Despite being an iterative upgrade, the Honor Band 5 provides nearly everything a beginner could ask for. Les saken

75
Wareable (2019)

A seriously budget fitness tracker that delivers the goods. Les saken

75
#aktivitetsarmbånd #honor

Billig og best – her er årets aktivitetsarmbånd

Dyrest er ikke nødvendigvis best. Årets testvinner er faktisk blant de billigste armbåndene. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Resultater: Billig og best – her er årets aktivitetsarmbånd