Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Fitbit Charge 3

Spesifikasjoner:

Batteritid: 7 dager.
Vanntett: Ja.
Bluetooth: Ja.
Innebygd GPS: Nei.

Fitbit Charge 3 har den samme rektangulære skjermen og design på båndet som forgjengeren Charge 2, men designet er også noe forandret. Den nye versjonen er litt tynnere på armleddet, og den er også lettere da den er lagd av aluminium i stedet for rustfritt stål. Det er verdt å merke seg at det ikke er noen knapper å trykke på, alt går via berøringsskjermen. Skjermen er 40% større enn Charge 2. Funksjonaliteten er også oppgradert, da Charge 3 i mye større grad enn Charge 2 er i stand til å motta varsler fra apper på telefonen din og andre tredjeparter.

Alle mulighetene for aktivitetsmåling du forventer er å finne, for eksempel pulsovervåking, utendørs løping, tredemølleløping, vektløftning, sykling og intervalltrening, en guide til pusteøvelser, i tillegg til en svømmemåler. Alt dette måler armbåndet automatisk, slik at du ikke trenger å sette i gang en trening for at det skal starte å måle deg. Armbåndet har ingen innebygd GPS, men du kan koble den til telefonen din.

Du har også mulighet for å måle søvnen din, da Charge 3 gir deg innsikt i din REM, lette og dype søvn. Det er også en stille alarm-funksjon, som innebærer at armbåndet forsiktig vibrerer rundt håndleddet ditt for å vekke deg. Digital Trends lot seg spesielt imponere over den lange batteritiden, da den varer 7 dager selv med mye bruk og med varslinger på.

Techradar synes dette er et bra aktivitetsarmbånd med tanke på pris. Den gjør det den lover, men er nok ikke for de mest treningsglade menneskene. Om du er en som liker å mosjonere et par ganger i uka derimot, vil den være et godt alternativ. Digital Trends er langt på vei enig, og trekker fram smartklokke-lignende funksjoner, godt batteri, og fine funksjoner til trening som argumenter for at denne måleren er verdt pengene.

Under kan du lese mer om hvordan Fitbit Charge 3 er blitt tatt imot av testkildene.

74/100

Testresultat

Fitbit Charge 3

Resultatet er basert på 9 tester

Tech Advisor (2019)

We loved the Charge 2 and this update makes our favourite activity tracker even better. Les saken

88
Which? (2019)

This is a great fitness tracker. Les saken

77
Wareable (2020)

Updated: Still the top fitness tracker – for now. Les saken

75
TechRadar (2019)

Taking charge of your fitness. Les saken

75

Vis alle tester (+4)

Digital Trends (2019)

The Fitbit Charge 3's battery lasts so long, you'll lose the charging cable. Les saken

75
Tom's Guide (2019)

A swim-proof design, improved touchscreen and potential for deeper sleep insights make the Fitbit Charge 3 the best all-around fitness tracker for the money. Les saken

75
CNET (2018)

Fitbit's improved general-fitness tracker does just about everything well, and covers most everyday needs, including phone notifications. Les saken

63
#aktivitetsarmbånd #fitbit

Billig og best – her er årets aktivitetsarmbånd

Dyrest er ikke nødvendigvis best. Årets testvinner er faktisk blant de billigste armbåndene. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Resultater: Billig og best – her er årets aktivitetsarmbånd