Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Honor Band 4

Spesifikasjoner:

Batteritid: 6 dager.
Vanntett: Nei.
Bluetooth: Ja.
Innebygd GPS: Nei.

Honor Band 4 er et smalt og lett aktivitetsarmbånd. Den lille sirkelen nederst på skjermen reagerer på berøring, og det samme gjør resten av skjermen. Armbåndet er komfortabelt å ha på seg. Det trekkes imidlertid for at det ikke er helt vanntett, da produsenten anbefaler å ikke ha det på i dusjen.

Honor Band 4 er enkel å navigere, med opptil flere hjemskjermer du blar gjennom ved å sveipe opp og ned. Den måler aktivitet, hjerterytme, daglige skritt og søvn. Du får også varsler og meldinger fra telefonen om du ønsker det, men Techradar er skuffet over at man ikke kan svare på medingene. Det er også litt kronglete å navigere i varslene. Armbåndet har ikke innebygd GPS, og kan heller ikke bruke telefonens GPS. Når det er sagt virker det som at det måler aktivitet og antall kilometer svært nøyaktig.

Ifølge produsenten skal Honor Band 4 vare opp til 17 dager, men dette er kun når man skrur av noen av de mest avanserte funksjonene, slik som søvnmåling og kontinuerlig pulsmonitorering. Med disse aktivert varte batteriet ifølge Techradar seks dager. Alt i alt er dette et bra alternativ dersom du er ute etter et aktivitetsarmbånd som ikke koster skjorta, men det er noen ting som skurrer. Blant annet at man ikke kan svare på meldinger, og at det ikke kan kobles til GPS.

Under kan du lese mer om hvordan Honor Band 4 er blitt tatt imot av testkildene.

63/100

Testresultat

Honor Band 4

Resultatet er basert på 1 test

TechRadar (2019)

Want a Fitbit, but cheaper? Les saken

63
Beste priser
MyTrendyPhone 90,- Til Prisjakt

Levert av:

#aktivitetsarmbånd #honor

Billig og best – her er årets aktivitetsarmbånd

Dyrest er ikke nødvendigvis best. Årets testvinner er faktisk blant de billigste armbåndene. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Resultater: Billig og best – her er årets aktivitetsarmbånd