Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Huawei Band 3 Pro

Spesifikasjoner:

Batteritid: 7 dager.
Vanntett: Ja.
Bluetooth: Ja.
Innebygd GPS: Ja.

Huawei Band 3 Pro er et aktivitetsarmbånd i lavprisklassen, som har funksjoner som vanligvis er å finne hos langt dyrere produsenter. Designmessig har Huawei også mye å fare med. Armbåndet har børstet aluminium på toppen, og skjermen er av glass, ikke plastikk. Dette bør gjøre den godt rustet til å stå i mot potensiel skraping. Likevel er ikke Techrader hundre prosent fornøyde, da de mener armbåndet er litt klumpete, og den heller ikke føles like komfortabel på håndleddet som for eksempel konkurrenten Fitbit.

Band 3 Pro navigeres enkelt ved bruk av berøringsskjermen, samt en knapp under skjermen. Armbåndet dekker det mest grunnleggende av aktiviteter, som puls, søvn og trening. Det er i den siste kategorien den imponerer mest. Her er det nemlig innebygd GPS, og den er temmelig nøyaktig. Her får man også nyttig data som hjerterytme, hastighet, tid, distanse, forbrente kalorier og steg per minutt.

Band 3 Pro har støtte for varsler fra tredjeparter, du kan sette på alarmer. Techradar lar seg imponere av den gode batteritiden som er 5 dager ved bruk av GPS (7 ifølge produsenten), men hele 10 dager uten. Alt i alt, armbåndet fra Huawei er ikke perfekt, men du får mye for pengene. Lang batteritid, bra skjerm og en lang liste med funksjoner gjør opp for det noe klumpete designet.

Under kan du lese mer om hvordan Huawei Band 3 Pro er blitt tatt imot av testkildene.

71/100

Testresultat

Huawei Band 3 Pro

Resultatet er basert på 3 tester

TechRadar (2019)

Style and substance on a budget. Les saken

75
Pocket-lint (2019)

If what you're looking for in a fitness tracker is something that's affordable and packed with as many features as is possible, the Band 3 Pro is a good choice. Les saken

75
#aktivitetsarmbånd #huawei

Billig og best – her er årets aktivitetsarmbånd

Dyrest er ikke nødvendigvis best. Årets testvinner er faktisk blant de billigste armbåndene. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Resultater: Billig og best – her er årets aktivitetsarmbånd