Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Huawei Band 4

Spesifikasjoner:

Batteritid: 7 dager.
Vanntett: Ja.
Bluetooth: Ja.
Innebygd GPS: Nei.

Huawei Band 4 er et enkelt aktivitetsarmbånd med et smalt design. Under skjermen er det en knapp som vekker armbåndet, og den fungerer som en tilbakeknapp i menyene. Tech Advisor legger merke til en spesielt smart ladeløsning, der den ene delen av armbåndet kan tas av, og den andre kan plugges rett i en USB-port. Treningsmåleren sitter komfortabelt på håndleddet. Den mangler innebygd GPS, så her må du bruke telefonen din når du vil løpe eller sykle ute. Ellers måler den skritt, distanse, kalorier brent og puls. Selv med sistnevnte på kontinuerlig, varte batteriet en uke.

Tech Advisor synes måleren er nøyaktig, og bruker du den sammen med Huaweis Health-app får du mer ut av den. Dessverre fungerer den best med Huawei-telefoner, da noen av funksjonene kun er tilgjengelig for disse. Når det er sagt kan du, om du har iPhone, koble Huaweis app med Apples Health-app, slik at disse fungerer sammen.

Alt i alt er dette en basic, men bra treningsmåler, ifølge Tech Advisor. De gir spesielt plusspoeng for lang batteritid, en innebygd lader og at den sitter bra på håndleddet.

Under kan du lese mer om hvordan Huawei Band 4 er blitt tatt imot av testkildene.

75/100

Testresultat

Huawei Band 4

Resultatet er basert på 1 test

Tech Advisor (2019)

This affordable fitness tracker is a fine alternative to the cheapest Fitbits. Les saken

75
#aktivitetsarmbånd #huawei

Billig og best – her er årets aktivitetsarmbånd

Dyrest er ikke nødvendigvis best. Årets testvinner er faktisk blant de billigste armbåndene. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Resultater: Billig og best – her er årets aktivitetsarmbånd