Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Godt og blanda juleøl

Fra å bli drukket til ære for de hedenske gudene til å bli drukket ved nåtidens julefeiring – brygging av juleøl har en lang tradisjon her til lands. Uansett om du skal ha øl til ribbe, lutefisk, pinnekjøtt eller julekakene, i denne samletesten vil du finne den som passer best.

Les saken

#juleøl #nøgne-ø #st-hallvard #mack #ringnes #ec-dahls #arendals-bryggeri #en-liten-øl #7-fjell-bryggeri #kinn-bryggeri #aass-bryggeri #nøisom #berentsens-brygghus #hunsfos-bryggeri #sagene-bryggeri #klokk-og-co #voss-bryggeri #tonga-gardsbryggeri #hansa-borg-bryggerier #lofotpils

Lade Gaards Juleøl Sterk

Alkoholprosent: 6,5. Lade Gaards Juleøl Sterk dufter av karamell og banan ifølge DN. VG synes den dufter mandel, røde bær og kaffe. Smaken er preget av karamell, røyk, lær, anis og røstet malt. Ølen passer til ribbe.

Les saken

#juleøl #grans-bryggeri

Lade Gaards Juleøl

Alkoholprosent: 4,7. Lade Gaards Juleøl er en mørk lager som dufter røde bær, rabarbra og plomme. Den smaker ifølge VG kaffe, røsted malt, røyk og appelsin. Den er frisk og god. Passer best til lutefisk. Dagbladet mener denne dufter lett brent av kaffebønner, mørk knekk og mørk sjokolade. Smaker mye av det samme, med tydelige hint av brente rosiner og mokkabønner. Ølen er greit balansert, men kunne hatt mer fylde mener testpanelet.

Les saken

#juleøl #grans-bryggeri

Grans Juleøl

Årets juleøl fra Grans er klart og mørkt og lukter malt og stall. Middels fylde og en bitter smak.

Alkoholprosent: 4,7 %
Passer til: Den feiteste julematen

Les saken

#juleøl #grans-bryggeri

Grans Juleøl

Alkoholprosent: 4,7. Grans Juleøl har en kobberrød farge. VG synes den dufter av karamell, røstet korn og nøtter. Den smaker karamell, nøtter og mandarin med syrlige toner. Denne ølen passer til medisterpølser. Dagbladet mener den dufter malt og vørter og noe lær. Den smaker brent av malt og kaffe, med hint av metalliske undertoner. Ettersmaken er litt emmen.

Les saken

#juleøl #grans-bryggeri