Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #beyerdynamic

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Sony lager fremdeles de beste trådløse hodetelefonene

Det er ingen endringer på tronen i årets samletest av trådløse hodetelefoner, men to ganske ukjente utfordrere biter godt fra seg.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #bang-og-olufsen #bose #marshall #sony #jabra #bang #jbl #sennheiser #shure #kygo #beyerdynamic #beats

Beyerdynamic Lagoon ANC

Det har foreløpig kommet ganske få tester av Beyerdynamic Lagoon, men de som har testet disse hodetelefonene virker å være fornøyde med funksjonaliteten. Dog trekkes prisen frem som så høy at det går utover scoren fra testerne. Bra design og svært god lyd er blant de positive tingene.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 45 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.0
Kodek:aptX, SBC
Vekt: 283 gram

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #beyerdynamic

Beyerdynamic Amiron Wireless

Beyerdynamic leverer med sin Amiron Wireless-modell testens desidert dyreste hodetelefoner. Til gjengjeld kan de skilte med hva Techradar erklærer som den beste lydkvaliteten du kan få med trådløse hodetelefoner. Faktisk er den identisk med og uten kabel og det er tydelig at dette er hodetelefoner beregnet på audiofile.

Selv om modellen er stor og klumpete er det ingenting å utsette på komforten, og man kan ha dem på i lange strekk av gangen, uten problemer.

Dessverre er ikke støydempingen eller mobilappen særlig imponerende. Noe som, sammen med prisen, trekker ned. Betjeningen via touchpad fungerer bra og at de har inkludert USB-C hjelper imidlertid på kvalitetsinntrykket. Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Nei
Batteritid: 30 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.2
Kodek: AAC, aptX, aptX HD, aptX LL, SBC
Vekt: 380 gram

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #beyerdynamic