Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #trådløs

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

26 treff

Trådløse hodetelefoner til sommerferien?

Det kan føles fritt og godt med Bluetooth-hodetelefoner, helt uten ledninger som krøller seg sammen og vikles inn i andre ting. Finn ut hvilke som gir deg best lyd.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #beats #bowers-and-wilkins #bang-og-olufsen #monster #sennheiser #onkyo #bose #jabra #expert #kitsound #koss #skullcandy

Godlyd fra trådløse hodetelefoner

Det kan føles fritt og godt med Bluetooth-hodetelefoner, helt uten ledninger som krøller seg sammen og vikles inn i andre ting. Finn ut hvilke som gir deg best lyd.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #plantronics #bang-og-olufsen #samsung #sansung #sennheiser #parrot #philips #xtz #sony #beats

XTZ Headphone Divine

On-ear: XTZ Headphone Divine har stilig design og god lyd. Man må ha en spesialutviklet app for å kunne bruke dem med DSP funksjon, men musikken må da være lagret på telefonen og den støtter ikke offline spillelister fra eksempelvis Spotify.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #xtz

Sony MDR-1ABT

Over-ear: Sony MDR-1A BT er solide hodetelefoner med bra lyd og store, behagelige øreklokker, noen vil kanskje si for store. Bassen kan være litt i meste laget, og prisen er noe høy i forhold til lydkvaliteten.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #sony

Skullcandy Grind Wireless

On-Ear: Skullcandy sine hodetelefoner leverer valuta for pengene både når det kommer til lyd, komfort, design og funksjonalitet. Prisen er det lite å si på når det er snakk om trådløse hodetelefoner.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #skullcandy

Sennheiser Urbanite XL Wireless

Over-ear: Hodetelefonene Sennheiser Urbanite XL Wireless har flott lyd, men noe høyt prisnivå med tanke på at de ikke har aktiv støydemping. Batteritiden er imponerende, de er brukervennlige og har mikrofon. De oppleves som noe store, men de er meget robuste.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #sennheiser

Sennheiser Momentum Wireless

Over-ear og aktiv støyreduksjon: Sennheiser Momentum Wireless er den nye generasjonen trådløse hodetelefoner fra Sennheiser, og kalles gjerne Momentum Wireless 2.0 mange steder. De har meget god lyd, støyredusering og fint design. De er sammenleggbare og har mikrofon. Prisen gir poengtrekk, og noen mener støyreduksjonen kunne vært bedre.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #sennheiser

Sennheiser Momentum On-Ear Wireless

On-Ear: Enkel tilkobling via Bluetooth eller NFC og god lyd utgjør et svært godt utgangspunkt for disse hodetelefonene fra Sennheiser. Likevel er prisen i overkant stiv ifølge flere av anmelderne, og hodetelefonene kan gnage litt for mye på ørene dersom du skal ha dem på deg over lengre reiser.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #sennheiser

Samsung Level Over Wireless

Over-ear og aktiv støyreduksjon: Samsung Level Over Wireless har et rikt lydbilde, og mange liker designet. De lader via USB og gir ganske god støydemping, men noen mener den burde vært bedre. Hodetelefonene oppleves som store, og det er en ulempe at de ikke kan legges sammen.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #samsung

Samsung Level On Wireless

On-ear og aktiv støyreduksjon: Samsung Level On Wireless har god og balansert lyd, lang batteritid og de er brukervennlige. Noen mener prisen er litt for høy, og at de oppleves som noe billige.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #sansung

Plantronics BackBeat Pro

Over-ear og aktiv støyreduksjon: Plantronics BackBeat Pros hodetelefoner har aktiv støydemping og kommer med brukervennlige og smarte funksjoner. Lyden er god nok til denne prisen. Den kan imidlertid skurre eller lyden kan falle ut i enkelte situasjoner, og da kan man koble til ledningen. Flere melder om at de veier for mye.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #plantronics

Philips Fidelio M2BT

On-ear: Philips Fidelio M2BT leverer god lydkvalitet og funksjonalitet. Materialene er av god kvalitet og designet er pent. Noe upraktisk er det at man ikke kan folde de sammen, og Bluetooth kan gi noe skurrete lyd.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #philips

Parrot Zik 2.0

Over-ear og aktiv støyreduksjon: Hodetelefonene fra Parrot Zik 2.0 leverer meget god lyd, komfort og app med mange muligheter. Støydempingen er svært god, men de burde vært lettere. Mange trekker også for at batteriene ikke holder lenge nok.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #parrot

Onkyo H500BT

On-Ear: I forhold til prisen på Onkyo-hodetelefonene trekkes byggekvaliteten frem som en av de største svakhetene med dem. Dog presterer Onkyo H500BT sterkt på god lydkvalitet, med unntak av basskvaliteten. Er klassisk og akustisk musikk din kopp med te, er dette et bra valg av høretelefoner.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #onkyo

Monster Element Wireless On-Ear

Over-Ear: Monster sin nye toppmodell innenfor trådløse hodetelefoner leverer solid basslyd og et detaljert lydbilde. Batterilevetiden er også god der den klokkes inn på rundt ett døgn avspillingstid. Dog trekker plast-byggekvaliteten inntryket noe ned med tanke på den heller stive prisen på høretelefonene.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #monster

Koss BT539I

Over-Ear: Koss BT539i har god og velbalansert lyd, men høy grad av plastfølelse trekker ned for disse hodetelefonene. Foreløpig finnes det bare én anmeldelse av disse hodetelefonene.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #koss

Kitsound Immerse

On-Ear: Kitsound-hodetelefonene har aktiv støyisolering og god lyd til en hyggelig pris, men så langt finnes det bare én anmeldelse av disse hodetelefonene.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #kitsound

Jabra Move Wireless

On-Ear: Jabra Move imponerer med strålende lyd og god funksjonalitet, til tross for sin nærmest latterlig lave pris. Tar man prisen på disse hodetelefonene med i betraktning, er det definitivt et av de beste kjøpene du kan gjøre i denne testen.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #jabra

Bowers & Wilkins P5 Wireless

On-ear: Bowers & Wilkins P5 Wireless har et skarpt og rikt lydbilde, samt god byggekvalitet. De er komfortable og har god batterilevetid. På minussiden er de dyre og kan ikke legges sammen. Noen opplever også problemer med skurring og at lyden faller helt ut.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #bowers-and-wilkins

Bose SoundLink Around-Ear Wireless II

Over-Ear: Dette er klassiske Bose-hodetelefoner – på godt og vondt. Lyden er bra, men ikke bedre enn hva en burde forvente av et hodetelefonsett til denne prisen. Dessuten trekker flere av anmelderne frem at hodetelefonene er svært komfortable.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #bose

Bang & Olufsen Beoplay H7

Over-ear: Bang & Olufsen Beoplay H7 har ikke aktiv støydemping, men lyden og brukeropplevelsen er likevel god. Trekkes noe for prisen og at de ikke kan legges sammen.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #bang-og-olufsen

Bang & Olufsen Beoplay H4

On-ear: Bang & Olufsen har laget en billigere versjon av toppversjonen H7, men som fremdeles leverer den solide lydkvaliteten. Materialet er litt mer preget av plast enn H7-modellen, og prisen trekker også noe ned, da en del av anmelderne mener at den er ennå i dyreste laget.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #bang-og-olufsen

Beats Studio Wireless

Over-ear og aktiv støyreduksjon: Beats by Dr. Dre Studio Wireless er komfortable hodetelefoner med aktiv støydemping, de er trådløse og det følger med ledning. Designet er fint, og lyden er god, men bassen kan oppleves som noe tung. Batteritiden er grei, men man kan ikke bytte batterier. Prisen er høy med tanke på lydkvaliteten og sammenlignet med konkurrentene.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #beats

Beats Solo3 Wireless

On-ear: Beats Solo3 Wireless byr på en overlegen batteritid som ifølge produsenten skal holde i inntil 40 timer. Lyden er god, men skal vi tro flere av anmelderne er den ikke så god som man burde forvente av den stive prisen som også trekker ned scoren på produktet.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #beats

Beats Solo2 Wireless

On-ear: Beats Solo2 Wireless het tidligere Beats by Dr. Dre Solo2 Wireless. De gir god lyd, og selv om de ikke har aktiv støydemping, holder de likevel en del støy ute. De har lang batteritid, men prisen oppleves noe høy lydkvaliteten tatt i betraktning. Flere mener de er behagelige på.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #beats

Amadeus AE BC

Over-Ear: Power-kjeden sitt eget merkenavn, Amadeus, imponerer med bra lyd til en billig penge. Lyden er velbalansert og fyldig, noe som er imponerende når hodetelefonene kan bli dine for godt under tusenlappen. Dog er det verdt å nevne at så langt har det bare kommet to anmeldelser på disse hodetelefonene.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #expert
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.