Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #akg

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

9 treff

Hodetelefoner som yter musikken rettferdighet

Skal du kjøpe nye hodetelefoner er det mange å velge mellom. Kjøp av nye hodetelefoner blir fort en investering, og da kan det være greit å vite hvilke som er best.

Les saken

#hodetelefoner #philips #shure #bose #oppo #denon #sony #sennheiser #beats #solo #dr-dre #audio-technica #pioneer #akg #bowers-and-wilkins #grado #bang-og-olufsen

AKG Y50BT

Kompromisser ikke når det kommer til lyd til tross for sin forholdsvis lave pris, i hvert fall i forhold til de andre som scorer høyt. Flere av testene trekker frem at hodetelefonene er komfortable å ha på seg, og at materialkvaliteten er svært høy.

Type: On-ear
Aktiv støyreduksjon: Nei
Batteritid: 20 timer

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #akg

AKG Y50

On-ear: Med AKG Y50 får du svært god lyd til en billig penge. Lyden er klar og nyansert, med god bass. De er sammenleggbare og mange mener de er behagelige å ha på seg, men de kan også oppleves som noe trange. Den avtagbare lednignen har mikrofon og kontrollknapper.

Les saken

#hodetelefoner #akg

AKG N700NC

AKGs flaggskip tar opp kampen med Bose og Sony om tronen av støydemping, men når ikke helt opp til sine selverklærte konkurrenter.

Hodetelefonene er i god byggekvalitet og føles solide i tillegg til å være behagelige å ha på. På toppen av dette kommer god lydkvalitet og relativt god støydemping. Batterilevetid er dessuten også bra.

Hodetelefonene gjør altså et godt inntrykk, men sammenlignet med flaggskipene fra Bose og Sony når de ikke opp. Det er verken like behagelig, like god støydemping eller like god lyd. Det gjenstår med andre ord fortsatt en del for å bli et reelt alternativ, særlig med tanke på prisen.

På pluss siden er det gode muligheter for tilpassing av lydinnstillingene via appen. Dessverre er betjeningen vanskelig å få kontroll på, noe som bidrar til følelsen av at det mangler noe for å nå helt opp.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 20 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.2
Kodek: SBC
Vekt: 261 gram

Les saken

#trådløse-hodetelefoner #hodetelefoner #trådløs #akg

AKG N60 NC BT

Med raffinert lyd, kompakte og lav vekt gjør disse hodetelefonene fra AKG en god figur. Dessverre er ikke on-ear passformen særlig god og de er ubehagelige å ha på i lengden. Dette kan fort bli et irritasjonsmoment på reise og kanskje særlig lange flyturer. Da vil man jo tross alt gjerne ha dem på i lengre strekk av gangen.

De er riktignok enkle å ha med på farten, men passer da altså best til kortere turer. Det er også fint at man kan bruke dem med kabel om man skulle gå tom for strøm, men med relativt god batterilevetid burde det ikke være et stort problem.

Produktspesifikasjoner
Type: On-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 15 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.0
Kodek: AAC, aptX
Vekt: 200 gram

Les saken

#trådløse-hodetelefoner #hodetelefoner #trådløs #akg

AKG N60 NC

On-ear og aktiv støyreduksjon: AKG N60 NC er en fin å ha med på farten på grunn av aktiv støyreduksjon, kompakt størrelse og at de kan foldes sammen. Hodetelefonene leverer balansert og god lyd, men noen savner flere funksjoner.

Les saken

#hodetelefoner #akg

AKG K845 BT

Testene spriker fra full pott til rett over middels score. Alle er imidlertid enige i at disse hodetelefonene er gode allround, og passer til de fleste typer musikk. Til denne prisen mener flere av testerne at hodetelefonene burde kommet med flere ekstrafunksjoner eller tilbehør, noe som trekker ned noen av karakterene.

Type: Over-ear
Aktiv støyreduksjon: Nei
Batteritid: 8 timer

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #akg