Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Hodetelefoner som yter musikken rettferdighet

Skal du kjøpe nye hodetelefoner er det mange å velge mellom. Kjøp av nye hodetelefoner blir fort en investering, og da kan det være greit å vite hvilke som er best.

Les saken

#hodetelefoner #philips #shure #bose #oppo #denon #sony #sennheiser #beats #solo #dr-dre #audio-technica #pioneer #akg #bowers-and-wilkins #grado #bang-og-olufsen

Bowers & Wilkins PX

Bowers & Wilkins PX skaper stor uenighet blant testere og tilbakemeldingene strekker seg fra hyllest til skuffelse. For eksempel sier både Trusted Reviews og The Verge at særlig lydkvaliteten er det store trekkplasteret med hodetelefonene og førstnevnte peker på modellen som rett valg for alle audiofile. Which på sin side kommenterer at lyden ikke er mer enn middelmådig og får støtte fra Tek som heller ikke lar seg begeistre. Man får imidlertid mulighet til å justere lydbildet noe selv via en mobilapp.

Tar man av hodetelefonene stopper avspillingen automatisk og kan brukes med kabel om batteriet går tomt. I tillegg er de komfortable å ha på i lange perioder.

Støydempingen er det andre aspektet hvor testene virkelig ikke er enige. Flere kommenterer at den kunne vært bedre og påvirker lydkvaliteten til det verre, mens for eksempel The Verge erklærer at de gir den beste lyden blant støydempende hodetelefoner. Tek sidestiller modellen med støydempingen man finner i Quietcomfort 35 II.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 22 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.1
Kodek: AAC, aptX HD, SBC
Vekt: 335 gram

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #bowers-and-wilkins

Bowers & Wilkins P7

Over-ear: Bowers & Wilkins P7 hodetelefoner er fra 2013, men regnes fortsatt som noen av de beste på markedet. De leverer fantastisk lydkvalitet, er behagelige å ha på seg og har et design mange liker. Hodetelefonene kan foldes sammen, men noen trekker dem for stiv pris. Kildene er ikke enige om de beskytter godt nok mot støy eller ikke.

Les saken

#hodetelefoner #bowers-and-wilkins

Bowers & Wilkins P5 Wireless

Bowers & Wilkins P5 Wireless har et skarpt og rikt lydbilde, samt god byggekvalitet. De er komfortable og har god batterilevetid. På minussiden er de dyre og kan ikke legges sammen. Noen opplever også problemer med skurring og at lyden faller helt ut.

Type: On-ear
Aktiv støyreduksjon: Nei
Batteritid: 17 timer

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #bowers-and-wilkins

Bowers & Wilkins P5 Series 2

On-ear: Bowers & Wilkins P5 Series 2 er andre generasjon av P5-hodetelefonene, og denne versjonen har fått bedret lydkvalitet. De gir en meget klar og balansert lyd, og de har en luksusfølelse over seg. De er dyre, men flere mener de er verdt det. Kan være litt ukomfortable å bruke over lang tid.

Les saken

#hodetelefoner #bowers-and-wilkins