Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #bowers-and-wilkins

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

5 treff

Hodetelefoner som yter musikken rettferdighet

Skal du kjøpe nye hodetelefoner er det mange å velge mellom. Kjøp av nye hodetelefoner blir fort en investering, og da kan det være greit å vite hvilke som er best.

Les saken

#hodetelefoner #philips #shure #bose #oppo #denon #sony #sennheiser #beats #solo #dr-dre #audio-technica #pioneer #akg #bowers-and-wilkins #grado #bang-og-olufsen

Bowers & Wilkins P7

Over-ear: Bowers & Wilkins P7 hodetelefoner er fra 2013, men regnes fortsatt som noen av de beste på markedet. De leverer fantastisk lydkvalitet, er behagelige å ha på seg og har et design mange liker. Hodetelefonene kan foldes sammen, men noen trekker dem for stiv pris. Kildene er ikke enige om de beskytter godt nok mot støy eller ikke.

Les saken

#hodetelefoner #bowers-and-wilkins

Bowers & Wilkins P5 Wireless

Bowers & Wilkins P5 Wireless har et skarpt og rikt lydbilde, samt god byggekvalitet. De er komfortable og har god batterilevetid. På minussiden er de dyre og kan ikke legges sammen. Noen opplever også problemer med skurring og at lyden faller helt ut.

Type: On-ear
Aktiv støyreduksjon: Nei
Batteritid: 17 timer

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #bowers-and-wilkins

Bowers & Wilkins P5 Series 2

On-ear: Bowers & Wilkins P5 Series 2 er andre generasjon av P5-hodetelefonene, og denne versjonen har fått bedret lydkvalitet. De gir en meget klar og balansert lyd, og de har en luksusfølelse over seg. De er dyre, men flere mener de er verdt det. Kan være litt ukomfortable å bruke over lang tid.

Les saken

#hodetelefoner #bowers-and-wilkins
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.