Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Hodetelefoner som yter musikken rettferdighet

Skal du kjøpe nye hodetelefoner er det mange å velge mellom. Kjøp av nye hodetelefoner blir fort en investering, og da kan det være greit å vite hvilke som er best.

Les saken

#hodetelefoner #philips #shure #bose #oppo #denon #sony #sennheiser #beats #solo #dr-dre #audio-technica #pioneer #akg #bowers-and-wilkins #grado #bang-og-olufsen

Audio Technica ATH-SR5BT

Overraskende raffinert lyd i forhold til den ganske fornuftige prisen, men skulle gjerne hatt en funksjon som gjorde det mulig å legge dem sammen. I tillegg bemerker flere av testerne at de kan sitte litt hardt på ørene over tid, noe som ikke gjør dem spesielt pratiske på lange turer.

Type: On-ear
Aktiv støyreduksjon: Nei
Batteritid: 38 timer

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #audio-technica

Audio Technica ATH-MSR7

Over-ear: Audio Technica ATH-MSR7 har enestående lyd og robust byggekvalitet. Kanskje for dårlig bass for noen, men utover det gir de mye lyd for pengene. Øreklokkene kan oppleves som trange eller tunge, og de trekkes for at de ikke er fullt sammenleggbare; øreputene kan kun vendes 90 grader slik at de ligger flatt. Én av de tre medfølgende ledningene har mikrofon og kontrollknapper.

Les saken

#hodetelefoner #audio-technica

Audio Technica ATH-M50X

Over-ear: Denne hodetelefonen gir et fint, varmt og nyansert lydbilde. Audio Technica ATH-M50X kan brukes med eller uten ledning, men ledningen mangler mikrofon og kontrollknapper. Klokkene dekker ørene, og de kan foldes sammen. De gir mye for pengene, men egner seg best for sittende lytting.

Les saken

#hodetelefoner #audio-technica

Audio Technica ATH-M50xBT

Audio-Technica har endelig konvertert folkefavoritten ATH-M50 til å bli trådløse med sin siste oppdatering og gjør en god jobb med det. The Verge går så langt at de kommenterer at dette er de trådløse hodetelefonene å gå for dersom du er opptatt av lydkvalitet. Deres eneste ankepunkt er komforten. Lyd & Bilde lar seg imidlertid ikke begeistret over lyden og kommenterer at det låter betraktelig tammere uten kabel. Det er ikke aktiv støykansellering, men den passive støydempingen gjør en god jobb av å dempe støy. Techradar kommenterer at modellen er blant de beste på lyd til prisen.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Nei
Batteritid: 40 timer
Tilkobling: Bluetooth 5.0
Kodek: AAC, aptX, SBC
Vekt: 310 gram

Les saken

#trådløse-hodetelefoner #hodetelefoner #trådløs #audio-technica