Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #plantronics

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

5 treff

Godlyd fra trådløse hodetelefoner

Det kan føles fritt og godt med Bluetooth-hodetelefoner, helt uten ledninger som krøller seg sammen og vikles inn i andre ting. Finn ut hvilke som gir deg best lyd.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #plantronics #bang-og-olufsen #samsung #sansung #sennheiser #parrot #philips #xtz #sony #beats

Plantronics BackBeat Pro 2

Plantronics BackBeat Pro 2 leverer mye for pengene med både god batterilevetid, bra lydkvalitet og høy komfort. De er til gjengjeld store og klumpete og ikke de letteste å ha med på tur.

Det at den kan brukes med kabel på tomt batteri og en betjening via fysiske knapper trekker også opp. De har også funnet plass til å inkludere automatisk stopp i musikken om man tar hodetelefonene av. Støydempingen er ikke mer enn middelmådig, men med tanke på prisen er det godkjent. Det er noe uenighet om støydempingen påvirker lydkvaliteten eller ikke, men Lyd & Bilde kommenterer at lyden blir forvrengt.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 24 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.0
Kodek: AAC, aptX, SBC
Vekt: 289 gram

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #plantronics

Plantronics BackBeat Pro

Plantronics BackBeat Pros hodetelefoner har aktiv støydemping og kommer med brukervennlige og smarte funksjoner. Lyden er god nok til denne prisen. Den kan imidlertid skurre eller lyden kan falle ut i enkelte situasjoner, og da kan man koble til ledningen. Flere melder om at de veier for mye.

Type: Over-ear
Aktiv støyreduksjon: Ja
Batteritid: 24 timer

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #plantronics