Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kvalitetslyd uten en tråd

Bose har mistet plassen som kongen av støykansellering og trådløse hodetelefoner. Se hvilken modell som er best i test.

Annonse

Hvilke hodetelefoner er best i test?

I årets test er det Sony WH-1000XM3 som stikker av med seieren. Hodetelefonene får skryt for imponerende og tilpasningsdyktig støykansellering i tillegg til god lyd.

Det er også interessant at andreplassen går til testvinnerens forgjenger, Sony WH-1000XM2 som kan skilte med mye av det samme som M3, men en noe svakere støydemping.

Den siste av pallplasseringene går til testens dyreste hodetelefoner, Beyerdynamic Amiron Wireless.

Slik fungerer Test.no

Vi oppsummerer alle tester innen et tema og regner ut en samlescore mellom 0 og 100 for hvert produkt. Les mer

Uten aktiv støydemping og annet dilldall fokuserer modellen på lydkvalitet. Amiron Wireless er derfor et trådløst alternativ for audiofile på jakt etter god lydkvalitet uten en tråd.

Bose QuietComfort 35 II som kaprer fjerdeplassen er den nye utgaven av vår forrige testvinner. Dette sier noe om hvor hard konkurranse det er.

Stort utvalg

Helt siden mobiltelefonene begynte å kutte ut AUX-inngangen for noen år siden har antallet trådløse hodetelefoner skutt i været. Heldigvis har også kvaliteten på hodesettene blitt stadig høyere i takt med utviklingen.

Dette betyr at man ikke er nødt til å ofre lydkvalitet for mobilitet, slik man var nødt til for bare noen få år siden.

Modeller tilbyr nå alt fra støykansellering som skrur av verdenen rundt deg og batterier som varer i dagevis til en lydkvalitet som også audiofile lydpurister kan verdsette.

Les også: Test av 44 platespillere

Det er imidlertid ikke lett å huke av alle bokser med ett enkelt headset. Du er nødt til å ta noen valg på prioriteringen for å finne hodetelefonene som passer best til din bruk.

Hvor mye er du villig til å bruke?

Ettersom markedet for trådløse hodetelefoner har vokst finner du i dag trådløse hodetelefoner av varierende kvalitet innenfor de fleste prisklassene og det er få grenser for hvor mye du kan bruke på et trådløst headset. Husk bare at pris ikke nødvendigvis er et kvalitetsstempel i seg selv.

I resultatlisten finner du enkelt de beste hodetelefonene innenfor ditt budsjett.

For å gjøre det lettere å velge en modell som passer til din bruk kan du lese vår gjennomgang av hva du bør være oppmerksom på under.

Hva skal du bruke hodetelefonene til?

Skal du bruke høretelefonene til trening, når du sitter hjemme i stua eller er du kanskje mye på reise?

Små og lette: On-ear hodetelefoner har som regel mindre øreklokker og skal ligge på ørene.

Uansett hva du tenker å bruke dem til vil passformen til hodetelefonene ha mye å si. Hodetelefonene i denne testen deles inn i to ulike typer eller passformer, on-ear og over-ear.

On-ear:

Som navnet tilsier sitter denne typen hodetelefoner på ørene, men uten å omslutte ørene fullstendig. I praksis gjør denne passformen at de kan føles stramme og klemme litt på ørene. Når disse brukes over lengre tid kan de derfor bli ubehagelige.

Fordelen med denne typen er at de er lettere og luftigere enn over-ear typen som fort kan bli klamme. On-ear hodetelefoner egner seg dermed godt til trening og på farten.

Skal du bruke hodetelefoner til trening? Disse aktivitetsarmbåndene er best

On-ear modellen som gjør det best i test er Urbanista Seattle, som imponerer med høy byggekvalitet og god lyd. Prisen gjør også at modellen gir mye valuta for pengene.

Over-ear:
Store og komfortable: Over-ear hodetelefoner har gjerne store øreklokker som dekker hele ørene.

Over-ear innebærer at øreklokkene legger seg rundt over øret og skaper en «forsegling» rundt ørene dine. Dette gir en passiv støyisolering og en mer omsluttende lydopplevelse. Disse er ofte utstyrt med aktiv støykansellering og er komfortable å ha på i lange perioder av gangen.

De kan imidlertid bli varme og klamme da de ikke er like luftige som on-ear typen. Over-ear er godt egnet til dem som reiser mye eller dem som bare vil å høre på musikk i lengre perioder.

Testvinneren Sony WH-1000XM3 er best i test av over-ear modellene, men både forløper Sony WH1000XM2 og lillebror Sony WH-H900N kan være gode alternativer. Sistnevnte kan dessuten skilte med en rimeligere prislapp enn de to toppmodellene.

Sømløs tilkobling

Hvor enkelt og raskt det er å koble mobilen til hodetelefonene vil også bli påvirket av hva slags mobil du bruker. For eksempel er Beats Studio3 Wireless utstyrt med en W1-chip som muliggjør en enklere tilkobling til Apple-enheter.

Google jobber forøvrig med en tilsvarende løsning integrert i operativsystemet. Når det er på plass vil man kunne koble til raskere og mer sømløst enn i dag uten å være avhengig av en fysisk chip.

En annen løsning for rask tilkobling mellom hodetelefoner og mobiler er bruk av NFC.

Batterilevetid

Det er få ting som er mer frustrerende med trådløse hodetelefoner enn at batteriet går tomt. Må man lade kontinuerlig forsvinner også mye fordelene med trådløse headset.

Batteritiden har ikke alltid vært like imponerende og batterilevetiden på trådløse headset var et større tema for noen år siden enn det er i dag.

Selv om man skulle tro at utrullingen av funksjonalitet som støydemping ville legge begrensninger på batterilevetiden har batterilevetiden faktisk blitt kraftig forbedret de siste årene. Den generelle kvalitetsøkningen vi har sett med trådløse headset kommer altså til syne også på batterilevetid.

Selv om man ikke skal mange år tilbake før ti timer batterilevetid var imponerende finner man i dag trådløse hodetelefoner som holder det i opptil 40 timer. Enkelte modeller gir også timesvis med lytting på så lite som 10 minutters lading.

Mye på farten? Se hvilke nettbrett som kan passer deg best

Det er naturlig nok store forskjeller i batterilevetiden hos de ulike modellene. Derfor vil du finne batterilevetiden oppgitt i produktbeskrivelsen til hvert enkelt produkt i resultatlisten.

Selv om batterilevetiden på de fleste hodetelefoner nå gjør at de holder dagen gjennom er det fort gjort å plutselig være tom for strøm. Da er det praktisk at de fleste hodetelefonene i denne testen også fungerer via kabel på tomt batteri.

Må du ha støykansellering?

Rolige omgivelser: Med et støydempende headset kan du få rolige omgivelser også i åpne kontorlandskap.

Muligheten til å stenge omverdenen ute, slik at du kan fokusere på det du hører på uten forstyrrelser eller bare ha det stille, er forlokkende for mange. Heldigvis blir støydemping eller støykansellering stadig mer utbredt, og også blant rimeligere modeller blir det mer vanlig med aktiv støydemping.

Siden støykansellerende hodetelefoner er særlig gode på å dempe jevn bakgrunnsstøy som motorstøy har denne typen headset særlig vært rettet mot folk som reiser mye med fly eller tog.

Utviklingen har også her skutt fart og nå er de beste modellene kapable til å stenge ute uventede lyder i stadig større grad. Dermed blir de stadig mer aktuelle for alle som ønsker en mer stille hverdag.

Støydemping eller støykansellsering deles som regel inn i aktiv eller passiv støydemping.

Den passive støydempingen innebærer at øreklokkene skaper en fysiske barriere som demper støy. Alle hodetelefoner har derfor en viss grad av passiv støydemping, men on-ear hodetelefoner har som regel bedre passiv støydemping ettersom de dekker og omslutter ørene.

Den aktive støykanselleringen er hakket mer futuristisk. Hodetelefoner med aktiv støydemping er utstyrt med mikrofoner som identifiserer bakgrunnsstøy som siver inn øreklokkene rundt ørene dine. For å dempe lyden produseres lydbølger som «drukner»støyen. Sagt på en annen måte sendes det ut motsatte lydbølger som nøytraliserer de uønskede lydbølgene.

Det er derfor middelmådig støykansellering selv kan produserer en hørbar lyd når de forsøker å nøytralisere bakgrunnsstøyen.

Smarte funksjoner

Det dukker stadig opp nye løsninger og avanserte funksjoner som forsøker å heve brukeropplevelsen med trådløse headset. For eksempel blir det stadig mer vanlig med en mobilapp som kan justere lydbildet eller endre på strømspareinnstillingene til hodetelefonene.

Dele musikken? Dette er de beste trådløse høyttalerne

En annen smart funksjon som enkelte har implementert er automatisk stopp/start-funksjon når du tar av og på hodetelefonen.

Med støydempende headset har flere modeller en stillefunksjon for å slippe inn lyd fra omgivelsene. Dette er særlig praktisk om man bare skal høre en rask beskjed ettersom man da slipper å ta dem av og på.

Stemmeassistenter har også begynt å trenge inn i hodetelefonenes verden og enkelte modeller har i tillegg integrert dette direkte i hodetelefonene.

Hvilket merke er til å stole på?

Når man først har betalt mye for et par trådløse hodetelefoner vil man selvfølgelig at de skal vare lengst mulig. Typiske slitasjeskader kan være at putene på øreklokkene smuldrer opp eller at det blir problemer med de fysiske tilkoblingene.

Britiske Which? gjennomfører kontinuerlige undersøkelser for å avdekke kundetilfredshet og holdbarhet på en rekke produkttyper og kan avsløre hvilke merker som gjør det best.

Produsenten som kommer best ut blant hodetelefoner i undersøkelsen fra 2018 er AKG som slår Sony med 3 % på både kundetilfredshet og holdbarhet. Bose tar tredjeplassen.

RESULTATER

Sony WH 1000XM3

Sony WH-1000XM3

Resultatet er basert på 25 tester. Pris fra 111,-

Pris fra 111,-

91
Sony WH 1000XM2

Sony WH-1000XM2

Resultatet er basert på 22 tester.
90
Beyerdynamic Amiron Wireless

Beyerdynamic Amiron Wireless

Resultatet er basert på 10 tester. Pris fra 7 990,-

Pris fra 7 990,-

89
Sony WH-H900N h.ear on 2

Sony WH-H900N h.ear on 2

Resultatet er basert på 6 tester.
85
Bose Quietcomfort 35 II

Bose Quietcomfort 35 II

Resultatet er basert på 23 tester. Pris fra 269,-

Pris fra 269,-

84
Bang & Olufsen Beoplay H9i

Bang & Olufsen Beoplay H9i

Resultatet er basert på 11 tester. Pris fra 1 876,-

Pris fra 1 876,-

83
Bowers & Wilkins PX

Bowers & Wilkins PX

Resultatet er basert på 27 tester. Pris fra 3 998,-

Pris fra 3 998,-

82
Sennheiser Momentum Wireless

Sennheiser Momentum Wireless

Resultatet er basert på 24 tester. Pris fra 3 149,-

Pris fra 3 149,-

80
Nuraphone

Nuraphone

Resultatet er basert på 16 tester. Pris fra 4 299,-

Pris fra 4 299,-

80
Urbanista Seattle

Urbanista Seattle

Resultatet er basert på 8 tester.
80
AKG N60 NC BT

AKG N60 NC BT

Resultatet er basert på 17 tester.
79
V-Moda Crossfade 2 Wireless

V-Moda Crossfade 2 Wireless

Resultatet er basert på 13 tester.
79
Audio Technica ATH-M50xBT

Audio Technica ATH-M50xBT

Resultatet er basert på 11 tester. Pris fra 2 669,-

Pris fra 2 669,-

79
AKG N700NC

AKG N700NC

Resultatet er basert på 6 tester.
77
Marshall Mid ANC

Marshall Mid ANC

Resultatet er basert på 13 tester.
76
Beats Studio3 Wireless

Beats Studio3 Wireless

Resultatet er basert på 31 tester. Pris fra 2 499,-

Pris fra 2 499,-

74
Marshall Monitor Bluetooth

Marshall Monitor Bluetooth

Resultatet er basert på 11 tester. Pris fra 2 462,-

Pris fra 2 462,-

74
Jabra Move Wireless

Jabra Move Wireless

Resultatet er basert på 15 tester.
73
Marshall Major II Bluetooth

Marshall Major II Bluetooth

Resultatet er basert på 10 tester. Pris fra 269,-

Pris fra 269,-

73
Microsoft Surface Headphones

Microsoft Surface Headphones

Resultatet er basert på 15 tester. Pris fra 3 877,-

Pris fra 3 877,-

72
Marshall Major III Bluetooth

Marshall Major III Bluetooth

Resultatet er basert på 14 tester. Pris fra 269,-

Pris fra 269,-

72
Bang & Olufsen Beoplay H8i

Bang & Olufsen Beoplay H8i

Resultatet er basert på 8 tester.
72
Urbanista New York

Urbanista New York

Resultatet er basert på 6 tester. Pris fra 1 499,-

Pris fra 1 499,-

72
Sennheiser HD 4.50 BTNC

Sennheiser HD 4.50 BTNC

Resultatet er basert på 18 tester. Pris fra 205,-

Pris fra 205,-

71
Plantronics BackBeat Pro 2

Plantronics BackBeat Pro 2

Resultatet er basert på 18 tester.
71
Denon AH-GC20

Denon AH-GC20

Resultatet er basert på 9 tester.
71
Urbanears Plattan 2 BT

Urbanears Plattan 2 BT

Resultatet er basert på 14 tester. Pris fra 195,-

Pris fra 195,-

69
JBL E65 BTNC

JBL E65 BTNC

Resultatet er basert på 13 tester. Pris fra 131,-

Pris fra 131,-

69
JBL E55 BT

JBL E55 BT

Resultatet er basert på 11 tester. Pris fra 125,-

Pris fra 125,-

68
Skullcandy Crusher Wireless

Skullcandy Crusher Wireless

Resultatet er basert på 12 tester. Pris fra 1 490,-

Pris fra 1 490,-

61

Best i test

2019

Sony WH-1000XM3

Sony WH 1000XM3

91/100

Sony høster nærmest utelukkende ros for sitt nyeste flaggskip. Sony har gjort såpass mange små, men vellykkede forbedringer fra forgjengeren at testerne kommenterer at modellen er mer enn en nylansering av forløperen.

Blant annet har 1000XM3 blitt lettere, endret passform til det bedre slik at de er enda mer komfortable og blitt utstyrt med USB-C som støtter hurtiglading. På bare 10 minutter lading kan man få hele 5 timers batteritid. En annen forbedring er at appen nå også åpner for å justere strømspareinnstillingene.

Lydkvaliteten er relativt lik forgjengeren 1000XM2 og Sony er dermed fortsatt helt i toppsjiktet også på lydkvalitet.

Støykanselleringen har frem til denne modellen vært punktet mange har pekt på Bose som Sonys overmann. Nå er støydempingen bedre enn noensinne og 1000XM3 kåres til den beste hos de aller fleste. Blant annet Lyd & Bilde erklærer 1000XM3 som seierherre over Bose.

En innvending fra blant annet Tek er at bytte av modus på dempingen annonseres med en “gong”-aktig lyd. En siste innvending fra blant annet DinSide er at hodetelefonene ikke støtter flere tilkoblinger.

Styringen av hodetelefonene skjer som på forløperen i all hovedsak via touchpanelet på høyre øreklokke. Holder du hånden over øreklokken slippes omgivelsene inn. Dermed er det raskt å få med seg hva som skjer, uten å måtte ta av hodetelefonene.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 30 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.2, NFC
Kodek: AAC, aptX, aptX HD, LDAC, SBC
Vekt: 255 gram

Totalscore: 91/100

Basert på 25 tester. Pris fra 111,-

Pris fra 111,-

What Hi-Fi? (2018)

Analogue amplification ups the ante for these noise-cancelling headphones Les saken

100
Lyd & Bilde (2018)

Flytt deg, Bose. Sony WH-1000XM3 er verdens beste støydempende hodetelefoner. Les saken

100
M3 (2018)

Brutalt bra brusreducering i nya värstinglurarna Les saken

100
Trusted Reviews (2019)

The Sony WH-1000XM3 are the third iteration of Sony's award-winning noise-cancelling headphones Les saken

100

Vis alle tester (+20)

DinSide (2018)

Nesten magisk å spille musikk på lavt volum Les saken

100
Tek.no (2018)

WH-1000X går fra noenlunde jevnbyrdige til klart bedre enn Bose QC35 II. Les saken

94
Engadget (2018)

These are the wireless noise-canceling cans you've been waiting for. Les saken

94
Which? (2018)

Industry-leading noise cancelling Les saken (krever medlemskap)

90
CNET (2018)

With its more comfortable fit and improved performance, the Sony WH-1000XM3 becomes the noise-canceling headphone to beat. Les saken

89
Mobil (2018)

Sonys senaste brusreducerande hörlurar överträffar vad vi tidigare hört. Les saken

89
The Verge (2018)

Sony seizes the title for best noise-canceling cans with a winning redesign Les saken

89
Digital Trends (2018)

Sony’s WH-1000XM3 absolutely knock it out of the park. You can’t buy a better pair of wireless, noise-canceling headphones. Les saken

89
HardwareZone Singapore (2018)

Excellent noise-canceling performance Les saken

89
TechRadar (2019)

While they’re not an all-out upgrade on last year’s WH-1000XM2, the Sony WH-1000XM3 make a lot of subtle tweaks to an already amazing pair of noise-cancelling headphones. Les saken

88
TechGearLab (2018)

Exceptional sound quality and noise cancellation Les saken

88
TechHive (2018)

Bose is no longer the king of active noise cancellation. Les saken

88
Tom's Guide (2018)

One of the best gets better, as the Sony WH-1000XM3 packs killer sound and noise cancellation into a slender design. Les saken

88
PC Mag UK (2018)

Sony's WH-1000XM3 headphones feature some of the best audio performance we've heard paired from a pair that also boasts excellent noise cancellation. Les saken

88
Soundguys (2019)

It may not be very different than its predecessor, but that's not a bad thing. Les saken

87
Wired USA (2018)

Sony's latest wireless headphones match or best Bose in just about every way. Les saken

78
Sony WH 1000XM2

90/100

Sonys andre forsøk på et støykansellerende flaggskip bygget videre på det gode grunnlaget fra første utgave og leverte det som frem til lansering av deres nyeste utgave var Sonys beste.

Hodetelefonene er komfortable og kan sitte på hodet i timesvis uten at det blir ubehagelig. Via touchpaden på høyre øreklokke kontrollerer du hodetelefonene, og man kan dempe og slippe inn lyd fra omgivelsene ved å legge hånda over.

Blant forbedringene 1000XM2 kunne skilte med kontra forløperen var en økt batteritid fra 20 timer til 30 timer, trykksensor til flyturer og automatisk justering av støyreduksjonen. Automatikken får imidlertid kritikk for å være uferdig og bedre på papiret enn i praksis. Blant annet Dinside og The Verge lar seg irritere over at støydempingen justeres i hytt og pine av seg selv.

Lydkvaliteten er blant de beste innenfor segmentet, men det er ikke enstemmig. Mens for eksempel The Verge lar seg skuffe noe lar Digital Trends seg på sin side begeistre.

Et annet irritasjonsmoment om man vil bytte mellom flere lydkilder er at det ikke er støtte for flere tilkoblinger samtidig noe som gjør det mer tungvint enn nødvendig å bytte mellom lydkilder.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 30 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.1, NFC
Kodek: AAC, aptX, aptX HD, LDAC, SBC
Vekt: 270 gram

Totalscore: 90/100

Basert på 22 tester.

Digital Trends (2017)

The over-achieving Sony WH-1000xM2 are, quite simply, the best noise-canceling headphones you can buy. Les saken

100
Trusted Reviews (2018)

The best just got better. Les saken

100
TechRadar (2019)

Crystal clear noise-canceling headphones that beat Bose Les saken

100
What Hi-Fi? (2018)

Sony is flying high with this superb pair of noise-cancelling headphones Les saken

100

Vis alle tester (+17)

Lyd & Bilde (2017)

Med WH-1000XM2 har Sony fikset forgjengerens problemer og er dermed den beste hodetelefonmodellen med støydemping vi har testet. Les saken (krever medlemskap)

100
Expert Reviews (2018)

The Sony WH-1000XM2 don’t provide the same level of active noise cancellation or comfort as the Bose QC35, but sound fantastic Les saken

100
T3 Magazine (2018)

Noise-cancelling bang for buck, these are arguably the best value headphones in the world right now Les saken

100
Tek.no (2017)

Små forbedringer gjør Sonys toppmodell hakket bedre enn i fjor Les saken

89
Mobil (2017)

Sony har gjort de bästa bluetoothlurarna på marknaden ytterligare lite bättre. Les saken

89
TechHive (2017)

These are among the best noise-cancelling headphones we’ve tested. Les saken

88
Soundguys (2017)

Cheaper than the Bose QC35 IIs, the Sony WH-1000X M2 not only performs better, but gives you far more listening options than any of its competitors. Les saken

87
CNET (2018)

Sony's WH-1000XM2 may not be quite as comfortable as Bose's QuietComfort 35 II, but in some respects it's a superior headphone. Les saken

87
The Verge (2017)

Imperfect best Les saken

83
DinSide (2017)

Den beste støydempingen har blitt enda litt bedre Les saken

80
Tom's Guide (2018)

A notable upgrade from the original, the Sony WH-1000xM2 is an audio powerhouse with great sound and noise-cancelling performance. Les saken

75
PC Mag UK (2017)

The wireless, noise cancelling Sony WH-1000XM2 delivers strong audio performance that can be sculpted to taste using the free app. Les saken

75
Beyerdynamic Amiron Wireless

89/100

Beyerdynamic leverer med sin Amiron Wireless-modell testens desidert dyreste hodetelefoner. Til gjengjeld kan de skilte med hva Techradar erklærer som den beste lydkvaliteten du kan få med trådløse hodetelefoner. Faktisk er den identisk med og uten kabel og det er tydelig at dette er hodetelefoner beregnet på audiofile.

Selv om modellen er stor og klumpete er det ingenting å utsette på komforten, og man kan ha dem på i lange strekk av gangen, uten problemer.

Dessverre er ikke støydempingen eller mobilappen særlig imponerende. Noe som, sammen med prisen, trekker ned. Betjeningen via touchpad fungerer bra og at de har inkludert USB-C hjelper imidlertid på kvalitetsinntrykket. Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Nei
Batteritid: 30 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.2
Kodek: AAC, aptX, aptX HD, aptX LL, SBC
Vekt: 380 gram

Totalscore: 89/100

Basert på 10 tester. Pris fra 7 990,-

Pris fra 7 990,-

Stuff UK (2018)

Trust me, you’ll not be disappointed. Les saken

100
What Hi-Fi? (2018)

Beyerdynamic has made a pair of headphones that sound as good as they feel Les saken

100
TechRadar (2018)

The best-sounding wireless headphones you can buy Les saken

88

Vis alle tester (+5)

Soundguys (2018)

While the Beyerdynamic Amiron Wireless aren't perfect they're without a doubt one of the better sounding pairs of Bluetooth headphones you can get right now. Les saken

81
Lyd & Bilde (2018)

Amiron Wireless er den dyreste – og beste – vi har testet. Les saken (krever medlemskap)

80
Sony WH-H900N h.ear on 2

85/100

Det er ikke bare Sonys flaggskip som viser seg frem. 1000XM2s lillebror H900N utmerker seg også med en lydkvalitet som er nesten på samme nivå som storebror og en god støydemping. Støydempingen sliter dog noe mer med vind enn storebror.

Til tross for at hodetelefonene er noe store og tunge gjør det ikke noe ettersom komforten er såpass god.

Med god batteritid og med samme type touchpanel til styring viser modellen mange likhetstrekk til storebroren. Hodetelefonene er også utstyrt med flere støydempingsmoduser, men disse må byttes gjennom mobilappen.

Skulle du gå tom for strøm kan modellen brukes med kabel og lydkvaliteten er nesten like god uten støydemping som med. Hodetelefonene imponerer faktisk såpass mye at Which i sin test kommenterer at kun storebror 1000XM2 er bedre.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 28 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.1, NFC
Kodek: AAC, aptX, aptX HD, LDAC, SBC
Vekt: 290 gram

Totalscore: 85/100

Basert på 6 tester.

Lyd & Bilde (2019)

En lavere pris gjør at den ellers påkostede h.ear One 2 plutselig er et virkelig kupp. Les saken

100
Tek.no (2018)

Langt billigere lillebror Les saken

83

Vis alle tester (+1)

Bose Quietcomfort 35 II

84/100

Den nyeste utgaven av det anerkjente flaggskipet fra Bose leverer som forventet imponerende støydemping, selv om de nå har begynt å tape terreng. Sammenlignet med forløperen Quietcomfort 35 er det i praksis lite som har endret seg, men det store trekkplasteret er integrasjonen av Google Assistant. I tillegg til stemmeaktivering via hodetelefonene inkluderer denne integrasjonen en dedikert knapp til aktivering. En praktisk funksjon med denne funksjonaliteten er at du kan få lest varslene dine uten å måtte ta opp telefonen.

Bose har fortsatt ikke fått inn noen form for automatisk pause i musikken om man tar dem av seg, og det er heller ikke noen måte å “åpne” for omgivelsene. Det de har fått på plass i tillegg til “assistent-knapp” er manuell kontroll av støydempingen. Den kan skrus av, settes på medium eller maks.

Til tross for at flere blir litt skuffet av manglende revolusjonerende nyheter erkjenner de fleste at støydempingen gjør at hodetelefonene fortsatt er blant de beste i klassen. Techradar kommenterer blant annet på hvordan støykanselleringen fjerner “alt”.

Til tross for at støydempingen og komforten til hodetelefonene får skryt er det ikke alt modellen for like mye skryt for. Lydkvaliteten uten støydemping aktivert er rett og slett elendig ifølge Wired. PCmag på si side kommenterer at modellen er de beste hodetelefonene du får tak i.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 20 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.1, NFC
Kodek: AAC, SBC
Vekt: 235 gram

Totalscore: 84/100

Basert på 23 tester. Pris fra 269,-

Pris fra 269,-

Expert Reviews (2019)

Still stupendous, now with added Google Assistant goodness Les saken

100
Make Use Of (2017)

For those who already took the plunge with the QC35s, the incremental update may not be worth the money. Les saken

89
Tek.no (2017)

ose QC35 II er fortsatt blant de beste alternativene i sin klasse Les saken

89

Vis alle tester (+18)

Pocket-lint (2018)

Superb noise-cancelling headphones with added smarts Les saken

88
Trusted Reviews (2018)

Bose headphones are the ones to beat when it comes to noise cancellation, this remains the case with the QuietComfort 35 II Les saken

88
Tech Advisor (2017)

It’s not worth the upgrade for first-gen owners, but we’d recommend the Bose QC35 II headphones to anyone looking. They are the best all-round wireless headphones money can buy. Les saken

88
Tom's Guide (2018)

The Bose QuietComfort 35 II keeps the excellent active noise-cancelling technology and crystal-clear audio quality and adds a dedicated Google Assistant button. Les saken

88
PC Mag (2017)

Now with Google Assistant, Bose's latest pair of QuietComfort headphones, the QC35 II, is the best pair of wireless noise-canceling headphones you can buy. Les saken

88
CNET (2018)

The already excellent Bose QuietComfort 35 II gets a touch better Les saken

87
TechGearLab (2017)

Top of the line headphones that offer everything you could want Les saken

86
Soundguys (2018)

If you were already going to buy the QC35's, there's really no reason not to get these. Les saken

84
M3 (2018)

Fortfarande grymt bra Les saken

78
Wired USA (2017)

Still a killer travel headphone. Les saken

78
Mobil (2017)

Inte mycket är nytt i Boses nya version av sin storsäljare, och det behöver det kanske inte heller vara. Les saken

78
Digital Trends (2019)

They aren't Bose's best anymore, but the QC 35 II are a smarter buy than ever. Les saken

75
What Hi-Fi? (2019)

Impressive noise-cancelling smart-headphones that are great on-the-go Les saken

75
TechRadar (2018)

The Bose QC35 II shows why the company is so popular amongst travelers with class-leading noise cancellation and balanced sound. Les saken

75
Which? (2018)

Not quite up to Bose's high standards Les saken (krever medlemskap)

61
Bang & Olufsen Beoplay H9i

83/100

Den nyeste utgaven av Bang & Olufsens støykansellerende flaggskip imponerer mer enn forløperen H8i. Hodetelefonene får skryt for å ha god lyd, sitte godt på hodet, vare lenge på en lading og være særdeles pene.

De har imidlertid ikke truffet blink med alt. Prisen er fortsatt i drøyeste laget, touch-betjeningen fungerer ikke optimalt, appen tilbyr lite og nærhetssensoren er alt for sensitiv.

De kan brukes med kabel om man går tom for strøm og er til tross for den stive prisen et utmerket headset. Konkurrentene er bare bedre.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 16 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.2
Kodek: AAC, aptX, SBC
Vekt: 285 gram

Totalscore: 83/100

Basert på 11 tester. Pris fra 1 876,-

Pris fra 1 876,-

Lyd & Bilde (2018)

Designen er stram og lekker, passformen god, og viktigst av alt, de spiller utrolig godt. Les saken (krever medlemskap)

100
Tek.no (2018)

B&O Play viser at de fortsatt hører hjemme i toppen med H9i. Les saken

94
Trusted Reviews (2018)

The most gorgeous wireless headphones you can buy. Les saken

88

Vis alle tester (+6)

TechHive (2019)

The Beoplay H9 marry exquisite design, premium materials, good active noise cancelling, and B&O's signature sound to deliver a flagship headphone worthy of the Danish company's audiophile pedigreee. Les saken

88
Pocket-lint (2018)

B&O Play H9i represents the best in Bluetooth over-ear headphones. If you can accept paying so much for that pleasure. Les saken

88
DinSide (2019)

Spiller usedvanlig pent, men prisen blir i overkant kontra konkurrentene. Les saken

80
M3 (2018)

Lyxlurar i uppdaterad version – mer än bara snygg yta Les saken

78
PC Mag (2018)

Excellent audio quality in a luxurious design, but you can get better noise cancellation for less. Les saken

63
Bowers & Wilkins PX

82/100

Bowers & Wilkins PX skaper stor uenighet blant testere og tilbakemeldingene strekker seg fra hyllest til skuffelse. For eksempel sier både Trusted Reviews og The Verge at særlig lydkvaliteten er det store trekkplasteret med hodetelefonene og førstnevnte peker på modellen som rett valg for alle audiofile. Which på sin side kommenterer at lyden ikke er mer enn middelmådig og får støtte fra Tek som heller ikke lar seg begeistre. Man får imidlertid mulighet til å justere lydbildet noe selv via en mobilapp.

Tar man av hodetelefonene stopper avspillingen automatisk og kan brukes med kabel om batteriet går tomt. I tillegg er de komfortable å ha på i lange perioder.

Støydempingen er det andre aspektet hvor testene virkelig ikke er enige. Flere kommenterer at den kunne vært bedre og påvirker lydkvaliteten til det verre, mens for eksempel The Verge erklærer at de gir den beste lyden blant støydempende hodetelefoner. Tek sidestiller modellen med støydempingen man finner i Quietcomfort 35 II.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 22 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.1
Kodek: AAC, aptX HD, SBC
Vekt: 335 gram

Totalscore: 82/100

Basert på 27 tester. Pris fra 3 998,-

Pris fra 3 998,-

Trusted Reviews (2017)

The finest wireless, noise-cancelling headphones you can buy. Les saken

100
Pocket-lint (2017)

ANC and audiophile talents combine in these knock-out over-ears Les saken

100
Daily Express (2018)

If you’re after a pair of top quality Bluetooth wireless headphones then the PX should be top of your list. Les saken

100
M3 (2018)

Bowers & Wilkins modell PX levererar över hela registret och bjuder på avancerad brusreducering. Les saken

100
What Hi-Fi? (2017)

Bowers & Wilkins' first noise-cancelling headphones are the real deal. Les saken

100

Vis alle tester (+22)

The Verge (2017)

These headphones have no right to sound as good as they do while being as practical as they are Les saken

89
Alt Om Data (2018)

B&W vinder testen på kombination af flot lyd, aktiv støjdæmpning og trådløs overførsel Les saken

88
Tech Advisor (2017)

By incorporating elements of the outstanding P9 Signature headphones in a compact and portable design, the PX are the best sounding wireless headphones we’ve ever heard. Les saken

88
Tek.no (2017)

B&W har en totalpakke som er lett å like. Les saken

83
DinSide (2017)

Britenes første hodesett med trådløs støydemping låter rett og slett knallbra. Les saken

80
Lyd & Bilde (2017)

B&W PX er en vellykket luksus-hodetelefon med aktiv støyreduksjon. Les saken

80
CNET (2017)

Although not quite as strong as some competitors, the Bowers & Wilkins PX still ranks among the top wireless noise-canceling headphones available right now. Les saken

78
Digital Trends (2018)

Bowers and Wilkins’ sexy PX headphones are an impressive, feature-packed first entry into noise-canceling cans. Les saken

78
TechHive (2017)

B&W’s first noise-cancelling headphones sound so good that you’ll happily to live with their quirks. Les saken

75
TechRadar (2017)

An impressive first noise-cancelling effort Les saken

75
Tom's Guide (2018)

High Tech for a High Price Les saken

75
Expert Reviews (2017)

A stylish, understated alternative to Bose Les saken

75
PC Mag (2017)

The Bowers & Wilkins PX wireless headphones are a rare misfire from the iconic audio company, with buggy operation and audio performance that changes when the noise cancellation is enabled. Les saken

38
Sennheiser Momentum Wireless

80/100

Kjært barn har mange navn og Sennheiser Momentum Wireless kan også finnes under navnet Momentum Wireless 2.0 og HD1.

Modellen ble lansert allerede i 2015 og har ikke endret seg siden dette, men klarer forsatt å hevde seg i konkurranse med nyere modeller. Et kompromiss man må akseptere om man velger disse hodetelefonene er at man ikke vil få de nyeste smartfunksjonene.

Det man får er rett og slett en god lydopplevelse kombinert med bra batterilevetid og en effektiv lydkansellering. Lyd & Bilde kommenterte faktisk at kun Bose QuietComfort 25 var bedre på støydemping ved lansering. De er dermed godt egnet til reise, på kontoret eller bare for å ha det litt stille.

Hodetelefonene er dessuten sammenleggbare og kan brukes med kabel om batteriet har gått tom.

Lyden er god, men lydbildet er ikke nøytralt så lydpurister vil nok kunne rynke på nesen. Komforten er høy og man kan ha dem på i lange strekk om gangen uten at man blir plaget av det.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 22 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.0, NFC
Kodek: aptX, SBC
Vekt: 265 gram

Totalscore: 80/100

Basert på 24 tester. Pris fra 3 149,-

Pris fra 3 149,-

Stuff UK (2016)

These expensive headphones are well worth the cash Les saken

100
What Hi-Fi? (2015)

These headphones look stylish, offer great functionality and sound superb Les saken

100
ITavisen (2016)

Dette er de eneste hodetelefonene du trenger Les saken

100
T3 Magazine (2015)

The best over-ear headphones have just got better. Our wallet is in for a shock Les saken

100
Soundguys (2015)

The Sennheiser MOMENTUM Wireless adds Bluetooth connectivity to a great pair of headphones and gets even better in the process. Les saken

91

Vis alle tester (+19)

Headphone Review (2017)

Sennheiser knows what it’s doing, and that shows with the Sennheiser HD 1 Wireless over-ear headphones. Les saken

89
TechRadar (2015)

These no-holds-barred wireless headphones are oozing with positive qualities Les saken

88
Trusted Reviews (2018)

Not the latest wireless and noise-cancelling headphones – but still fantastic. Les saken

88
CNET (2016)

While it may be a bit overpriced, the Momentum 2.0 Wireless is an excellent and well-designed Bluetooth headphone with active noise-cancellation that also offers strong wired performance. Les saken

82
Lyd & Bilde (2015)

Lydkvalitet og støydemping i skjønn forening Les saken

80
Tek.no (2016)

Du får i både pose og sekk – men det koster å være kar Les saken

78
M3 (2016)

Vi har få, om ens några, klagomål på Sennheiser Momentum. Les saken

78
Digital Trends (2017)

With stylish good looks and premium performance, the HD1 Wireless are further proof that Sennheiser is the leader of the headphone pack. Les saken

78
DigitalVersus (2015)

Offering greater comfort, exceptional sound and a very effective active noise cancellation function Les saken

75
Tom's Guide (2015)

The Sennheiser Momentum Wireless headphones offer clear, rich audio and long battery life, but at a very premium price. Les saken

75
Pocket-lint (2015)

Ultra comfort, rumbling bass, ample volume, on-device controls and decent sound Les saken

75
Expert Reviews (2016)

Serious sound, serious money Les saken

75
PC Mag (2015)

Bluetooth headphones with active noise cancellation and a sculpted, bass-forward sound signature Les saken

75
PC World Australia (2015)

Expensive and noise cancellation could be better Les saken

50
Aftonbladet (2016)

Sitter bra på huvudet och dämpar bra. Les saken

50
Nuraphone

80/100

Testens mest unike hodetelefoner er signert Nuraphone. Med den unike løsningen med å ha øreplugger i øreklokkene og kartlegging av din unike hørsel lover hodetelefonene å gi en personifisert, og dermed best mulig lydbilde. Dette gjør også at prisen er tilsvarende høy.

Hodetelefonene har også med en firmware oppdatering blitt utstyrt med en modus slik at du kan lytte til omgivelser samt en liten grad av lydkansellering, som får kritikk for å fungere dårlig. Den passive støyisoleringen gjør dog at dette ikke er et stort problem.

Den største innvendingen er at flere testere ikke blir komfortable med ørepropp-løsningen. Hodetelefonene er avanserte og gir stor grad av tilpasningsmuligheter, selv om betjeningen ikke har den mest elegante løsningen. Tar du av hodetelefonene stopper dessuten musikken automatisk.

Et potensielt problem er at de ikke kan brukes når batteriet er tomt, men batteritiden er til gjengjeld god. Passformen gjør at hodetelefonene blir ukomfortable i lengden.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 20 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.0
Kodek: aptX HD
Vekt: 329 gram

Totalscore: 80/100

Basert på 16 tester. Pris fra 4 299,-

Pris fra 4 299,-

Make Use Of (2018)

Fully personalized sound, premium build quality, and loaded with cutting edge technology the Nuraphone may change the way you see audio Les saken

100
PC Mag (2018)

While a bit idiosyncratic in its design, the Nuraphone is an undeniably impressive piece of technology and one of the best headsets of 2018, as long as you only use it for music and not much else. Les saken

88
Lyd & Bilde (2018)

Nuraphone tilpasser lyden til akkurat din hørsel. De kan også sparke fra med sjuke mengder bass. Les saken (krever medlemskap)

80

Vis alle tester (+11)

DinSide (2018)

Aldri har det vært så gøy å høre musikk. Les saken

80
Wired USA (2018)

These headphones feel strange to wear, but their customized audio reigns supreme. Les saken

78
Tek.no (2018)

Nuraphone er en teknologipakke uten like. Les saken

78
TechRadar (2018)

Cutting edge and feature packed Les saken

75
Tom's Guide (2018)

Your ears won’t be the same again, after using Nuraphone. But that’s a very good thing. Les saken

75
Trusted Reviews (2018)

The Nuraphone feature sci-fi tech, tuning the sound to suit your ears. Les saken

75
Tech Advisor (2018)

We were a bit suspicious about the claims made by Nura and its technology but the Nuraphones offer incredible personal sound that has to be heard to be believed Les saken

75
Expert Reviews (2018)

Brilliantly clever headphones Les saken

75
Alphr (2018)

The Nuraphone is a unique product and one that, incredibly, actually seems to achieve its aims. Les saken

75
Pocket-lint (2018)

Clever, unique, brilliant... and totally weird Les saken

75
Urbanista Seattle

80/100

God lyd, høy komfort og god passform er Urbanista Seattle et godt alternativ til dem som vil ha et par gode hodetelefoner uten å betale for mye.

Med en enkel, men velfungerende konstruksjon sitter hodetelefonene godt på hodet og er i tillegg sammenleggbare. Om du skulle gå tom for strøm kan de dessuten brukes med kabel. Med tanke på prisen er det lite som trekker ned, men Touch-kontrollen fungerer ikke helt optimalt og det er ikke funnet plass til kodekstøtte som aptX.

Produktspesifikasjoner
Type: On-ear
Aktiv støydemping: Nei
Batteritid: 12 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.1
Kodek:
Vekt: 172 gram

Totalscore: 80/100

Basert på 8 tester.

Lyd & Bilde (2017)

Under det kule ytret gjemmer det seg et par raffinerte hodetelefoner med overraskende lyd. Les saken (krever medlemskap)

100
What Hi-Fi? (2017)

One of the best-sounding pairs of style-orientated headphones you’ll find at this price Les saken

100
Stuff UK (2017)

Bags of style and fantastic sound quality at the right price - these Urbanistas are an absolute steal Les saken

100
Trusted Reviews (2017)

One of the best set of sub-£100 wireless headphones out there. Les saken

88
Pocket-lint (2017)

An affordable on-ear ace Les saken

88

Vis alle tester (+3)

Tech Advisor (2017)

The design is simplistic and attractive and would be a hit with the fashion-conscious, but there are downsides too; namely comfort and temperamental touch-based media controls. Les saken

63
Aftonbladet (2016)

Billiga men bra skulle man kunna sammanfatta de här lurararna från Urbanista. Les saken (krever medlemskap)

50
AKG N60 NC BT

79/100

Med raffinert lyd, kompakte og lav vekt gjør disse hodetelefonene fra AKG en god figur. Dessverre er ikke on-ear passformen særlig god og de er ubehagelige å ha på i lengden. Dette kan fort bli et irritasjonsmoment på reise og kanskje særlig lange flyturer. Da vil man jo tross alt gjerne ha dem på i lengre strekk av gangen.

De er riktignok enkle å ha med på farten, men passer da altså best til kortere turer. Det er også fint at man kan bruke dem med kabel om man skulle gå tom for strøm, men med relativt god batterilevetid burde det ikke være et stort problem.

Produktspesifikasjoner
Type: On-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 15 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.0
Kodek: AAC, aptX
Vekt: 200 gram

Totalscore: 79/100

Basert på 17 tester.

Alphr (2016)

Effective noise cancellation and top sound quality, AKG’s on-ear headphones are exceptionally good Les saken

100
What Hi-Fi? (2017)

Compact wireless noise-cancellers with superb sound quality Les saken

100
Trusted Reviews (2017)

AKG N60 NC Wireless offer a fun and enthusiastic sound – all without wires. Les saken

88
Good Housekeeping UK (2017)

With noise-cancelling technology and great sound, there's not a lot else you could ask for from a pair of wireless on-ear headphones! Les saken

88
TechRadar (2017)

Wireless noise-cancellation from the mid-range master Les saken

88

Vis alle tester (+12)

Headphone Review (2017)

We would argue that as far as Bluetooth on-ear headphones with ANC go, you can’t do better than these headphones. Les saken

86
Soundguys (2018)

If you're looking for a set of budget active noise-canceling headphones that are actually up to the task, AKG's N60 NC Wireless will get you where you need to go. Les saken

78
CNET (2017)

Although they may not be quite as good as full-size offerings from Bose and Sony, the on-ear AKG N60NC are arguably the best compact wireless noise-canceling headphones. Les saken

76
TechHive (2017)

AKG’s N60NC Wireless noise-cancelling wireless headphones deliver clear sound and good noise cancellation in a compact package that's great for travel. Les saken

75
Pocket-lint (2017)

A solid headphone choice for travellers. Les saken

75
PC Mag (2017)

Strong noise cancellation and wonderful Bluetooth audio in a comfortable design. Les saken

75
Daily Express (2017)

AKG has created a top pair of Bluetooth cans and, despite our niggles, you really won’t be disappointed if you decide to treat yourself to the N60 Wireless. Les saken

75
Which? (2017)

Stylish headphones with impressive sound quality Les saken (krever medlemskap)

73
M3 (2018)

Klipper trådarna, och gör det med bravur Les saken

63
Mobil (2017)

Det finns inte mycket att klaga på med dessa brusreducerande lurar, utom att det finns betydligt bättre. Les saken

56
V-Moda Crossfade 2 Wireless

79/100

Med et ganske særegent design skiller Crossfade 2 Wireless fra V-MODA seg ut i mengden. I praksis er det imidlertid ikke noe som gjør at headsettet skiller seg ut i verken utpreget positiv eller negativ forstand. The Verge konkluderer like godt med å si at hodetelefonene er gode på det meste, men ikke best i noe.

Dette innebærer god komfort, god lydkvalitet (ikke for lydpurister) og hodetelefoner som tåler en trøkk. De har imidlertid ikke aktiv støydemping og får kritikk for noe tilkoblingsproblemer. Kan brukes med kabel med tomt batteri.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Nei
Batteritid: 14 timer
Tilkobling: Bluetooth
Kodek: aptX
Vekt: 309 gram

Totalscore: 79/100

Basert på 13 tester.

Pocket-lint (2017)

Ace sound and comfort in a hardy industrial design Les saken

100
IGN (2018)

V-Moda's Crossfade Wireless 2's high-quality build and versatile audio capabilities are worth its high price. Les saken

90
TechHive (2017)

The Crossfade 2 Wireless keeps the same style and customization options of the original while delivering an upgraded sound that will please audiophiles. Les saken

88
Soundguys (2017)

Premium Bluetooth for your premium soul. Les saken

87
Reviewed (2017)

V-Moda's new wireless over-ears sound good but don't live up to their price Les saken

84

Vis alle tester (+8)

CNET (2017)

V-Moda takes its Bluetooth headphone to the next level Les saken

83
Digital Trends (2017)

V-Moda’s Crossfade 2 wireless is an impressive second act that should easily appeal to style-minded bass heads. Les saken

78
PC Mag UK (2018)

The stylish V-Moda Crossfade 2 Wireless headphones deliver an ideal balance between lows and highs for a premium price. Les saken

75
Trusted Reviews (2018)

High-quality, fun headphones for those for whom active noise cancellation isn’t a priority. Les saken

75
The Verge (2017)

The best at nothing, but great at most things Les saken

72
AndroidPIT (2018)

High-quality sound Les saken

63
TechRadar (2017)

Stylish and fun-sounding headphones that are just outside our budget Les saken

63
Audio Technica ATH-M50xBT

79/100

Audio-Technica har endelig konvertert folkefavoritten ATH-M50 til å bli trådløse med sin siste oppdatering og gjør en god jobb med det. The Verge går så langt at de kommenterer at dette er de trådløse hodetelefonene å gå for dersom du er opptatt av lydkvalitet. Deres eneste ankepunkt er komforten. Lyd & Bilde lar seg imidlertid ikke begeistret over lyden og kommenterer at det låter betraktelig tammere uten kabel. Det er ikke aktiv støykansellering, men den passive støydempingen gjør en god jobb av å dempe støy. Techradar kommenterer at modellen er blant de beste på lyd til prisen.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Nei
Batteritid: 40 timer
Tilkobling: Bluetooth 5.0
Kodek: AAC, aptX, SBC
Vekt: 310 gram

Totalscore: 79/100

Basert på 11 tester. Pris fra 2 669,-

Pris fra 2 669,-

Stuff UK (2018)

An undemonstrative exterior concealing really enthusiastic sound - these Audio-Technicas are not to be taken at face value Les saken

100
TechRadar (2018)

If you’re looking for professional sounding over-ears on a budget, these could be the perfect pair for you. Les saken

88
Trusted Reviews (2018)

Top sound quality and reliable wireless performance at the right price Les saken

88
Tek.no (2019)

Kanskje de best-låtende hodetelefonene i denne prisklassen. Les saken

83
What Hi-Fi? (2019)

Impressive headphones now with added Bluetooth Les saken

75

Vis alle tester (+6)

Daily Express (2018)

Despite these niggles, it’s really hard to deny just how good they sound for the price. Les saken

75
Expert Reviews (2018)

Audio-Technica’s new ATH-M50xBT are a resounding success. Les saken

75
Tom's Guide (2018)

The Audio-Technica ATH-50xBT maintains the phenomenal sound and sturdy design of the original, while adding Bluetooth into the mix. Les saken

75
The Verge (2018)

If sound quality is your priority, these are the wireless headphones for you Les saken

72
Lyd & Bilde (2018)

Hvis du egentlig ønsker deg en ATH-M50x, kan du vurdere å betale litt ekstra for den trådløse. Men skal du først og fremst bruke den trådløst, er det ingenting enestående med denne. Les saken (krever medlemskap)

60
AKG N700NC

77/100

AKGs flaggskip tar opp kampen med Bose og Sony om tronen av støydemping, men når ikke helt opp til sine selverklærte konkurrenter.

Hodetelefonene er i god byggekvalitet og føles solide i tillegg til å være behagelige å ha på. På toppen av dette kommer god lydkvalitet og relativt god støydemping. Batterilevetid er dessuten også bra.

Hodetelefonene gjør altså et godt inntrykk, men sammenlignet med flaggskipene fra Bose og Sony når de ikke opp. Det er verken like behagelig, like god støydemping eller like god lyd. Det gjenstår med andre ord fortsatt en del for å bli et reelt alternativ, særlig med tanke på prisen.

På pluss siden er det gode muligheter for tilpassing av lydinnstillingene via appen. Dessverre er betjeningen vanskelig å få kontroll på, noe som bidrar til følelsen av at det mangler noe for å nå helt opp.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 20 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.2
Kodek: SBC
Vekt: 261 gram

Totalscore: 77/100

Basert på 6 tester.

TechHive (2018)

AKG’s N700NC Wireless headphones deliver an array of noise-cancelling features, but musical reproduction is where these cans really shine. Les saken

88
CNET (2018)

Serious audio chops to compete with Sony and Bose Les saken

79
Digital Trends (2018)

AKG’s gorgeous N700NC headphones stand tall with the best in the business. Les saken

78
What Hi-Fi? (2018)

Likeable premium Bluetooth noise-cancelling headphones Les saken

75

Vis alle tester (+1)

Tom's Guide (2019)

The AKG N700NC has the sound quality and noise cancellation of a top-tier headphone, but it needs more to compete against Bose and Sony. Les saken

63
Marshall Mid ANC

76/100

Disse støydempende hodetelefonene fra Marshall gjør en god figur og imponerer blant annet PCmag som hevder at du ikke finner bedre trådløse hodetelefoner med støydemping til den prisen.

Hodetelefonene leverer god lyd selv om lydbildet ikke er for purister. Betjeningen imponerer da den er blant de enklere løsningene med en fysisk “joystick” som er lettere å mestre. At de kan brukes med kabel med tomt batteri er også praktisk, selv om 30 timers batteritid burde holde til det meste. Kabelinngangen kan også brukes til å dele musikk til andre hodetelefoner.

De fleste kommentere på at de er behagelige å bruke, selv om de klemmer noe på ørene. Techradar på sin side kaller de dermed ukomfortable å bruke. Det er solid byggekvalitet og selv om Lyd & Bilde savner den dominerende “rockelyden” andre Marshall-modeller kan skilte med, kommenterer Digital Trends på at de er gode på rock.

Produktspesifikasjoner
Type: On-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 30 timer
Tilkobling: Bluetooth
Kodek: aptX
Vekt: 208 gram

Totalscore: 76/100

Basert på 13 tester.

The Guardian UK (2017)

Simple rock-styling, good controls, excellent battery life and great sound, make these relatively compact on-ear wireless headphones worth a listen Les saken

100
PC Mag (2018)

You won't find better noise-canceling Bluetooth headphones under $300 than the Marshall Mid ANC. Les saken

88
Lyd & Bilde (2017)

Mid beholder den tøffe lærjakken på, men har blitt snillere på innsiden. Les saken

80
Digital Trends (2018)

The Marshall Mid A.N.C. are the perfect headphones for the travelling rocker. Les saken

78

Vis alle tester (+8)

CNET (2018)

While it needs come down in price, Marshall's Mid ANC delivers strong performance in a compact design. Les saken

76
Pocket-lint (2018)

Classic rock style meets modern noise-cancelling tech Les saken

75
Mobil (2018)

Marshall Headphones första brusreducerande lurar kanske inte är de mest prisvärda, men de levererar i ljud och design. Les saken

67
M3 (2018)

Aktiv brusreducering är en välkommen funktion även om den inte övertygar. Les saken

67
Trusted Reviews (2018)

Satisfying rocker headphones – just a little off the best at the price – for sound and noise-cancellation. Les saken

63
TechRadar (2018)

We loved the Mid ANC for its styling and punchy sound, but were let down by its lack of detail, annoying ANC switch and squeaky hinges. Les saken

63
Beats Studio3 Wireless

74/100

Selv om hodetelefonene fra Beats fører meg seg en ide om at de har et begrenset bruksområde er ikke det tilfellet og flere av testene kommenterer på de blir positivt overrasket.

Hodetelefonene er store og kan ikke foldes sammen, men de er komfortable å ha på, selv om det er noe uenigheter om hvor komfortable de faktisk er. Støydempingen er god, om ikke best, og lyden blir heller ikke nevneverdig påvirket av støydempingen.

De kan ikke brukes med kabel på tomt batteri og føles noe billige på grunn av plast-konstruksjonen, men er tilsynelatende solide. Heldigvis får man tre timer lyttetid på bare 10 minutter lading. The Verge slår fast at hodetelefonene er gode for dem som har Apple enheter, men ikke mer enn middelmådig lydkvalitet på Android trekker ned.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 22 timer
Tilkobling: Bluetooth, W1
Kodek:AAC
Vekt: 260 gram

Totalscore: 74/100

Basert på 31 tester. Pris fra 2 499,-

Pris fra 2 499,-

Pocket-lint (2017)

Smart sounding, ultra long-lasting headphones Les saken

100
Macworld (2018)

Editors' choice Les saken

88
Good Housekeeping UK (2018)

A solid pair of wireless on-ear headphones. Les saken

88

Vis alle tester (+26)

Headphone Review (2017)

Massive battery life Les saken

84
ZDNet (2017)

Easy setup, exceptional battery life, and superb noise cancellation Les saken

83
DinSide (2018)

Beats Studio3 Wireless er vel verdt å vurdere om du har lyst på nye hodetelefoner. Også om du rynker på nesa når du ser b-logoen. Les saken

80
Tek.no (2017)

Et vel gjennomført produkt fra Beats by Dr.Dre Les saken

78
CNET (2018)

Beats' best headphone looks the same, performs better Les saken

78
Wired USA (2018)

Beats catches flak from audiophiles, but there’s a lot to love about its Studio3s. Les saken

78
Stuff UK (2017)

Improved noise cancelling makes this the best pair of over-ear cans for iPhone owners - and they’re pretty damn good for the rest of us too Les saken

75
Alphr (2017)

A perfectly decent pair of wireless, noise-cancelling headphones, but they’re not the best you can buy Les saken

75
Daily Express (2017)

Fabulous but not flawless Les saken

75
TechRadar (2017)

Great functionality let down by so-so sound Les saken

75
Expert Reviews (2017)

Beats' Studio 3 Wireless are easy to pair with Apple devices, but other headphones offer superior sound quality Les saken

75
PC Mag (2017)

The Beats Studio3 Wireless headphones combine quality Bluetooth audio and above-average noise cancellation. Les saken

75
The Verge (2017)

Great for Apple users, mediocre for everyone else Les saken

67
TechGearLab (2018)

If you really prefer the Beats styling we doubt you'll be disappointed by how the headphones perform, just know that your $350 could fetch significantly better sound quality, noise isolation, and comfort in the Bose QuietComfort 35 II. Les saken

65
Soundguys (2018)

Great gadget, bad headphones Les saken

64
Tom's Guide (2018)

Beats Studio3 Wireless Headphones offer a comfortable fit, decent active noise cancellation and clean, though a sometimes overly processed, sound profile. Les saken

63
Trusted Reviews (2018)

Pretty good… for Apple users. Les saken

63
What Hi-Fi? (2018)

These headphones push the boundaries of wireless headphone technology, but not sound quality Les saken

50
AndroidPIT (2018)

Very good active noise suppression Les saken

50
Marshall Monitor Bluetooth

74/100

Marshall får særlig skryt for lydkvaliteten til prisen, selv om den ikke er egnet for lydpurister som er ute etter nøytral lyd. Byggekvaliteten er solid og gir kvalitetsfølelse. At øreklokkene kanskje er i minste laget for enkelte og spørsmål rundt komforten i lengden trekker imidlertid noe ned.

Til tross for at det ikke er aktiv støykansellering er den passive lydisoleringen god. At man kan bruke kabelen i passiv modus om man skulle gå tom for strøm er praktisk, selv om lang batteritid vil undergrave behovet for dette. Den intuitive betjeningen og mulighet for å dele musikk via kabel til andre hodetelefoner trekker også opp.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Nei
Batteritid: 30 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.0
Kodek: aptX
Vekt: 250 gram

Totalscore: 74/100

Basert på 11 tester. Pris fra 2 462,-

Pris fra 2 462,-

Vis alle tester (+6)

Trusted Reviews (2017)

With an iconic design and quality overall sound, the Monitor Bluetooth are impressive headphones for their price, though the lack of bass and slightly too-crisp treble may put some off. Les saken

75
Mobil (2017)

De senaste trådlösa Marshall-lurarna låter inte illa, men är de värda prislappen? Les saken

67
TechRadar (2017)

It's just a shame that despite this long battery life they become uncomfortable after a couple of hours wear. Les saken

63
Jabra Move Wireless

73/100

Med god lyd og solid byggekvalitet og den overdrevent lave prisen imponerer Jabra Move de fleste som tester dem. De er ikke de beste på noen områder, kanskje med unntak av pris, men gjør en imponerende innsats på det meste.

Lydbildet konkurrerer med modeller i langt høyere prisklasser, men mangler noe på fyld og varme ifølge Tek. Tung og dyp bass må du også se etter andre steder selv om Lyd & Bilde kommenterer på en bra bassgjengivelse.

Komforten er ikke den beste og de klemmer litt mye, men er ikke beregnet for flyturer og lignende uansett så dette er ikke et stort problem. Et større problem er potensielt den lave batterilevetiden på kun 8 timer. Heldigvis kan man bruke dem med kabel om batteriet er tomt.

De kan ikke foldes sammen, men takket være den solide byggekvaliteten tåler de en trøkk.Prisen tatt i betraktning er Jabra Move et veldig bra valg for dem som vil ha god lyd uten å knuse sparegrisen.

Produktspesifikasjoner
Type: On-ear
Aktiv støydemping: Nei
Batteritid: 8 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.0
Kodek: -
Vekt: 150 gram

Totalscore: 73/100

Basert på 15 tester.

Tek.no (2016)

Rett og slett fenomenalt god valuta for hodetelefonpengene dine. Les saken

89
TechRadar (2015)

Jabra's bet on this set of wireless headphones with an exciting design and strong performance for a killer price comes through big time. Les saken

88

Vis alle tester (+10)

PC Mag UK (2014)

For a affordable price, the comfortable Jabra Wireless headphone pair delivers solid Bluetooth audio that will appeal to bass lovers. Les saken

75
What Hi-Fi? (2017)

If you're on a tight budget, these are a good buy. Les saken

75
Alt Om Data (2016)

Du får høj kvalitet for pengene med denne dansker. Les saken

75
Mobil (2014)

Jabra bantar sine bästa hörlurar till ett ganska vettigt budgetpaket. Les saken

72
Tom's Guide (2015)

The Jabra Move Wireless Headphones offer accurate audio in a colorful design for a wallet-friendly price. Les saken

63
Marshall Major II Bluetooth

73/100

Med fyldig og detaljert lyd gjør lar flere av testerne seg imponere over Marshall Major II Bluetooth. Legg til lang batterilevetid, at de er sammenleggbare og en god pris og du skjønner fort hvorfor.

Alt er imidlertid ikke perfekt med modellen da de er vel basstunge i lydbildet og dårlig egnet for lydpurister. Tek kommenterer blant annet på fraværet av AAC-støtte som gjør at de fungerer dårlig på iPhone og det at de klemmer vel hardt på ørene. Techradar kritiserer også hodetelefonene for lite tillitsvekkende byggekvalitet i plast. Det er verdt å merke seg at synet på komforten er delt og flere nevner komforten som et pluss.

Betjeningen er som på alle Marshall-modellene i testen intuitiv og brukervennlig. Den medfølgende kabelen kan brukes om du går tom for strøm og man kan dele musikk via samme kabel til andre hodetelefoner.

Produktspesifikasjoner
Type: On-ear
Aktiv støydemping: Nei
Batteritid: 30 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.0
Kodek: aptX
Vekt: 200 gram

Totalscore: 73/100

Basert på 10 tester. Pris fra 269,-

Pris fra 269,-

The Guardian UK (2016)

they last for ages and sound great too Les saken

100
Lyd & Bilde (2016)

Major II Bluetooth er et par velbygde og praktiske sammenleggbare, trådløse hodetelefoner. Les saken

80
Digital Trends (2016)

The Marshall Major II Wireless are best-in-class headphone – a slam dunk choice at this price. Les saken

78
M3 (2016)

Marshalls nya trådlösa lurar är bekväma och sitter bekvämt på huvudet, och de spelar fantastiskt länge på en laddning Les saken

78

Vis alle tester (+5)

TechRadar (2016)

Marshall has maintained the Major II's fun, bass-heavy sound signature in its wireless version, but its plastic build and noisy Bluetooth stop it from reaching the pinnacle of the audio equipment manufacturer's career. Les saken

63
PC Mag (2016)

The Marshall Major II Bluetooth headphones can be divisive, but are an ideal pair if you're a fan of the look and like your audio with a big bass response. Les saken

63
Tek.no (2017)

Marshall Major 2 er ikke så aller verst, selv om vi synes du finner bedre hodetelefoner om du har 1500 kroner å bruke. Bare ikke kjøp dem om du har iPhone. Les saken

56
Microsoft Surface Headphones

72/100

Med disse hodetelefonene tar Microsoft opp kampen med Bose og Sony og deres støydempende flaggskip og de føles, høres og ser ut som premium-hodetelefoner.

Med god lyd og god støykansellering og en pris som matcher huker de tilsynelatende alle kriterier. Betjeningen er dessuten særdeles god og flere av testene hyller den enkle og intuitive løsningen med roterende knapper på øreklokkene.

Hodetelefonene er dessuten utstyrt med smarte funksjoner som autostop om man tar dem av. Styrken på bluetooth-tilkoblingen høster også mye skryt, men batterilevetiden er til gjengjeld svak med tanke på pris og klassen hodetelefonene konkurrerer i.

Ikke alt med hodetelefonene imponerer like mye og de har blant annet en del å gå på med tanke på komfort da de klemmer en del og på lydbildet som er noe uraffinert. De er også store og er ikke sammenleggbare. Trusted Reviews konkluderer med at Microsoft har laget et ganske godt hodesett i sjiktet hvor “ganske godt” ikke er bra nok. Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 15 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.0
Kodek: -
Vekt: 231 gram

Totalscore: 72/100

Basert på 15 tester. Pris fra 3 877,-

Pris fra 3 877,-

Engadget (2018)

Gray on the outside because they’re gray on the inside. Les saken

79
Wired USA (2018)

Microsoft's first wireless headphones look, feel, and sound as premium as their price tag. Les saken

78
Wired UK (2018)

Superb, but not stylish Les saken

78
CNET (2018)

Microsoft Surface Headphones are almost great Les saken

77
Trusted Reviews (2019)

Much to admire, but Microsoft has delivered some pretty good headphones in a market where ‘pretty good’ isn’t quite good enough Les saken

75

Vis alle tester (+10)

TechRadar (2018)

Microsoft’s first crack at over-ear headphones is ultimately as impressive and stylish as all of Microsoft’s hardware. Les saken

75
Tech Advisor (2019)

They're a bit grey for our taste but the Surface Headphones are extremely comfortable and have handy features like touch controls and adjustable noise cancelling. Les saken

75
Tom's Guide (2018)

While they don't rise to the standard set by Bose and Sony, the Microsoft Surface Headphones are a pleasant surprise with solid sound and noise cancellation. Les saken

75
Pocket-lint (2019)

For a first try the Surface Headphones get a lot right. Les saken

75
Stuff UK (2018)

Surface Headphones demonstrate some impressive thinking, and sound a lot more colourful than they look Les saken

75
The Verge (2018)

Simple in look and sophisticated in function but suboptimal in practice Les saken

72
Which? (2019)

Exceptional Windows 10 headphones Les saken (krever medlemskap)

72
Expert Reviews (2019)

Microsoft’s noise-cancelling headphones have a sharp look and a fun sound signature, but audiophiles won’t be bowled over Les saken

50
The Guardian UK (2018)

Close but no cigar Les saken

50
Marshall Major III Bluetooth

72/100

Som forgjengeren er disse hodetelefonene fra Marshall sammenleggbare, behagelige å ha på, utstyrt med lang batterilevetid og intuitiv betjening. Lydkvaliteten er god, men splitter testerne ettersom lydbildet ikke er nøytralt, men bedre egnet for gitarmusikk og basstung musikk. Vil man høre på et bredt spekter av sjangre kommenterer Trusted Reviews at man finner bedre lyd med andre modeller, men Pocket Lint kommenterer at det er det beste man finner til prisen.

Kabel kan brukes når de har gått tom for strøm og man kan dele musikk via samme kabel til andre hodetelefoner og de får skryt for å være mer robuste enn forløperen.

Produktspesifikasjoner
Type: On-ear
Aktiv støydemping: Nei
Batteritid: 30 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.0
Kodek: aptX
Vekt: 178 gram

Totalscore: 72/100

Basert på 14 tester. Pris fra 269,-

Pris fra 269,-

The Guardian UK (2018)

The much-loved British brand has improved its wireless on-ear range, perfect for metal and hip-hop heads alike Les saken

100
Pocket-lint (2018)

These on-ear headphones turn it up to 11 Les saken

100
M3 (2018)

Här har vi ett par välsittande hörlurar som är superenkla att hantera och som numera låter riktigt bra över hela registret. Les saken

78

Vis alle tester (+9)

PC Mag (2018)

The Marshall Major III Bluetooth delivers solid audio performance in a comfortable design—but it enters a field crowded with strong options. Les saken

75
Mobil (2018)

Marshall Headphones uppdaterade storsäljare är bättre på allt, men konkurrensen är hård. Les saken

67
TechRadar (2018)

The Marshall Major IIIs are stylish rock-inspired on-ear headphones, with a well-balanced sound and a sturdy design. Les saken

63
Trusted Reviews (2018)

Great for those who love the sound of crunchy guitars, but you can find better sound and build quality. Les saken

63
Lyd & Bilde (2019)

Den imponerende lyden blir litt hvass og trettende i lengden. Og har du allerede et par Major II, er forskjellen for liten til å oppgradere. Les saken

60
Which? (2018)

Poor sound quality and comfort Les saken (krever medlemskap)

32
Bang & Olufsen Beoplay H8i

72/100

Beoplay H8i fra Bang & Olufsen gir bra lydkvalitet med dyp bass i kombinasjon med en god støydemping. Modellen er imidlertid i dyreste laget sammenlignet med konkurransen og hva du får til prisen med andre modeller.

Smart funksjonalitet som deaktiverer støydemping og musikk slik at du kan lytte til omgivelsene er inkludert. Med mobilappen kan du dessuten justere på lydbildet, selv om appen får kritikk for å tilby lite funksjonalitet.

PCmag kommenterer på at autostop-funksjonen når du tar hodetelefonene av deg er dårlig gjennomført og blir mer slitsom enn nyttig. Britiske Which lar seg heller ikke imponere verken lyd eller komfort. Det er altså ikke enighet om lydkvaliteten, men at de er overpriset, konkurrerende modeller tatt i betraktning er det konsensus om blant testerne.

Produktspesifikasjoner
Type: On-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 30 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.2
Kodek: AAC, aptX
Vekt: 215 gram

Totalscore: 72/100

Basert på 8 tester.

Engadget (2018)

While the B&O Play H8i on-ear headphones sound good and have impressive battery life, they could be even better with a few more notches of volume. Les saken

81
Trusted Reviews (2018)

For a refined and balanced sound with excellent active noise cancelling, the H8i certainly deliver. Les saken

75
TechRadar (2018)

Almost everything you'd want from a pair of wireless on-ear headphones Les saken

75
PC Mag (2018)

The on-ear B&O Play Beoplay H8i headphones deliver strong, balanced Bluetooth audio and solid noise cancellation for a high price. Les saken

75

Vis alle tester (+3)

Alt Om Data (2018)

Er det god lyd, du ønsker, så hænger pris og ydelse ikke sammen. Les saken

63
Which? (2018)

Poor comfort and very substandard sound quality make these a Don't Buy. Les saken (krever medlemskap)

43
Urbanista New York

72/100

Urbanista New York utmerker seg med hva Tek kaller et engasjerende lydbilde med fyldig bass. Til tross for plastkonstruksjonen føles ikke hodetelefonene billige og de sitter godt. Batterilevetiden er dessuten godkjent og de holder lenge nok til de fleste situasjoner.

Det stor ankepunktet med hodetelefonene er imidlertid støydempingen som ikke imponerer. Den produserer en hørbar lyd og klarer heller ikke å dempe omgivelse effektivt.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping:Ja
Batteritid: 16 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.1
Kodek: -
Vekt: 234 gram

Totalscore: 72/100

Basert på 6 tester. Pris fra 1 499,-

Pris fra 1 499,-

Good Housekeeping UK (2018)

They sound great and offer plenty of listening time from one charge. Les saken

87
Lyd & Bilde (2018)

Brukervennlige hodetelefoner med bra lydkvalitet, men støyreduseringen er et kompromiss. Les saken (krever medlemskap)

80
Trusted Reviews (2018)

The Urbanista New York are comfortable, smart-looking headphones offering powerful bass – but they could do with more treble and mid-range bite Les saken

75
Tek.no (2018)

Solid lyd, svak støydemping Les saken

72
Mobil (2018)

Urbanista New York är inte bra på allt, men för att skapa ett rum åt dig själv är de ovanligt bra i förhållande till priset. Les saken

67

Vis alle tester (+1)

What Hi-Fi? (2018)

These headphones would make a welcome gift - but we wouldn't spend our own cash on them Les saken

50
Sennheiser HD 4.50 BTNC

71/100

Sennheiser når ikke helt opp med lydkvaliteten med disse hodetelefonene, men imponerer med både god byggekvalitet, godkjent støydemping og god lyd.

De er noe store å håndtere, kan ikke foldes sammen og er ubehagelige i lengden. Lydbildet er heller ikke for lydpurister ifølge PCmag også kritiserer støydempingens innvirkning på lydkvaliteten. DinSide kommenterer også på at de ikke fungerer særlig effektivt når man beveger seg da de lager dunkelyd når man går.

Tek oppsummerer sin test ved slå fast at hodetelefonene ikke nødvendigvis er så dårlige, men det bare finnes bedre alternativer til prisen.Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 25 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.0, NFC
Kodek: aptX, SBC
Vekt: 238 gram

Totalscore: 71/100

Basert på 18 tester. Pris fra 205,-

Pris fra 205,-

TechRadar (2018)

Sennheiser brings noise canceling cans into the mainstream Les saken

88
Headphone Review (2017)

Excellent value for money Les saken

84
80
M3 (2018)

Sennheiser HD 4.50 BTNC lämnar inte mycket åt pessimisten att gnälla på. Les saken

78

Vis alle tester (+13)

CNET (2017)

A worthy Bose competitor at a better price Les saken

78
Tom's Guide (2018)

The Sennheiser HD 4.50 BTNC headphones provide a comfortable over-ear design, great sound and solid active noise cancellation at an affordable price. Les saken

75
Tek.no (2018)

Skiller seg ikke ut på noen måte Les saken

72
PC Mag UK (2017)

The Sennheiser HD 4.50 BTNC headphones deliver a powerful Bluetooth audio experience and decent noise cancellation for the price, but some performance quirks hold them back. Les saken

63
What Hi-Fi? (2017)

Reasonable-sounding headphones, which at this price isn't quite enough Les saken

50
DinSide (2017)

leverer godt i forhold til prislappen både på lydkvalitet, støyreduksjon og batteritid. Les saken

40
Plantronics BackBeat Pro 2

71/100

Plantronics BackBeat Pro 2 leverer mye for pengene med både god batterilevetid, bra lydkvalitet og høy komfort. De er til gjengjeld store og klumpete og ikke de letteste å ha med på tur.

Det at den kan brukes med kabel på tomt batteri og en betjening via fysiske knapper trekker også opp. De har også funnet plass til å inkludere automatisk stopp i musikken om man tar hodetelefonene av. Støydempingen er ikke mer enn middelmådig, men med tanke på prisen er det godkjent. Det er noe uenighet om støydempingen påvirker lydkvaliteten eller ikke, men Lyd & Bilde kommenterer at lyden blir forvrengt.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 24 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.0
Kodek: AAC, aptX, SBC
Vekt: 289 gram

Totalscore: 71/100

Basert på 18 tester.

Mobil (2017)

Gillar du designen är det ett givet köp, men annars är föregångaren lika mycket att rekommendera som den här modellen. Les saken

89
TechRadar (2018)

The Plantronics BackBeat Pro 2 offer excellent battery life, top sound quality and good active noise cancellation for the price. Les saken

88
CNET (2016)

The BackBeat Pro 2 is an excellent full-size wireless noise-cancelling headphone that costs nearly half as much as comparable models from Bose, Sony or Sennheiser. Les saken

83
HardwareZone Singapore (2017)

Well-priced wireless headphones with active noise cancellation Les saken

83
Wired USA (2016)

Excellent, with room to kvetch Les saken

78

Vis alle tester (+13)

Digital Trends (2016)

Plantronics BackBeat Pro 2 slims down and shapes up, without losing their great feature set Les saken

78
Soundguys (2016)

These might not be the best active noise cancelling headphones out there, but if you want a bang for your buck pair of wireless ANC headphones these are a good buy. Les saken

78
Tek.no (2018)

Alt i alt gjør Plantronics det godt Les saken

78
Pocket-lint (2017)

Brilliant audio from the Bluetooth king Les saken

75
Expert Reviews (2017)

They do get a little uncomfortable during long listening session, but they're undeniably good value for money Les saken

75
The Guardian UK (2017)

24 hours of battery life, good controls and lots of bass will sound great to many, but if you’re a fan of classical music, look elsewhere Les saken

75
Trusted Reviews (2017)

Solid wireless over-ear headphones that won’t be beaten for value. Les saken

75
DinSide (2017)

Meget god batteritid Les saken

60
TechHive (2017)

Active noise cancellation on a budget Les saken

50
What Hi-Fi? (2017)

Decent price and plenty of features, but unchecked bass drags the sound down Les saken

50
Aftonbladet (2016)

Hyggligt bra dämpning och stör heller inte omgivningen som de halvtäckande lurarna kan göra. Les saken (krever medlemskap)

50
Lyd & Bilde (2017)

Det grunnleggende er på plass, men begeistringen uteblir. Les saken (krever medlemskap)

40
Denon AH-GC20

71/100

Disse hodetelefonene fra Denon er solid konstruert, utstyrt med støyredusering og hva Lyd & Bilde beskriver som kraftfull lyd.

Betjeningen er tungvint med mange knapper og appen kan justere noe på lydbilde, men har ellers få funksjoner. Hodetelefonene kan brukes med ledning om batteriet er tomt. Klemmer ikke på ørene og er komfortable over tid. Dessverre er det en del problemer med tilkoblingen, noe de fleste testene kommenterer på. I tillegg kritiserer de fleste lyden for å være skuffende og være dårlig balansert.

Hodetelefonene lekker en del lyd og støydempingen er ikke mer enn middels effektiv og fjerner ikke all bakgrunnsstøy.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping:Ja
Batteritid: 20 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.0
Kodek: AAC, aptX, aptX LL
Vekt: 275 gram

Totalscore: 71/100

Basert på 9 tester.

Lyd & Bilde (2018)

Med kraftige aluminiumbøyler og kompetent støyredusering er Denon en pålitelig reisekamerat. Les saken

80
The Daily Mirror (2016)

Denon’s wireless over­-ear 'phones combine nice looks with plush comfort for a secluded listening experience Les saken

75

Vis alle tester (+4)

Good Housekeeping UK (2017)

If you're after wireless on-ear headphones that offer plenty of listening time - these are worth considering. Les saken

68
Alt Om Data (2017)

Musikken kommer i fokus hos Denon, der leverer høj klasse til prisen Les saken

63
Tek.no (2018)

Vi ville følt oss lurt Les saken

50
Trusted Reviews (2016)

Problematic sound quality and weak noise cancellation leave these headphones struggling. Les saken

50
Urbanears Plattan 2 BT

69/100

Hodetelefonene fra Urbanears får skryt for pent design, god batterilevetid og komfort selv om Which kritiserer hodetelefonene for å være ubehagelige.

Lyden er balansert og det er utmerket lyd for prisen selv om man får bedre lyd andre steder. Den joystick-lignende betjeningen er god og man kan dele musikk via hodesettet.

Produktspesifikasjoner
Type: On-ear
Aktiv støydemping:Nei
Batteritid: 30 timer
Tilkobling: Bluetooth 3.0
Kodek: -
Vekt: 130 gram

Totalscore: 69/100

Basert på 14 tester. Pris fra 195,-

Pris fra 195,-

Lyd & Bilde (2017)

Urbanears gasser forbi konkurrentene med overraskende prisgunstige Plattan 2 Bluetooth. Les saken (krever medlemskap)

100
Headphone Review (2019)

Good sound quality for the price Les saken

80
M3 (2018)

Grymt ljud för under tusenlappen Les saken

78
Alt Om Data (2018)

Gadesmarte hørebøffer med Bluetooth Les saken

75

Vis alle tester (+9)

Mobil (2017)

Lätt, bekvämt, prisvärt, stabil uppkoppling, lättanvänd styrning och utmärkt batteritid kan Urbanears Plattan 2 bluetooth bjuda på. Les saken

67
TechRadar (2017)

Great controls and battery life, with wireless that can't keep up Les saken

63
Trusted Reviews (2017)

The best rivals offer better sound Les saken

63
Which? (2018)

Sound doesn't match the style Les saken (krever medlemskap)

53
PC Mag UK (2017)

The wireless Urbanears Plattan 2 BT headphones are attractive and deliver solid performance, but not enough to justify doubling the price over the wired version. Les saken

50
JBL E65 BTNC

69/100

JBL E65BT NC får skryt for god byggekvalitet og ha grei støydemping. PCmag gir dessuten honnør for sterk lyd med dyp bass.

Batteriet holder lenge og det kan brukes uten strøm via kabel.

Dessverre faller den gjennom ved at støydempingen produserer hørbar lyd og forvrenger lydkvaliteten. Which kritiserer modellen kraftig for dårlig lydkvalitet og ukomfortabel passform. Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping:Ja
Batteritid: 24 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.1
Kodek: SBC
Vekt: 258 gram

Totalscore: 69/100

Basert på 13 tester. Pris fra 131,-

Pris fra 131,-

TechRadar (2019)

The JBL Live 650BTNC offers good noise-cancellation, battery life, comfort, and features for a great price. Les saken

88
Good Housekeeping UK (2018)

These are a great pair of headphones that certainly tick the stylish design and great sound quality boxes Les saken

84
Headphone Review (2017)

The JBL E65BTNC headphones are well-designed, reasonably comfortable, and they sound great. Les saken

80

Vis alle tester (+8)

PC Mag (2017)

The JBL E65BTNC headphones deliver bass-forward Bluetooth audio with decent noise cancellation for the price. Les saken

63
M3 (2018)

JBL:s nya hörlurar presterar helt okej brusreducering och är samtidigt bekväma och rejäla trots ett lågt pris. Les saken

56
Which? (2017)

Buying would be an expensive mistake Les saken (krever medlemskap)

36
CNET (2019)

While its noise-canceling feature and comfort level aren't quite on par with competing models from Bose and Sony, its sound measures up well and it's worth considering if you don't want to spend $300 or more on a noise-canceling headphone. Les saken

36
JBL E55 BT

68/100

JBL E55 BT gir god lyd uten å koste en formue, men har lydbildet er ikke for purister. Hodetelefonene er dessuten komfortable og inkluderer kabel til lytting om du skulle gå tom for strøm.

Which, Stuff og What Hi-Fi? lar seg imidlertid ikke imponere av headsettet og særlig førstnevnte kritiserer lydkvaliteten for å være dårlig og batterilevetiden til å ikke levere som lovet.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping:Nei
Batteritid: 20 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.0
Kodek: -
Vekt: 231 gram

Totalscore: 68/100

Basert på 11 tester. Pris fra 125,-

Pris fra 125,-

Headphone Review (2017)

JBL has hit a home run here. Les saken

79
Digital Trends (2017)

The JBL E55BT offer some of the best bang for your buck you’ll find in the wireless over-ear headphone space. Les saken

78
M3 (2017)

Prisvärda trådlösa lurar med riktigt hög ljudkvalitet Les saken

78
TechHive (2017)

These modestly priced cans deliver strong features and good sound Les saken

75

Vis alle tester (+6)

PC Mag (2017)

JBL's E55BT headphones deliver a high-quality Bluetooth experience with rich, boosted bass response matched by crisp highs. Les saken

75
CNET (2017)

JBL's new top-end model in its "value" E-Series Bluetooth headphone line delivers solid sound and a comfortable fit for the price. Les saken

72
What Hi-Fi? (2017)

These JBLs are a solid bet if you want wireless on a limited budget Les saken

50
Stuff UK (2017)

Big headphones at a small price, but they suffer from hollow mid-range Les saken

50
Which? (2017)

The sound isn't up to scratch and the battery life is much worse than claimed. Les saken (krever medlemskap)

48
Skullcandy Crusher Wireless

61/100

Det store trekkplasteret med disse hodetelefonene er også det største ankepunktet, nemlig muligheten til å justere bassnivået med en skyvebryter.

Ettersom bassen ødelegger lydbildet med en gang man skyver den halvveis blir det en gimmick uten reell verdi.

Foruten denne funksjonen leverer imidlertid hodetelefonene god lyd og høy komfort. De kan brukes med kabel om nødvendig. Hvorvidt hodetelefonene er enkle å betjene eller ikke er det en del uenigheter, men batterilevetiden er det ingenting å utsette på.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping:Nei
Batteritid: 40 timer
Tilkobling: Bluetooth
Kodek: SBC
Vekt: 275 gram

Totalscore: 61/100

Basert på 12 tester. Pris fra 1 490,-

Pris fra 1 490,-

Good Housekeeping UK (2016)

They offer a whopping 40-hour battery life Les saken

79
76
Komputer For Alle (2018)

Godt hodesett med voldsom bass. Les saken

73

Vis alle tester (+7)

TechRadar (2017)

Skullcandy's Crusher wireless are an affordable, comfortable pair of headphones that are well-suited to those who'd like a little (or a lot) more bass in their life. Les saken

63
TechGearLab (2018)

Great if you have a small to medium head and love bass over all else, but otherwise not worth the money Les saken

53
PC Mag UK (2016)

The Skullcandy Crusher Wireless headphones deliver Bluetooth audio with adjustable bass, but even low-end lovers may find the levels too much to handle. Les saken

50
Lyd & Bilde (2018)

Til tross for fine takter brekker Skullcandy nakken på elendig ekstra-bassfunksjon. Les saken (krever medlemskap)

40
#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #sennheiser #jabra #akg #audio-technica #bang-og-olufsen #beats #beyerdynamic #bose #bowers-and-wilkins #denon #jbl #marshall #microsoft #nuraphone #plantronics #skullcandy #sony

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Alle kategorier
Teknologi
Hus og Hage
Motor
Sport og Fritid
Mat og Drikke
Barn