Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #bang-og-olufsen

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

10 treff

Sony lager fremdeles de beste trådløse hodetelefonene

Det er ingen endringer på tronen i årets samletest av trådløse hodetelefoner, men to ganske ukjente utfordrere biter godt fra seg.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #bang-og-olufsen #bose #marshall #sony #jabra #bang #jbl #sennheiser #shure #kygo #beyerdynamic #beats

Hodetelefoner som yter musikken rettferdighet

Skal du kjøpe nye hodetelefoner er det mange å velge mellom. Kjøp av nye hodetelefoner blir fort en investering, og da kan det være greit å vite hvilke som er best.

Les saken

#hodetelefoner #philips #shure #bose #oppo #denon #sony #sennheiser #beats #solo #dr-dre #audio-technica #pioneer #akg #bowers-and-wilkins #grado #bang-og-olufsen

Godlyd fra trådløse hodetelefoner

Det kan føles fritt og godt med Bluetooth-hodetelefoner, helt uten ledninger som krøller seg sammen og vikles inn i andre ting. Finn ut hvilke som gir deg best lyd.

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #plantronics #bang-og-olufsen #samsung #sansung #sennheiser #parrot #philips #xtz #sony #beats

Bang & Olufsen Beoplay H9i

Den nyeste utgaven av Bang & Olufsens støykansellerende flaggskip imponerer mer enn forløperen H8i. Hodetelefonene får skryt for å ha god lyd, sitte godt på hodet, vare lenge på en lading og være særdeles pene.

De har imidlertid ikke truffet blink med alt. Prisen er fortsatt i drøyeste laget, touch-betjeningen fungerer ikke optimalt, appen tilbyr lite og nærhetssensoren er alt for sensitiv.

De kan brukes med kabel om man går tom for strøm og er til tross for den stive prisen et utmerket headset. Konkurrentene er bare bedre.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 16 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.2
Kodek: AAC, aptX, SBC
Vekt: 285 gram

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #bang-og-olufsen

Bang & Olufsen Beoplay H8i

Beoplay H8i fra Bang & Olufsen gir bra lydkvalitet med dyp bass i kombinasjon med en god støydemping. Modellen er imidlertid i dyreste laget sammenlignet med konkurransen og hva du får til prisen med andre modeller.

Smart funksjonalitet som deaktiverer støydemping og musikk slik at du kan lytte til omgivelsene er inkludert. Med mobilappen kan du dessuten justere på lydbildet, selv om appen får kritikk for å tilby lite funksjonalitet.

PCmag kommenterer på at autostop-funksjonen når du tar hodetelefonene av deg er dårlig gjennomført og blir mer slitsom enn nyttig. Britiske Which lar seg heller ikke imponere verken lyd eller komfort. Det er altså ikke enighet om lydkvaliteten, men at de er overpriset, konkurrerende modeller tatt i betraktning er det konsensus om blant testerne.

Produktspesifikasjoner
Type: On-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 30 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.2
Kodek: AAC, aptX
Vekt: 215 gram

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #bang-og-olufsen

Bang & Olufsen BeoPlay H2

Bang & Olufsen BeoPlay H2 er et par hodetelefoner i mellomprissjiktet, sammenlignet med hva Bang & Olufsen ellers koster. I tillegg til å se fine ut får de skryt for komfort og lydkvalitet, både bassmessig og for mellomtonene. Noen minuspoeng gis for at kabelen som følger med kun passer for iPhone, men den har mikrofon og minikontroll. Det følger ikke med etui eller pose til å ha dem i.

Les saken

#hodetelefoner #bang-og-olufsen

Bang & Olufsen Beoplay H7

Bang & Olufsen Beoplay H7 har ikke aktiv støydemping, men lyden og brukeropplevelsen er likevel god. Trekkes noe for prisen og at de ikke kan legges sammen.

Type: Over-ear
Aktiv støyreduksjon: Nei
Batteritid: 20 timer

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #bang-og-olufsen

Bang & Olufsen Beoplay H4

Bang & Olufsen har laget en billigere versjon av toppversjonen H7, men som fremdeles leverer den solide lydkvaliteten. Materialet er litt mer preget av plast enn H7-modellen, og prisen trekker også noe ned, da en del av anmelderne mener at den er ennå i dyreste laget.

Type: On-ear
Aktiv støyreduksjon: Nei
Batteritid: 19 timer

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #bang-og-olufsen