Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #firstprice

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

8 treff

Røkt eller urøkt: Her er julens beste pinnekjøtt

Kvaliteten på pinnekjøttet i 2019 varierer like mye som tidligere år. Ekspertene går så langt som å mene at noen typer kan ødelegge julen. Finn ut hva slags røkt og urøkt pinnekjøtt som anbefales i stedet.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #nortura #vossakjøt #henriettes #fatland #coop #folkets #unil #telemarklam #jacobs-utvalgte #a-idsøe #nordfjord #rogalam #holmens #rema-1000 #prima #bjorlilam #smedstuen-gård #firstprice

Kampen om pinnekjøtt-tronen

Julematen er svært viktig, og omtrent hver tredje nordmann kommer til å spise nettopp pinnekjøtt på juleaften i år. Sammenlignet med tidligere år gjør mange pinnekjøtt det dårlig i testene, og derfor kan det være lurt å oppdatere seg på årets julemat.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #lofotlam #spekeloftet #vossakjøt #henriettes #fatland #rogalam #holmens #jacobs-utvalgte #unil #tind #nordfjord #bjorlilam #firstprice #xtra #coop #smedstuen-gård #finsbråten

Unngå det uspiselige pinnekjøttet

Det er store forskjeller når det gjelder kvaliteten på urøkt pinnekjøtt i år, og anmelderne er heller ikke alltid samstemte – men de enes helt om bunnplasseringen.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #tind #xtra #coop #lofotlam #brødr-ringstad #spekeloftet #nordfjord #smedstuen-gård #jæren-smak #fatland #henriettes #økologisk #firstprice #bjorlilam #dalpro #vossakjøt #rogalam #holmens

First Price Pinnekjøtt av lam 2016

VG+ trekker First Price Pinnekjøtt av lam for harsk fettsmak og -lukt, samt utseende, mens Klikk savner mer salt og smak av pinnekjøtt.

Les saken

#pinnekjøtt #firstprice #fatland

First Price Pinnekjøtt 2017

First Price sitt pinnekjøtt av lam imponerer ikke VGs anmeldere som mener kjøttet smaker lite og har en ufin ettersmak. Fettet er gult, det er få pinner og i det store og hele mener de dette minner mer om fårikålkjøtt. Dagbladet synes kjøttet er kuttet tynt, og størrelsen på bitene varierer. Smaken er blass, og innimellom grenser den mot harsk, og avisen gjetter at lammet kan ha tilhørt den eldre enden av skalaen.
VG og Dagbladet kjøpte dette pinnekjøttet på Kiwi.

Les saken

#pinnekjøtt #firstprice #fatland

First Price Gryteklart Pinnekjøtt – Urøkt (ferdig utvannet og fryst)

First Price urøkte og gryteklare pinnekjøtt er ferdig utvannet og fryst. Det får total slakt fra VGs testpanel for smak, konsistens og kutting av lammeribben.

Pris: 349 kr/kg (VG kjøpte på Kiwi)
Produsent: Finsbråten
Utvanning (produsentens anbefaling): Ferdig utvannet
Tilsatt natriumnitritt (E250): Ja

Les saken

#pinnekjøtt #firstprice #unil

First Price Pinnekjøtt av Lam – Urøkt

Ifølge Dagbladet passer First Price urøkt pinnekjøtt av lam best til hverdagen – utseende og andel kjøtt er ikke mye å skryte av. Likevel har pinnekjøttet mild og fin smak og lukt.

Pris: 159 kr/kg
Produsent: Unil
Utvanning (produsentens anbefaling): Over natten
Tilsatt natriumnitritt (E250): Nei

Les saken

#pinnekjøtt #firstprice #unil

First Price Pinnekjøtt av Lam – Med Røykaroma

First Price pinnekjøtt av lam med røykaroma får total slakt og 0 poeng fra DN. Smak av tran, lukt som gjør vondt og svært lav andel kjøtt er blant kommentarene.

Pris: 159 kr/kg
Produsent: Unil
Utvanning (produsentens anbefaling): Over natten
Tilsatt natriumnitritt (E250): Ikke oppgitt av kilden

Les saken

#pinnekjøtt #firstprice #unil