Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #lofotlam

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

6 treff

Norges beste pinnekjøtt

Ekspertene spytter ut de dårligste stykkene i de store smakstestene av pinnekjøtt. Les videre for å vite hvilke pakker du bør unngå og hvilket merke som gir deg det beste pinnekjøttet.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #spekeloftet #jacobs #nordfjord #thulefjord #lofotlam #rema-1000 #prima #smedstuen-gård #bjorlilam #henriettes #fatland #rogalam #holmens #stranda #grilstad #vossakjøt #brødr-ringstad #xtra

Kampen om pinnekjøtt-tronen

Julematen er svært viktig, og omtrent hver tredje nordmann kommer til å spise nettopp pinnekjøtt på juleaften i år. Sammenlignet med tidligere år gjør mange pinnekjøtt det dårlig i testene, og derfor kan det være lurt å oppdatere seg på årets julemat.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #lofotlam #spekeloftet #vossakjøt #henriettes #fatland #rogalam #holmens #jacobs-utvalgte #unil #tind #nordfjord #bjorlilam #firstprice #xtra #coop #smedstuen-gård #finsbråten

Unngå det uspiselige pinnekjøttet

Det er store forskjeller når det gjelder kvaliteten på urøkt pinnekjøtt i år, og anmelderne er heller ikke alltid samstemte – men de enes helt om bunnplasseringen.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #tind #xtra #coop #lofotlam #brødr-ringstad #spekeloftet #nordfjord #smedstuen-gård #jæren-smak #fatland #henriettes #økologisk #firstprice #bjorlilam #dalpro #vossakjøt #rogalam #holmens

Lofotlam Urøkt Pinnekjøtt 2016

Det urøkte pinnekjøttet fra Lofotlam skulle hatt jevnere stykker og kvalitet på kjøttet, samt mer smak. Det er også litt for salt.

Les saken

#pinnekjøtt #lofotlam

Lofotlam Pinnekjøtt 2018

VG mener årets pinnekjøtt fra Lofotlam har en grei kjøttfylde, men at stykkene verken er jevne eller riktig kuttet. Det mangler også noe pinnekjøttsmak på dem. Pakken fikk lignende kritikk av VG for to år siden, men bedre poengsum i fjor.

Les saken

#pinnekjøtt #lofotlam

Lofotlam Urøkt Pinnekjøtt 2017

Lofotlam har mange og små stykker i posen som testpanelet hos VG har kjøpt. Kjøttet oppleves som saftig og godt, og fettmarmoreringen som fin. Juryen er ikke imponert over at det er mange nakkestykker.
VG kjøpte dette pinnekjøttet hos Rema 1000.

Les saken

#pinnekjøtt #lofotlam