Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #rema-1000

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

9 treff

Røkt eller urøkt: Her er julens beste pinnekjøtt

Kvaliteten på pinnekjøttet i 2019 varierer like mye som tidligere år. Ekspertene går så langt som å mene at noen typer kan ødelegge julen. Finn ut hva slags røkt og urøkt pinnekjøtt som anbefales i stedet.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #nortura #vossakjøt #henriettes #fatland #coop #folkets #unil #telemarklam #jacobs-utvalgte #a-idsøe #nordfjord #rogalam #holmens #rema-1000 #prima #bjorlilam #smedstuen-gård #firstprice

Norges beste pinnekjøtt

Ekspertene spytter ut de dårligste stykkene i de store smakstestene av pinnekjøtt. Les videre for å vite hvilke pakker du bør unngå og hvilket merke som gir deg det beste pinnekjøttet.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #spekeloftet #jacobs #nordfjord #thulefjord #lofotlam #rema-1000 #prima #smedstuen-gård #bjorlilam #henriettes #fatland #rogalam #holmens #stranda #grilstad #vossakjøt #brødr-ringstad #xtra

Det er ikke ost alt som er revet

Det er to ekte varianter som deler førsteplassen i årets samletest av revet ost - men én topping får overraskende god score på smak.

Les saken

#ost #tine #arla #unil #synnøve-finden #rema-1000 #ica

Én leverpostei er soleklar vinner

Leverpostei er mange nordmenns favoritt på brødskiva, knekkebrødet eller lompa, og det er mange fordeler ved å spise leverpostei - men du bør sørge for å velge den aller beste.

Les saken

#leverpostei #nortura #unil #orkla-foods #mills #tulip #bjerke #finsbråten #grilstad #rema-1000 #ica

Rema 1000 Prima Pinnekjøtt – Urøkt

Rema 1000 Prima urøkt pinnekjøtt splitter kildene. DN slakter pinnekjøttet – de er misfornøyde med smak, konsistens, lukt og saltmengde. Dagbladet er på sin side godt fornøyde med smak, lukt og konsistens. De synes ellers utvalget av stykker er greit, men savner litt flere lange pinner. VG mener kjøttet har fin smak og lukt, men synes samtidig saltsmaken dominerer litt for mye. I likhet med Dagbladet savner de flere lange pinner, og de mener kjøttet kunne vært tørket litt lengre.

Pris: 159 kr/kg (kjøpt på Rema 1000)
Produsent: Nordfjord
Utvanning (produsentens anbefaling): 16-24 timer
Tilsatt natriumnitritt (E250): Nei

Les saken

#pinnekjøtt #rema-1000 #prima #nordfjord

Rema 1000 Prima Pinnekjøtt 2018

Pinnekjøttet fra Rema 1000s Prima beskrives som alt for salt av VG. Avisens panel mener også at smaken ikke er på topp, samt at bitene i pakken er kuttet i ujevn størrelse.

Les saken

#pinnekjøtt #rema-1000 #prima

Rema 1000 Pizzaost 3 Oster

Rema 1000 Pizzaost 3 Oster er en billig ostetype som får grei score på næringsinnhold og poeng for god lukt og sprø overflate etter steking.

Les saken

#ost #rema-1000

Best Pris Leverpostei

Best Pris Leverpostei havner midt på treet i næringstesten. Leverposteien har en god, men litt salt smak.

Les saken

#leverpostei #rema-1000
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.