Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #bjorlilam

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

8 treff

Røkt eller urøkt: Her er julens beste pinnekjøtt

Kvaliteten på pinnekjøttet i 2019 varierer like mye som tidligere år. Ekspertene går så langt som å mene at noen typer kan ødelegge julen. Finn ut hva slags røkt og urøkt pinnekjøtt som anbefales i stedet.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #nortura #vossakjøt #henriettes #fatland #coop #folkets #unil #telemarklam #jacobs-utvalgte #a-idsøe #nordfjord #rogalam #holmens #rema-1000 #prima #bjorlilam #smedstuen-gård #firstprice

Norges beste pinnekjøtt

Ekspertene spytter ut de dårligste stykkene i de store smakstestene av pinnekjøtt. Les videre for å vite hvilke pakker du bør unngå og hvilket merke som gir deg det beste pinnekjøttet.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #spekeloftet #jacobs #nordfjord #thulefjord #lofotlam #rema-1000 #prima #smedstuen-gård #bjorlilam #henriettes #fatland #rogalam #holmens #stranda #grilstad #vossakjøt #brødr-ringstad #xtra

Kampen om pinnekjøtt-tronen

Julematen er svært viktig, og omtrent hver tredje nordmann kommer til å spise nettopp pinnekjøtt på juleaften i år. Sammenlignet med tidligere år gjør mange pinnekjøtt det dårlig i testene, og derfor kan det være lurt å oppdatere seg på årets julemat.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #lofotlam #spekeloftet #vossakjøt #henriettes #fatland #rogalam #holmens #jacobs-utvalgte #unil #tind #nordfjord #bjorlilam #firstprice #xtra #coop #smedstuen-gård #finsbråten

Unngå det uspiselige pinnekjøttet

Det er store forskjeller når det gjelder kvaliteten på urøkt pinnekjøtt i år, og anmelderne er heller ikke alltid samstemte – men de enes helt om bunnplasseringen.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #tind #xtra #coop #lofotlam #brødr-ringstad #spekeloftet #nordfjord #smedstuen-gård #jæren-smak #fatland #henriettes #økologisk #firstprice #bjorlilam #dalpro #vossakjøt #rogalam #holmens

Bjorlilam Pinnekjøtt av Lam – Urøkt

Kildene er ikke enige om Bjorlilam urøkt pinnekjøtt av lam. Ifølge Dagbladet har det god variasjon av stykker i pakken, men tykkelsen på pinnekjøttet krever litt ekstra tilberedningstid sammenlignet med mange andre typer pinnekjøtt. De mener kjøttet smaker godt, fettet er spesielt godt, og lukten OK. VG trekker derimot for kjedelig smak og noe harskt fett. De spør seg om kjøttet har vært fryst, og de ønsker seg også jevnere kvalitet på stykkene i pakken.

Pris: 325,90 kr/kg (VG kjøpte på Coop Mega)
Produsent: Bjorli Fjellmat
Utvanning (produsentens anbefaling): 12 – 14 timer
Tilsatt natriumnitritt (E250): Nei

Les saken

#pinnekjøtt #bjorlilam

Bjorlilam Pinnekjøtt av lam 2016

Kildene er totalt uenige om pinnekjøttet fra Bjorlilam. Klikk kårer det til testvinner på grunn av generelt god kvalitet, mens VG+ ikke trekker frem en eneste positiv ting.

Les saken

#pinnekjøtt #bjorlilam

Bjorlilam Pinnekjøtt 2018

Pinnekjøttet fra Bjorlilam kommer i store og gode biter, men smaker ikke godt nok pinnekjøtt. VG mener dette i stedet minner om saltkjøtt. Dette ligner på avisens tidligere dommer over pakken fra Bjorlilam, da de også mente at det ikke kunne klassifiseres som pinnekjøtt. Klikk.no testet forøvrig pinnekjøttet fra Bjorlilam i 2016 og utnevnte det til testvinner for god kvalitet og fint utseende.

Les saken

#pinnekjøtt #bjorlilam

Bjorlilam Pinnekjøtt av lam 2017

Bjorlilam Pinnekjøtt av lam har stor variasjon på stykkene, både hva gjelder tykkelse, smak og salt. En harsk fettsmak på flere biter havner ikke i god jord hos VGs testpanel.
VG kjøpte dette pinnekjøttet på Meny.

Les saken

#pinnekjøtt #bjorlilam
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.