Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #nordfjord

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

10 treff

Røkt eller urøkt: Her er julens beste pinnekjøtt

Kvaliteten på pinnekjøttet i 2019 varierer like mye som tidligere år. Ekspertene går så langt som å mene at noen typer kan ødelegge julen. Finn ut hva slags røkt og urøkt pinnekjøtt som anbefales i stedet.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #nortura #vossakjøt #henriettes #fatland #coop #folkets #unil #telemarklam #jacobs-utvalgte #a-idsøe #nordfjord #rogalam #holmens #rema-1000 #prima #bjorlilam #smedstuen-gård #firstprice

Norges beste pinnekjøtt

Ekspertene spytter ut de dårligste stykkene i de store smakstestene av pinnekjøtt. Les videre for å vite hvilke pakker du bør unngå og hvilket merke som gir deg det beste pinnekjøttet.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #spekeloftet #jacobs #nordfjord #thulefjord #lofotlam #rema-1000 #prima #smedstuen-gård #bjorlilam #henriettes #fatland #rogalam #holmens #stranda #grilstad #vossakjøt #brødr-ringstad #xtra

Kampen om pinnekjøtt-tronen

Julematen er svært viktig, og omtrent hver tredje nordmann kommer til å spise nettopp pinnekjøtt på juleaften i år. Sammenlignet med tidligere år gjør mange pinnekjøtt det dårlig i testene, og derfor kan det være lurt å oppdatere seg på årets julemat.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #lofotlam #spekeloftet #vossakjøt #henriettes #fatland #rogalam #holmens #jacobs-utvalgte #unil #tind #nordfjord #bjorlilam #firstprice #xtra #coop #smedstuen-gård #finsbråten

Unngå det uspiselige pinnekjøttet

Det er store forskjeller når det gjelder kvaliteten på urøkt pinnekjøtt i år, og anmelderne er heller ikke alltid samstemte – men de enes helt om bunnplasseringen.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #tind #xtra #coop #lofotlam #brødr-ringstad #spekeloftet #nordfjord #smedstuen-gård #jæren-smak #fatland #henriettes #økologisk #firstprice #bjorlilam #dalpro #vossakjøt #rogalam #holmens

Rema 1000 Prima Pinnekjøtt – Urøkt

Rema 1000 Prima urøkt pinnekjøtt splitter kildene. DN slakter pinnekjøttet – de er misfornøyde med smak, konsistens, lukt og saltmengde. Dagbladet er på sin side godt fornøyde med smak, lukt og konsistens. De synes ellers utvalget av stykker er greit, men savner litt flere lange pinner. VG mener kjøttet har fin smak og lukt, men synes samtidig saltsmaken dominerer litt for mye. I likhet med Dagbladet savner de flere lange pinner, og de mener kjøttet kunne vært tørket litt lengre.

Pris: 159 kr/kg (kjøpt på Rema 1000)
Produsent: Nordfjord
Utvanning (produsentens anbefaling): 16-24 timer
Tilsatt natriumnitritt (E250): Nei

Les saken

#pinnekjøtt #rema-1000 #prima #nordfjord

Nordfjord Pinnekjøtt - Urøkt av lam 2016

Det urøkte pinnekjøttet fra Nordfjord mangler smak på kjøttet, men VG+ mener fettsmaken er noe harsk. Klikk savner salt, mens VG+ hevder kjøttet burde vært mindre saltet.

Les saken

#pinnekjøtt #nordfjord

Nordfjord Pinnekjøtt – Røkt

Nordfjord røkt pinnekjøtt har, ifølge DN, en seig «gummi»-konsistens. Smaken er sur og har for lite smak av røyk. De trekker ikke fram noe positivt ved pinnekjøttet.

Pris: 219 kr/kg
Produsent: Nordfjord
Utvanning (produsentens anbefaling): 16-24 timer
Tilsatt natriumnitritt (E250): Ikke oppgitt av kilden

Les saken

#pinnekjøtt #nordfjord

Nordfjord Pinnekjøtt av Lam – Urøkt

VGs anmeldere mener Nordfjord urøkt pinnekjøtt av lam er godt nok til en femmer på terningen. De trekker fram at det lukter og smaker godt, men savner litt mer fett. Utvalget av stykker er bra, selv om det gjerne kunne vært flere lange pinner. Kjøttet får derimot dårlige skussmål fra DN og Dagbladet. Begge kildene mener kjøttet er tørt og smaken ingenting å juble for. Dagbladet synes stykkene i pakken varierer fint, men fargen trekker ned. DN trekker for lukt og konsistens. De har ingen positive kommentarer til pinnekjøttet.

Pris: 199 kr/kg
Produsent: Nordfjord
Utvanning (produsentens anbefaling): 16-24 timer
Tilsatt natriumnitritt (E250): Nei

Les saken

#pinnekjøtt #nordfjord

Nordfjord Pinnekjøtt 2018

Nordfjord tilbyr i år en pakke pinnekjøtt av grei kvalitet, selv om det fremstår noe oversaltet. Flere av bitene VG tester er i tillegg for tørre.Tidligere tester og andre kilder viser også at pinnekjøttet fra Nordfjord ofte oppleves som tørt og smaksløst.

Les saken

#pinnekjøtt #nordfjord

Nordfjord Pinnekjøtt - Urøkt av lam 2017

Nordfjord Pinnekjøtt - Urøkt av lam gjør det ikke særlig bra i VGs test. Bitene har ulike farger, og svært varierende smak, hvor den mest sjenerende er av gammelt fett. Testpanelet finner også biter med bare fett. I Dagbladets test går det litt bedre, men selv om de synes kjøttstykkene er bra og lukter godt, så er konsistensen trå og kompakt og kjøttet i overkant salt.
VG og Dagbladet kjøpte dette pinnekjøttet på Rema 1000.

Les saken

#pinnekjøtt #nordfjord