Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tesla Model X P90D

Tesla Model X P90D er Teslas SUV med firehjulstrekk og plass til 7 seter, men likevel er den svært rask og lettkjørt. Den har godt med utstyr, har gode kjøreegenskaper og er komfortabel å kjøre. Den har generelt god plass, men kan oppleves som noe trang i de bakerst setene. Bagasjerommet er stort når de bakerste setene legges ned. De selvåpnende dørene er stilige, men kan være irriterende og by på noen problemer i små garasjer. De gjør også at du ikke kan bruke takboks på bilen, men den kan trekke tilhenger og har mulighet for autopilot. Hurtiglades på Teslas ladestasjoner. Den har batterikapasitet på 90 kWh og en oppgitt rekkevidde på 467 km (1,84 kWh/mil), men VG brukte 3 kWh/mil på langturen sin. P90D har noe kortere rekkevidde enn Model X 90D, da Performance-utgaven bruker mer strøm grunnet kraftigere motor. Ble avløst av Model X P100D etter kort tid i 2016.

Annonse

Under kan du lese mer om hvordan Tesla Model X P90D er blitt tatt imot av testkildene.

73/100

Testresultat

Tesla Model X P90D

Resultatet er basert på 3 tester

VG+ (2016)

Etter en langtur med en viss rekkeviddeangst, høy kjørekomfort og teknologi-fascinasjon har vi erfart at rekkevidden i hvert fall er… forgylt. Les saken (krever medlemskap)

80
DN (2016)

Det er vanskelig å komme unna at Tesla Model X er en imponerende bil. Les saken (krever medlemskap)

78
Ekstra Bladet (2016)

Personligt finder jeg den fantastisk, men eventuelle købere bør overveje, om de orker at leve med vognens spidsfindigheder i det daglige. Les saken

60
#elbil #bil #tesla #tesla-motors

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.